Opublikowano 30 lipca 201311 l Działa? Kiedyś nie chciałało. EA robi gry z luncherami które totalnie (pipi)ą Steam i ten się gubi (aka odpina w momencie gdy launcher się zamyka a odpala gra właściwa).
Opublikowano 2 sierpnia 201311 l Staram się islamizować Europę Ottomanami w EU III. Problem, w tym że w tej sesji akurat Węgry są najpotężniejszym mocarstwem i stoją mi na drodze.
Opublikowano 2 sierpnia 201311 l Guild Wars 2. Kupiłem przedwczoraj, pykam po 5 godzin dziennie no i chyba wakacje zlecą XD. Masakra, co za zaje.bisty tytuł.
Opublikowano 3 sierpnia 201311 l Heroes of Might & Magic 2 i 3, chciałbym w końcu zabrać sie za divine divinite oraz arcanum i odwieżyc sobie fallout 1 & 2, niestety nie ma kiedy
Opublikowano 3 sierpnia 201311 l CS:Go ...."bosze " jaka ta gra drewniana ,a mimo to gram ,rozwalają mnie HS z dupy i kolesie z Glockiem ładujący HS z przez całą mapę . Przez CS'a cierpią inne gry które to sporadycznie odpalam na 30min ....
Opublikowano 3 sierpnia 201311 l Będzie herezja - Bioshock po raz pierwszy i... chyba mi się nie podoba. Pomijam fakt, że musiałem grzebać w pliku ini aby naprawić mouse acceleration oraz ustawić FOV wyższy niż 75, ale sama gra znudziła mnie po raptem godzinie. Strzelanie jest nudne, w ogóle nie czuć kopa broni, nie mam pojęcia kiedy wrogów trafiam dopóki nie padną martwi, a sama otoczka, choć oryginalna i stylowa, jakoś nie jest wystarczająca aby mnie zmotywować do grania. Wkurza także szperanie po wszelkich pudłach, zwłokach i koszach na śmieci w poszukiwaniu przedmiotów. No nie wiem, może mi się FPSy przejadły, ale spodziewałem się czegoś więcej po tym rzekomym hicie.
Opublikowano 3 sierpnia 201311 l Brothers in Arms Earned in BLood znowu męczę swoją ulubioną serię drugo wojenną, świetna fabuła
Opublikowano 3 sierpnia 201311 l KERBAL SPACE PROGRAM -> PIE.RDOLONY BANGIER GOTY Edytowane 3 sierpnia 201311 l przez asfalt
Opublikowano 3 sierpnia 201311 l wcale nie takie trudne jak już się załapie podstawy. W dodatku spolecznosc jest dosyc dobrze rozwinieta. No i jaka zabawa jak w koncu wyjdzie!
Opublikowano 5 sierpnia 201311 l O... M... F... G... Narzekałem wyżej na kompletny brak kopa broni w Bioshock, ale nawet nie sądziłem, że tak bardzo można spartolić prostego shotguna... Gdy zacząłem z niego strzelać, to myślałem, że coś mam nie tak z dźwiękiem. Niestety, z dźwiękiem wszystko w porządku, to po prostu shotgun w bioshock robi raptem lekkie "puf". Wrogowie nawet nie reagują inaczej jak po postrzeleniu czymkolwiek innym. Próbuję się zmusić do tej gry i autentycznie nie mogę... Jeśli to co mówią o strzelaniu w Bioshock Infinite to prawda, to chyba kompletnie sobie odpuszczę serię. Gameplay powinien iść w parze z fabułą czy historią, a tutaj autentycznie się tylko irytuję.
Opublikowano 5 sierpnia 201311 l No to sobie odpuść, chcesz koniecznie udowodnić, że bioszok jest ch.ujowy bo szotgun zamiast robić BOOM robi POOF?
Opublikowano 5 sierpnia 201311 l Tak. Czy powinienem to napisać łamaną polszczyzną, w jednym zdaniu i z kilkoma bluzgami, aby post był dla Ciebie bardziej zjadliwy? "bjoszoka menczę curva ale ch.ujowy jezd bo szotgun robi puf"
Opublikowano 6 sierpnia 201311 l a ja gram w Portala 2 :potter: geniusz gra, glados jest jeszcze lepsza niz w "jedynce"
Opublikowano 8 sierpnia 201311 l Wymęczylem spec ops the line. Strzelanki chyba nie dla mnie szybko sie nudze. Sprawdze nowe metro
Opublikowano 11 sierpnia 201311 l Cały czas Rogue Legacy (za chwilę 30h, jeszcze 10h i powinien być calak ) oraz nieśmiało próbuję swoich sił w Spelunky.
Opublikowano 11 sierpnia 201311 l spelunky powoduje raka i choroby serca, ale też gram. Do tego przypominam sobie vice city przed premierą gta5.
Opublikowano 11 sierpnia 201311 l Tyż sobie przypominam VC, a dokładniej robię 100%. Mam 94% i myślę na dniach wbiję stówkę. ^_^
Opublikowano 11 sierpnia 201311 l spelunky powoduje raka i choroby serca, ale też gram. Do tego przypominam sobie vice city przed premierą gta5. Mówisz że tak wkurza przypadkowe nadzianie się na kolce na jeden poziom przed miastem ze złota ? Edytowane 11 sierpnia 201311 l przez raven_raven
Opublikowano 11 sierpnia 201311 l spelunky powoduje raka i choroby serca, ale też gram. Do tego przypominam sobie vice city przed premierą gta5. Mówisz że tak wkurza przypadkowe nadzianie się na kolce na jeden poziom przed miastem ze złota ? Spelunky prze(pipi) w (pipi) na maksa. Orałem w to ostro puki nie przeszedłem kilka razy. Teraz jest ta wersja 2013 na steamie juz widziałem i pobrałem z zatoki na testa ale jakoś mnie nie przekonuje ;/
Opublikowano 11 sierpnia 201311 l Papers, please Jak na razie najciekawsza gra w tym roku. No i ma NAJLEPSZE MENU GŁÓWNE W HISTORII GIER VIDEO!! http://www.youtube.com/watch?v=id16jH2Mlas Edytowane 11 sierpnia 201311 l przez mate5