Kazuun 221 Opublikowano 30 lipca 2013 Opublikowano 30 lipca 2013 Działa? Kiedyś nie chciałało. EA robi gry z luncherami które totalnie (pipi)ą Steam i ten się gubi (aka odpina w momencie gdy launcher się zamyka a odpala gra właściwa). Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 2 sierpnia 2013 Opublikowano 2 sierpnia 2013 Staram się islamizować Europę Ottomanami w EU III. Problem, w tym że w tej sesji akurat Węgry są najpotężniejszym mocarstwem i stoją mi na drodze. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 2 sierpnia 2013 Opublikowano 2 sierpnia 2013 Guild Wars 2. Kupiłem przedwczoraj, pykam po 5 godzin dziennie no i chyba wakacje zlecą XD. Masakra, co za zaje.bisty tytuł. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 3 sierpnia 2013 Opublikowano 3 sierpnia 2013 Heroes of Might & Magic 2 i 3, chciałbym w końcu zabrać sie za divine divinite oraz arcanum i odwieżyc sobie fallout 1 & 2, niestety nie ma kiedy Cytuj
canuks 63 Opublikowano 3 sierpnia 2013 Opublikowano 3 sierpnia 2013 CS:Go ...."bosze " jaka ta gra drewniana ,a mimo to gram ,rozwalają mnie HS z dupy i kolesie z Glockiem ładujący HS z przez całą mapę . Przez CS'a cierpią inne gry które to sporadycznie odpalam na 30min .... Cytuj
Gość TopsyTurvy Opublikowano 3 sierpnia 2013 Opublikowano 3 sierpnia 2013 Fallout NewVegas kupione na dzisiejszej promocji na Steamie. Cytuj
Suavek 4 689 Opublikowano 3 sierpnia 2013 Opublikowano 3 sierpnia 2013 Będzie herezja - Bioshock po raz pierwszy i... chyba mi się nie podoba. Pomijam fakt, że musiałem grzebać w pliku ini aby naprawić mouse acceleration oraz ustawić FOV wyższy niż 75, ale sama gra znudziła mnie po raptem godzinie. Strzelanie jest nudne, w ogóle nie czuć kopa broni, nie mam pojęcia kiedy wrogów trafiam dopóki nie padną martwi, a sama otoczka, choć oryginalna i stylowa, jakoś nie jest wystarczająca aby mnie zmotywować do grania. Wkurza także szperanie po wszelkich pudłach, zwłokach i koszach na śmieci w poszukiwaniu przedmiotów. No nie wiem, może mi się FPSy przejadły, ale spodziewałem się czegoś więcej po tym rzekomym hicie. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 3 sierpnia 2013 Opublikowano 3 sierpnia 2013 Brothers in Arms Earned in BLood znowu męczę swoją ulubioną serię drugo wojenną, świetna fabuła Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 3 sierpnia 2013 Opublikowano 3 sierpnia 2013 (edytowane) KERBAL SPACE PROGRAM -> PIE.RDOLONY BANGIER GOTY Edytowane 3 sierpnia 2013 przez asfalt Cytuj
Gość Oran Opublikowano 3 sierpnia 2013 Opublikowano 3 sierpnia 2013 dobre ale wery curva skomplikejted. Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 3 sierpnia 2013 Opublikowano 3 sierpnia 2013 wcale nie takie trudne jak już się załapie podstawy. W dodatku spolecznosc jest dosyc dobrze rozwinieta. No i jaka zabawa jak w koncu wyjdzie! Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 sierpnia 2013 Opublikowano 3 sierpnia 2013 Rogue Legacy. Zacny indyk. Już dwunasta godzina i ciągle mi mało. Cytuj
Suavek 4 689 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Opublikowano 5 sierpnia 2013 O... M... F... G... Narzekałem wyżej na kompletny brak kopa broni w Bioshock, ale nawet nie sądziłem, że tak bardzo można spartolić prostego shotguna... Gdy zacząłem z niego strzelać, to myślałem, że coś mam nie tak z dźwiękiem. Niestety, z dźwiękiem wszystko w porządku, to po prostu shotgun w bioshock robi raptem lekkie "puf". Wrogowie nawet nie reagują inaczej jak po postrzeleniu czymkolwiek innym. Próbuję się zmusić do tej gry i autentycznie nie mogę... Jeśli to co mówią o strzelaniu w Bioshock Infinite to prawda, to chyba kompletnie sobie odpuszczę serię. Gameplay powinien iść w parze z fabułą czy historią, a tutaj autentycznie się tylko irytuję. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 5 sierpnia 2013 Opublikowano 5 sierpnia 2013 No to sobie odpuść, chcesz koniecznie udowodnić, że bioszok jest ch.ujowy bo szotgun zamiast robić BOOM robi POOF? 1 1 Cytuj
Suavek 4 689 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Tak. Czy powinienem to napisać łamaną polszczyzną, w jednym zdaniu i z kilkoma bluzgami, aby post był dla Ciebie bardziej zjadliwy? "bjoszoka menczę curva ale ch.ujowy jezd bo szotgun robi puf" Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 6 sierpnia 2013 Opublikowano 6 sierpnia 2013 a ja gram w Portala 2 :potter: geniusz gra, glados jest jeszcze lepsza niz w "jedynce" Cytuj
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Wymęczylem spec ops the line. Strzelanki chyba nie dla mnie szybko sie nudze. Sprawdze nowe metro Cytuj
scuff 463 Opublikowano 10 sierpnia 2013 Opublikowano 10 sierpnia 2013 Papers, please. Świetna gierka, wciąga jak cholera. 10$ na GOGu Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 11 sierpnia 2013 Opublikowano 11 sierpnia 2013 Cały czas Rogue Legacy (za chwilę 30h, jeszcze 10h i powinien być calak ) oraz nieśmiało próbuję swoich sił w Spelunky. Cytuj
scuff 463 Opublikowano 11 sierpnia 2013 Opublikowano 11 sierpnia 2013 spelunky powoduje raka i choroby serca, ale też gram. Do tego przypominam sobie vice city przed premierą gta5. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 11 sierpnia 2013 Opublikowano 11 sierpnia 2013 Tyż sobie przypominam VC, a dokładniej robię 100%. Mam 94% i myślę na dniach wbiję stówkę. ^_^ Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 11 sierpnia 2013 Opublikowano 11 sierpnia 2013 (edytowane) spelunky powoduje raka i choroby serca, ale też gram. Do tego przypominam sobie vice city przed premierą gta5. Mówisz że tak wkurza przypadkowe nadzianie się na kolce na jeden poziom przed miastem ze złota ? Edytowane 11 sierpnia 2013 przez raven_raven Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 11 sierpnia 2013 Opublikowano 11 sierpnia 2013 spelunky powoduje raka i choroby serca, ale też gram. Do tego przypominam sobie vice city przed premierą gta5. Mówisz że tak wkurza przypadkowe nadzianie się na kolce na jeden poziom przed miastem ze złota ? Spelunky prze(pipi) w (pipi) na maksa. Orałem w to ostro puki nie przeszedłem kilka razy. Teraz jest ta wersja 2013 na steamie juz widziałem i pobrałem z zatoki na testa ale jakoś mnie nie przekonuje ;/ Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 11 sierpnia 2013 Opublikowano 11 sierpnia 2013 (edytowane) Papers, please Jak na razie najciekawsza gra w tym roku. No i ma NAJLEPSZE MENU GŁÓWNE W HISTORII GIER VIDEO!! http://www.youtube.com/watch?v=id16jH2Mlas Edytowane 11 sierpnia 2013 przez mate5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi