Opublikowano 26 sierpnia 201311 l Nic nie naprawiali bo to pierwsza gra From na kompach. Mam nadzieje, ze do DS2 sie nauczą. Niektore rzeczy naprawisz DSfixem.
Opublikowano 26 sierpnia 201311 l Sid Meier's Alpha Centauri Nie wygląda już jakoś cudownie, ale kierwa, to nadal jest gra od gościa który zrobił Cywilizację - za(pipi)iście grywalna i uzależniająca.
Opublikowano 26 sierpnia 201311 l Bug, glitch czy problemy techniczne to jedno. Takie rzeczy developer jest w stanie naprawić. "Patent" to drugie i jest to sprawa designu, na temat którego decyzja zostaje podejmowana we wczesnym etapie produkcji gry i to nie ma nic wspólnego z portem gry etc. Zwróćmy uwagę na różnice.
Opublikowano 26 sierpnia 201311 l W płynności, a raczej jej braku. No i sterowanie tylko na padzie wchodzi w grę.
Opublikowano 26 sierpnia 201311 l . No i sterowanie tylko na padzie wchodzi w grę. Innego sterowania w tej grze nie widzę.Jedynie pad, który idealnie się sprawdza w Demon/Dark Souls.
Opublikowano 26 sierpnia 201311 l A tak w ogóle to w czym się objawiają problemy w DS na PC? Gra jest np. zablokowana na 30 klatkach na sekundę i ma jakieś dziwne graficzne ograniczenia, co jednak właśnie rozwiązuje się DSFixem.
Opublikowano 26 sierpnia 201311 l Przy okazji, wykorzystuje to to G4WL ale czy istnieje opcja gry "offline", bez łączenia się z kontem? Zastanawiam się po prostu czy za rok gra faktycznie umrze razem z G4WL, czy też będzie się dało grać offline, tylko bez multi i achievementów? Skoro From nie potrafi/nie chce naprawić tego co gracze sami naprawili w parę dni, tak nie sądzę aby przenieśli całość na Steam.
Opublikowano 26 sierpnia 201311 l Przy okazji, wykorzystuje to to G4WL ale czy istnieje opcja gry "offline", bez łączenia się z kontem? Zastanawiam się po prostu czy za rok gra faktycznie umrze razem z G4WL, czy też będzie się dało grać offline, tylko bez multi i achievementów? Skoro From nie potrafi/nie chce naprawić tego co gracze sami naprawili w parę dni, tak nie sądzę aby przenieśli całość na Steam.W batmana i gta mogłem grać będąc offline w g4wl
Opublikowano 26 sierpnia 201311 l Mozna grac offline, ale dziwnie tak bez wiadomosci naklaniajacych mnie do skoku w przepasc. DS2 ma byc chyba juz tylko na steam, tyle dobrego.
Opublikowano 26 sierpnia 201311 l Wiedźmin EE, Sam początek pozamiatał mną niemiłośiernie, czuję, że po ograniu tego cuda ruszy mnie już tylko W3 na którymś z next genów
Opublikowano 27 sierpnia 201311 l Transformers: Fall of Cybertron po raz... któryś. Chciałem przejść na Hard ze wszystkimi znajdźkami, ale straciłem save'a jak się okazało, więc gram całkiem od nowa. Wcześniej bawiłem się w pojedyncze levele wielokrotnie po ukończeniu gry. Naprawdę genialny shooter, wbrew pozorom. Tematyka oferuje olbrzymie możliwości a sam gameplay jest naprawdę świetnie zróżnicowany. Nie dość, że każdy poziom skupia się na czymś innym, na innej postaci z odmiennym zestawem zdolności, to i nawet w poszczególnych levelach co kilka minut robimy coś inaczej, albo gra przedstawia jakąś nową mechanikę bądź przeciwnika. Wręcz niesamowite jak twórcy świetnie wyważyli przebieg gry - niczego nie jest ani za mało, ani za dużo. Tak w sam raz. Kampania to jakieś 7-12 godzin, w zależności od tempa, a osobiście przez cały ten czas gdy grałem za pierwszym razem miałem gigantycznego banana na mordzie. Niby sentyment z dzieciństwa robi swoje, ale ciężko też zaprzeczyć, że sama gra ma naprawdę mnóstwo epickich momentów: Zdecydowanie najlepszy shooter w jakiego grałem od lat.
Opublikowano 27 sierpnia 201311 l Grałem w jedynke, świetna była. Niestety Fall of cybertron 50euro na steam.
Opublikowano 27 sierpnia 201311 l Europa Universalis IV i dodatek do CIv5. Graliście w dodatki do Dishonored? Warto? Gracie w ogóle na padzie czy klawiaturze u myszce?
Opublikowano 27 sierpnia 201311 l W większość gier, które są również na konsolach gram padem, gdyż często gęsto to właśnie do niego są lepiej przystosowane, ale jestem w trakcie przestawiania się na klawiaturę. Ja obecnie męczę Mass Effect i powoli przechodzę Crysis 2. Ten pierwszy jest... ciekawy. O ile historia, cały setting i klimat są pierwszorzędne, tak po pierwszych 5h gra pod względem grywalności i zabawy jest mierna.
Opublikowano 27 sierpnia 201311 l Deus Ex Hr. Gra Ok. fajny cichy morderca :> w międzyczasie Wiedzmin EE, który w(pipi)ia bieganiem tam i spowrotem
Opublikowano 27 sierpnia 201311 l Graliście w dodatki do Dishonored? Warto? Gracie w ogóle na padzie czy klawiaturze u myszce? Jeżeli mowa o tych story - zdecydowanie ponoć warto. Samemu nie grałem i czekają aż skończę Borderlandsy 2 i Skyrima meczyć. Te trialsy... kwestia osobista. Nie każdy lubi taki rodzaj DLC.
Opublikowano 28 sierpnia 201311 l Europa Universalis IV i dodatek do CIv5. Graliście w dodatki do Dishonored? Warto? Gracie w ogóle na padzie czy klawiaturze u myszce? Dobra ta europa?
Opublikowano 30 sierpnia 201311 l Europa Universalis III, bo w bundlu była i zawsze chciałem nauczyć się w to grać.
Opublikowano 31 sierpnia 201311 l Deus ex hr. Właśnie skończyłem. (pipi)ane arcydzieło :o Teraz ide szulać płyty z Deus ex i instaluje
Opublikowano 31 sierpnia 201311 l Grałem w jedynke, świetna była. Niestety Fall of cybertron 50euro na steam.20$ na Amazon w chwili obecnej - http://www.amazon.com/gp/product/B008N07LDS
Opublikowano 1 września 201311 l wlasnie ukonczylem max payne 2, i tak jak kilka lat temu bawilem sie znakomicie. Za jakis czas odswieze sobie jedyneczke, ale juz teraz wiem, ze 1>2>3
Opublikowano 1 września 201311 l MP2 nawet po tylu latach prezentuje się całkiem ładnie. Otoczenie świetnie zaprojektowane i wykonane.Tekstury również niczego sobie. Mi zaś jakoś bardziej się podobał klimat MP2 choć jedyneczka minimalnie przegrywa.