Kazuun 221 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 No ja nie miałem pojęcia nic o tym jak trudna/łatwa jest gra. Poleciałem standardowo jak na pierwsze playthrough - Normal. Dzizas Krajst. Jak wieje nudą. przez 10h grania użyłem HP potiona RAZ. Bo się z nudów zagapiłem. No i fakt, ze gra to jak by jeden wielki dungoen z X piętrami tez nie poprawia sytuacji. Niby sceneria się zmienia ale totalnie z dupy to zrobione jest i nie wprowadza zasłużonej innowacji. Brakuje zon pomiędzy nimi. Jakieś outdor area etc. Planuję z kumplem zagrać Torchlight 2 w co-opie po uprzedniej zabawie z nową Terrarią (Update 1.2 wchodzi 1-go Października) ale z miejsca bierzemy Elite, bo widać poniżej będzie nudno. Cytuj
Shankor 1 605 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 Ja właśnie kupiłem Torchlight 2 (na steamie było -50%). Za tydzień będę miał czas na granie, więc kto grę ma i jest chętny na sesję to zapraszam. Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 kupiłem na steamowej wyprzedaży torchlight 2 bo wcześniej za darmo rozdawali jedynkę, która mi się spodobała, pograłem kilkanaście godzin. w dwójkę pograłem kilka godzin, 8 może. Znacznie lepsza niż jedynka ale tak gram i gram i myślę sobie a na chvj, przecież to nie ma najmniejszego sensu, bezcelowe napiehdalanie, przechodzenie kolejnych poziomów, nabijanie lvli, strata czasu, dosłownie, wyjebałem to w kosmos i więcej nie wrócę do takich gier. szkoda życia Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 Mam wrażenie że Sosna, kolega_z_lasu, oczekuje jakiegoś duchowego oświecenia od medium jakie są gry. Torchlight/Diablo - nudne bicie potworków. CoD/BF - nudne szczelanie do żołnierzyków. Wyścigi - nudne rozbijanie się o bandy. FIFA - nudne kopanie szmacianki z lewej na prawą, RPG - nudne zabijanie 50 dzików dla 100 NPCów. Taki opis pasuje do 90% gier. Wydaje mi się, że szanowny kolega powinien porzucić obecne hobby i zająć się czymś poważniejszym i bardziej dorosłym - jak na przykład czytanie Biblii bo w obecnej dziedzinie wielu głębokich uniesień może niestety nie doświadczyć. Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 xd w battlefieldziemogę pograć z innymi graczami przez sieć, jest jakaś rywalizacja, grając jesteśmy coraz lepsi tak samo wyścigi w fife w mogę pograć z kumplem popijając piwo w rpg jest jakaś fabuła, historia którą wciąga i zachęca do grania. torchlight, wszystkie mmo i inne gry bez fabuły polegajace na całodniowym wybijaniu dżdżownic i wilków to strata czasu a gry lubię i grać będę ale na pewno nie poświęcę na to tyle czasu ile kilka lat temu, są ciekawsze rzeczy do robienia niż zdobywanie złota na nowy miecz w śmiesznej gierce Cytuj
Suavek 4 655 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 Każda gra to strata czasu i już nie cudujcie, że w jednej robicie coś bardziej "pożytecznego", a w drugiej mniej. Gapicie się w ekran, wpindalacie chipsy i żłopiecie piwo przy zgarbionej pozycji wmawiając sobie, że stajecie się lepsi w jakichś pikselach. No poważnie... A jak kto traci swój czas to już jego sprawa. Ja tam wolę kilka godzin powybijać wilki i dżdżownice, aniżeli "tracić" setki godzin "stając się lepszym" w jakimś multi, o którym za rok i tak zapomnę, że w ogóle istniał. Co kto lubi. Zresztą, idźcie książki lub publikacje naukowe poczytać skoro panowie tacy ambitni. A nie, zapomniałem, teraz wszyscy tracą czas trenując pieska w GTA5 Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 Książki to też strata czasu. Jakaś tam fabuła ( nawet najlepsza ). Przeczytam, przyjmę do wiadomości i tak nic to nie zmieni i nic z tego nie wynika . Generalnie wszystko to strata czasu poza przygotowaniem się na smierć . Czas zająć się magią . Obecnie tracę czas słuchając muzyki . Cytuj
