Opublikowano 30 maja 201311 l Zaczalem trzaskac Splinter Celle od poczatku, jestem juz pod koniec DA, i wkrotce zabieram sie za Conviction (jakby co, chetny na co-op jestem).
Opublikowano 30 maja 201311 l Dirt 3 i zacząłem Bioshock Infinite. suteq miał rację, są te paskudne zwiechy i aż odechciewa się grać (chociaż gra jest prześliczna i zapowiada się świetnie!). No nic, znalazłem już jakieś niby fixy w necie, może pomoże. xD Masz za swoje. Ostrzegaliśmy. Mnie fixy nie pomogły i tak ; d Dla pocieszenia raven ci napiszę , że co się później z tym wyrabia gdy walki jest okropnie dużo to przechodzi ludzkie pojęcia xD Sprzedaj to lepiej szybko xD Edytowane 30 maja 201311 l przez Sebastian Ś.
Opublikowano 30 maja 201311 l Nie no nie jest tak źle, zacina się od czasu do czasu, chociaż jak byłem tak gdzieś w 75% to przez jakąś minutę miałem ścinę za ściną, ale to tylko raz.
Opublikowano 31 maja 201311 l Icewind dale II. Może wreszcie tym razem przejdę ;] Kuźwa, zabierałem się za tę grę chyba z 6 razy w swoim życiu - tez nigdy jakoś nie ukończyłem. Nie wiem czemu, prawdę mówiąc. Jedynka zdawała mi się kapitalna.... no i fakt tworzenia wszystkich 6 ludków był imba! Heh, ja mam swoje trzecie czy czwarte podejście ;] I lepiej zrobić 4 postacie - szybciej awansują. Niestety do HOFa biorę tylko czarodzieja z obecnej ekipy. Reszta posysa bo spieprzyłem buildy ;f
Opublikowano 31 maja 201311 l Nie no nie jest tak źle, zacina się od czasu do czasu, chociaż jak byłem tak gdzieś w 75% to przez jakąś minutę miałem ścinę za ściną, ale to tylko raz. Zmiana jednej cyferki w XEngine.ini i dodanie "-ReadTexturePoolFromIni" jako parametr startowy uzdrowiło grę, teraz dwie godziny bez jednej ściny grałem. Gra wygląda prześlicznie w 1080p, coś przepięknego.
Opublikowano 16 czerwca 201311 l Nareszcie ogrywam Portal 2. Po jedynce sporo plansz wydaje się łatwych.
Opublikowano 20 czerwca 201311 l Udało mi się dobić do 53 sekund na ostatnim poziomie Super Hexagon (Hardestestest). Teraz siedzę jak głupi i kilkam te strzałki słysząc średnio co 5 sekund "game over" ze złudną nadzieją, że uda mi się to dziadostwo przejść... Genialna gierka ;> EDIT: Waaaaaaaaaaaa http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=154168336 Feels good... Edytowane 20 czerwca 201311 l przez Suavek
Opublikowano 22 czerwca 201311 l Ale mnie wciągnął Van Helsing. Tego mi było trzeba w oczekiwaniu na obniżkę Diablo 3.
Opublikowano 22 czerwca 201311 l Wiedźmin, robię save pod dwójkę, aby potem zrobić pod 3. Fenomenalna gra. Wszystko jest świetne, fabuła, klimat, dialogi, świat, walka, postaci, Triss <3 . Kończę 4 akt aktualnie. A W2 to w ogóle GOTY GOTG KRUL 11/10 na PC.
Opublikowano 22 czerwca 201311 l Jestem oszukiwany przez FTL Loteria FTL jest niczym na tle XCOMa... http://cloud-2.steampowered.com/ugc/615021602273330495/B3C39E3508BC1EB3D46E85A383FCA1D7811F8DEF/ 70-80% szans trafienia przy odległości 1-2 metrów i... pudło... zaskakująco często... To też w kontekście tematu - dorwałem XCOMa i męczę od wczoraj. Frustrujące co prawda, ale mimo tego naprawdę świetne odświeżenie klasyka. Z jednej strony gra się zupełnie inaczej, a z drugiej zachowano praktycznie wszystkie elementy oryginału, co najwyżej w zmienionej formie.
Opublikowano 22 czerwca 201311 l Pewnie randomowośc (a to Ci nowina xD) ale jakoś czuję się w FTL rypany w pupę znacznie bardziej niż to miało miejsce w XCOMie ostatnim.
Opublikowano 23 czerwca 201311 l Od zakupu pada do żydboksa, granie w Darksiders 2 daje radę nawet. Poza tym online w FIFA13 i niezmiennie DOTA2 <3
Opublikowano 26 czerwca 201311 l Witcher 2 na mrocznym. Kurde, ciężko jest... Zdobywanie mrocznych zbroi to ostre przegięcie.