django 549 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Nic nie naprawiali bo to pierwsza gra From na kompach. Mam nadzieje, ze do DS2 sie nauczą. Niektore rzeczy naprawisz DSfixem. Cytuj
Ermund 107 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Sid Meier's Alpha Centauri Nie wygląda już jakoś cudownie, ale kierwa, to nadal jest gra od gościa który zrobił Cywilizację - za(pipi)iście grywalna i uzależniająca. 1 Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Bug, glitch czy problemy techniczne to jedno. Takie rzeczy developer jest w stanie naprawić. "Patent" to drugie i jest to sprawa designu, na temat którego decyzja zostaje podejmowana we wczesnym etapie produkcji gry i to nie ma nic wspólnego z portem gry etc. Zwróćmy uwagę na różnice. Cytuj
Gość Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 A tak w ogóle to w czym się objawiają problemy w DS na PC? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 W płynności, a raczej jej braku. No i sterowanie tylko na padzie wchodzi w grę. Cytuj
Paliodor 1 787 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 . No i sterowanie tylko na padzie wchodzi w grę. Innego sterowania w tej grze nie widzę.Jedynie pad, który idealnie się sprawdza w Demon/Dark Souls. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 A tak w ogóle to w czym się objawiają problemy w DS na PC? Gra jest np. zablokowana na 30 klatkach na sekundę i ma jakieś dziwne graficzne ograniczenia, co jednak właśnie rozwiązuje się DSFixem. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Wrzucilem fixa i gra u mnie smiga plynnie bez zadnych zwiech. Cytuj
Suavek 4 713 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Przy okazji, wykorzystuje to to G4WL ale czy istnieje opcja gry "offline", bez łączenia się z kontem? Zastanawiam się po prostu czy za rok gra faktycznie umrze razem z G4WL, czy też będzie się dało grać offline, tylko bez multi i achievementów? Skoro From nie potrafi/nie chce naprawić tego co gracze sami naprawili w parę dni, tak nie sądzę aby przenieśli całość na Steam. Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Przy okazji, wykorzystuje to to G4WL ale czy istnieje opcja gry "offline", bez łączenia się z kontem? Zastanawiam się po prostu czy za rok gra faktycznie umrze razem z G4WL, czy też będzie się dało grać offline, tylko bez multi i achievementów? Skoro From nie potrafi/nie chce naprawić tego co gracze sami naprawili w parę dni, tak nie sądzę aby przenieśli całość na Steam.W batmana i gta mogłem grać będąc offline w g4wl Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Mozna grac offline, ale dziwnie tak bez wiadomosci naklaniajacych mnie do skoku w przepasc. DS2 ma byc chyba juz tylko na steam, tyle dobrego. Cytuj
Gość TopsyTurvy Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Wiedźmin EE, Sam początek pozamiatał mną niemiłośiernie, czuję, że po ograniu tego cuda ruszy mnie już tylko W3 na którymś z next genów Cytuj
Suavek 4 713 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Transformers: Fall of Cybertron po raz... któryś. Chciałem przejść na Hard ze wszystkimi znajdźkami, ale straciłem save'a jak się okazało, więc gram całkiem od nowa. Wcześniej bawiłem się w pojedyncze levele wielokrotnie po ukończeniu gry. Naprawdę genialny shooter, wbrew pozorom. Tematyka oferuje olbrzymie możliwości a sam gameplay jest naprawdę świetnie zróżnicowany. Nie dość, że każdy poziom skupia się na czymś innym, na innej postaci z odmiennym zestawem zdolności, to i nawet w poszczególnych levelach co kilka minut robimy coś inaczej, albo gra przedstawia jakąś nową mechanikę bądź przeciwnika. Wręcz niesamowite jak twórcy świetnie wyważyli przebieg gry - niczego nie jest ani za mało, ani za dużo. Tak w sam raz. Kampania to jakieś 7-12 godzin, w zależności od tempa, a osobiście przez cały ten czas gdy grałem za pierwszym razem miałem gigantycznego banana na mordzie. Niby sentyment z dzieciństwa robi swoje, ale ciężko też zaprzeczyć, że sama gra ma naprawdę mnóstwo epickich momentów: Zdecydowanie najlepszy shooter w jakiego grałem od lat. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Grałem w jedynke, świetna była. Niestety Fall of cybertron 50euro na steam. Cytuj
jakbu 168 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Dota 2. Od roku, na zawsze. Cytuj
Ore 188 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Europa Universalis IV i dodatek do CIv5. Graliście w dodatki do Dishonored? Warto? Gracie w ogóle na padzie czy klawiaturze u myszce? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 W większość gier, które są również na konsolach gram padem, gdyż często gęsto to właśnie do niego są lepiej przystosowane, ale jestem w trakcie przestawiania się na klawiaturę. Ja obecnie męczę Mass Effect i powoli przechodzę Crysis 2. Ten pierwszy jest... ciekawy. O ile historia, cały setting i klimat są pierwszorzędne, tak po pierwszych 5h gra pod względem grywalności i zabawy jest mierna. Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Deus Ex Hr. Gra Ok. fajny cichy morderca :> w międzyczasie Wiedzmin EE, który w(pipi)ia bieganiem tam i spowrotem Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Graliście w dodatki do Dishonored? Warto? Gracie w ogóle na padzie czy klawiaturze u myszce? Jeżeli mowa o tych story - zdecydowanie ponoć warto. Samemu nie grałem i czekają aż skończę Borderlandsy 2 i Skyrima meczyć. Te trialsy... kwestia osobista. Nie każdy lubi taki rodzaj DLC. Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 28 sierpnia 2013 Opublikowano 28 sierpnia 2013 Europa Universalis IV i dodatek do CIv5. Graliście w dodatki do Dishonored? Warto? Gracie w ogóle na padzie czy klawiaturze u myszce? Dobra ta europa? Cytuj
jakbu 168 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Europa Universalis III, bo w bundlu była i zawsze chciałem nauczyć się w to grać. Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Deus ex hr. Właśnie skończyłem. (pipi)ane arcydzieło :o Teraz ide szulać płyty z Deus ex i instaluje Cytuj
Suavek 4 713 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Grałem w jedynke, świetna była. Niestety Fall of cybertron 50euro na steam.20$ na Amazon w chwili obecnej - http://www.amazon.com/gp/product/B008N07LDS Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 1 września 2013 Opublikowano 1 września 2013 wlasnie ukonczylem max payne 2, i tak jak kilka lat temu bawilem sie znakomicie. Za jakis czas odswieze sobie jedyneczke, ale juz teraz wiem, ze 1>2>3 Cytuj
Paliodor 1 787 Opublikowano 1 września 2013 Opublikowano 1 września 2013 MP2 nawet po tylu latach prezentuje się całkiem ładnie. Otoczenie świetnie zaprojektowane i wykonane.Tekstury również niczego sobie. Mi zaś jakoś bardziej się podobał klimat MP2 choć jedyneczka minimalnie przegrywa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi