Opublikowano 18 czerwca 200816 l po obczajeniu demka , zabralem sie za pelna wersje gry o najdluzszym tytule a mianowicie penny arcade - on the rain slick pre(pipi)ice of darkness episode one . bardzo pocieszny rpeg , lajtowe dialogi , turowe walki , krefffff i flaki no sielanka jak w ff no i w jakim rpg glowny hirol walczy grabiami , ktore da sie upgrejdowac ) Edytowane 18 czerwca 200816 l przez czesio83
Opublikowano 20 czerwca 200816 l 9 Kompania...a za 4miechy Fallout3 Oby Obka sobie na razie odpuściłem na rzecz Tropico z dodatkiem. Stare ale jare.
Opublikowano 20 czerwca 200816 l Katuję pierwszego Farcry'a. Ostatnio strasznie się zraziłem do Świątyni Pierwotnego Zła.
Opublikowano 22 czerwca 200816 l Tak jak zapowiedziałem tak zrobiłem Vagrant Story, po pierwszym spotkaniu zawiedziony dość jednak po odkryciu wszystkich miodnych akcji(chainy!!!) nie mogę się oderwać
Opublikowano 22 czerwca 200816 l Half Life 2: Episode Two Wczoraj raz uruchomiłem gre i już połowe mam za sobą <_< No i po grze... ^_^ Edytowane 22 czerwca 200816 l przez Labik
Opublikowano 26 czerwca 200816 l ja sem pykam tera w little fightera2 xD a poza tym w mmorpga Flyff no i w CSa mam zamiar tez wrocic do mojego starego xboxa aby zagrac w beyond good and evil i jet set radio future ?JEsli ktos gral w te gry prosze dac znak do mnie na profil poprzez wpis
Opublikowano 2 lipca 200816 l Niegdyś śledziłem rynek gier komputerowych, ale głównie pykałem w Q ]|[ (CPM etc). Jednak od X czasu jestem "uzależniony" od World Of Warcraft :| Wychowałem się na konsolach (PSXa mialem w 95 roku bodajże), przelazłem wiele wspaniałych gier typu MGS, Crash, Pandemonium, zagrywałem się w Tekkena, Gran Turismo, o ISS (WE) nie wspominając czy też innych perełkach, potem przyszła pora na PS2 na którym także sporo giercowałem. Dlatego też myślałem że kupno PS3 mnie "uwolni" od WoWka Jednak... nie da rady Przykro mi to stwierdzić, jednak w jaką grę nie zagram, to dochodzę do wniosku że jest ona płytka i prosta i nie dostarcza mi tyle frajdy. Za pasem WotlK (kolejny dodatek) i czuje że prędko nie wyjdę ze świata który przygotował Blizzard. Dobrze Wam radzę: nie podchodźcie do tej gry.
Opublikowano 5 lipca 200816 l G.T.A III Wszystkie nowsze części już ukończyłem więc postanowiłem zabrać się za trójkę.
Opublikowano 9 lipca 200816 l Niedawno ukończyłem 3 ostatnie części Księcia Persji (uwielbiam). Obecnie: Książę i Tchórz - chyba moja ulubiona krajowa giera, głównie ze względu na dialogi/humor.
Opublikowano 17 lipca 200816 l Teraz męczę nowego Turok'a Potem chce się zabrać za HL2:EPone i może w końcu skończe tego wiedźmina :f
Opublikowano 17 lipca 200816 l Galactic Civilizations 2 - świetna gra po niskiej cenie. Chwilami zawodzi interface, ale ogółem miodzio.
Opublikowano 17 lipca 200816 l Experience 112 ciekawa gra ale myślałem że będzie straszna czy coś... Poza tym FEAR perseus mandate na multi.
Opublikowano 20 lipca 200816 l quake 3 online czasem diablo 2 z modem ancestral recall, ale to mało ;]