Silver 167 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 Tak sobie policzylem, że jeśli bitwa trwa średnio 5min to, spędziłem (grając) w World of Tanks już 80dni o_O<that's bad> Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 24 września 2013 Opublikowano 24 września 2013 W 80 dni to można świat okrążyć . Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 Jeśli któś lubi oldschoolowe FPSy to polecam tego nowego Shadow Warriora. Jak dla mnie najlepszy FPS od wielu lat, nie każdemu podejdzie ale ja się już dawno tak dobrze nie bawiłem przy shooterze (chociaż to raczej First Person Slasher ) Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 29 września 2013 Opublikowano 29 września 2013 chyba z 20 raz - gothic 2 noc kruka Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 29 września 2013 Opublikowano 29 września 2013 Nabyte jakiś czas temu w Humblu.... The Sims 3. A co... uj wam do tego, o Cytuj
Gość suteq Opublikowano 29 września 2013 Opublikowano 29 września 2013 Tylko jedynka z dodatkami. Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 29 września 2013 Opublikowano 29 września 2013 Dead Island. Może gra technicznie ułomna ale ubijanie zombiaków kijem z tarczą od piły zawsze na + Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 Nabyte jakiś czas temu w Humblu.... The Sims 3. A co... uj wam do tego, o Fajna gierka, z tymi wszystkimi statami to prawie jak RPG jakiś. Ja przynajmniej tak sobie wmawiałem jak pierwszy raz dorwałem tą grę i grałem bez opamiętania . Cytuj
Agent_Man 162 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 Shadowrun returns - fajny acz dość liniowy eRPeG w oldskulowym stylu. Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 (edytowane) Mirror's Edge Grać jeszcze nie będę ( męczę FFX ), ale po krótkim sprawdzeniu wszystko pięknie. Wspaniale śmiga, żadnych lewych stutteringów czy dogrywek w biegu, 60 klatek a oprawa ustawiona na maxa naprawdę robi jeszcze wrażenie ( szeroka panorama miasta ). Gameplay zapowiada się wyśmienicie. Edytowane 5 października 2013 przez Sibian Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 Wrota Baldurka - dopasiona edycja Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 10 października 2013 Opublikowano 10 października 2013 Terraria, update 1.2. Magic 2014. Przypominamy sobie zasady i decki po naszym ostatnim spotkaniu w roku 2012. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 11 października 2013 Opublikowano 11 października 2013 To the Moon z któregoś tam si-di-ekszon. Póki co początek, bo czasu zbyt wiele nie mam, ale wiele dobrego o grze słyszałem, więc trzeba będzie się za to zabrać na ostro. Cytuj
scuff 463 Opublikowano 11 października 2013 Opublikowano 11 października 2013 GoT z humbla, spodziewałem się kupy ale to całkiem dobra gierka. Widać że robili ją na szybko żeby złapać hype train serialu, gameplay jest bardzo płytki jak na rpg, ale warto sprawdzić. Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 Half-Life Niesamowite, jak po tych wszystkich nowoczesnych grach dziwi mnie, że trzech marines potrafi stanowić wyzwanie (gram na hardzie). Cytuj
CeHa 6 Opublikowano 15 października 2013 Opublikowano 15 października 2013 (edytowane) PES 2014 + NBA 2K14 + World of Tanks i takie kombo mi wystarczy aż do premiery GTA5 w między czasie zahaczając o nowego Batmana. Edytowane 15 października 2013 przez CeHa Cytuj
Shankor 1 605 Opublikowano 16 października 2013 Opublikowano 16 października 2013 FTL, trochę Cities XL, kapkę Civ 5. To w przerwach od mesjasza. Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 26 października 2013 Opublikowano 26 października 2013 jaka gierka z rajdami WRC i podobnymi najlepsza? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi