pawel3569 20 Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 Fallout New Vegas- nie wiem jakim cudem pominąłem wcześniej tę produkcję. Questy poboczne lepsze niż główna oś fabularna- mega się jaram Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 (edytowane) CS-GO z botami. Nie mam takiego wyczucia broni jak w CS 1.5, ale powoli się przyzwyczajam. Czasem odpalę też Alan Fejka (acziki do zaliczenia).. Edytowane 15 lutego 2014 przez kultywator Cytuj
Gość suteq Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 Z botami nie nauczysz sie grac. Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 Czy ja wiem, może poćwiczyć sobie muscle memory dla lepszego aima. Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 Z internetowym połączeniem przez smarkfona nie pogram sobie na necie. No chyba, że pod nickiem LagMastah. Cytuj
Kruhol 31 Opublikowano 16 lutego 2014 Opublikowano 16 lutego 2014 Dead Island - odbijałem się od tej gry, ale w końcu coś we mnie pękło i jest za(pipi)iście. Riptide też ukończę, a jeszcze Dying Light mnie czeka. Cytuj
Suavek 4 654 Opublikowano 19 lutego 2014 Opublikowano 19 lutego 2014 Gram w Antichamber z nowego HB i chyba za głupi jestem na to. Generalnie chyba spodziewałem się czegoś innego i w efekcie nie jestem zachwycony... Po pierwsze, opcje graficzne praktycznie nie istnieją, a mnie po 10min rozgrywki robi się niedobrze przez wąski kąt widzenia. Po drugie, nienawidzę labiryntów, a Antichamber to właśnie taki bardziej zakręcony labirynt. Niby gra zmusza gracza do porzucenia dotychczasowych instynktów i zachowań z gier i zmusza do nieco innego podejścia do zagadek, ale to brzmi lepiej w zamyśle niż w praktyce, bo koniec końców czasem nawet jeśli wiem jak danego puzzla rozwiązać, to sam proces często bywa żmudny i nudny, nie wspominając często o problemach z orientacją w tym całym chaosie. 2deep4me Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 22 lutego 2014 Opublikowano 22 lutego 2014 Banished. Zawsze lubiłem spokojne, sandboxowe (:>) strategie. Tutaj jest chillout na całego. Pierwsze dwie wiochy to był kinda fail, ale trzecia trzyma się już kilka ładnych lat Szczerze przyznam, że jak na produkcję jednego kolesia to jestem zadowolony. Nawet bardzo; 18,99 euro well spent Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 15 marca 2014 Opublikowano 15 marca 2014 FNV:UE. Wcześniej w bibliotece gier miałem 2 fallouty. Jeden goły i drugi kupiony na SS. Co próbowałem odpalić wersję z DLC, to zawsze uruchamiał się zwykły FNV. Napisałem do supportu i skasowali mi z listy podstawkę. Cioram w tego Ultimate Edition z nastawieniem na scalakowanie, ale od wczoraj utrudniają mi to częste zwiechy. Męczące, ale póki co gram. Cytuj
Suavek 4 654 Opublikowano 3 kwietnia 2014 Opublikowano 3 kwietnia 2014 FTL Advanced Edition Ta gra to złooooo... AE sporo ciekawych rzeczy dodał. Bronie, anomalie, podsystemy. Zabawnie teraz wyglądają starcia. Nawet nowa rasa i okręt interesujące - gatunek, który nie potrzebuje tlenu, dzięki czemu praktycznie cały okręt można trzymać bez powietrza, co jest świetne na abordaże w połączeniu z umocnionymi drzwiami. Do tego subtelne zmiany typu usprawnione UI - np. możliwość zapisania przydziałów załogi i przywrócenia ich na swe stanowiska jednym kliknięciem. Najlepsze - update to praktycznie patch, a nie żadne (płatne) DLC. Takie podejście się ceni, bo nieczęsto spotkamy się z nim w przypadku dużego wydawcy... (*cough*capcom*cough*). Jak komuś nie szkoda czasu i życia, to proponuję sobie odświeżyć FTL. 1 Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 3 kwietnia 2014 Opublikowano 3 kwietnia 2014 Jako żem chory ostatnimi dniami, to dość sporo czasu Reaper of Souls, dodatek do Diabolo Czy. Fajne, mhroczne a muza momentami niszczy. No i Transmog - przebieram się jak kobieta, kilka razy dziennie xD Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 3 kwietnia 2014 Opublikowano 3 kwietnia 2014 (edytowane) Również Diablo III Reaper of Souls, ciężko się oderwać, szczególnie gdy dali nam do dyspozycji tak genialny tryb jak Adventure Mode . A Transomg to jest coś czego mi w każdej grze opartej na ogromnej ilości losowego lootu brakuje, ciesze się że w dodatku wprowadzili taką opcję, wreszcie twoja postać wygląda jak człowiek a nie chodzący miszmasz. Edytowane 3 kwietnia 2014 przez Bansai Cytuj
Gość Soul Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 (edytowane) Jep D III na całego ! Edytowane 4 kwietnia 2014 przez Soul Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Same here, 41 paragon level and counting :3 Cytuj
piecia997 39 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Diablo 3, Shadowrun Dragonfall (zapowiada się fajnie, ale jakoś nie mogę do niego przysiąść na dłużej), Bioshock: Burial At Sea 2. Cytuj
Gość TopsyTurvy Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Skyrim, o dziwo świetnie działa na mojej integrze. Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Opublikowano 6 kwietnia 2014 fifa 14 i cs go pograłbym w diablo ale szkoda mi pieniędzy Cytuj
Gość ragus Opublikowano 6 kwietnia 2014 Opublikowano 6 kwietnia 2014 chcesz triala? dostałem razem z dodatkiem. Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Opublikowano 6 kwietnia 2014 (edytowane) Pewnie, że tak. może się przekonam i zakupie. dzięki za propozycje Edytowane 6 kwietnia 2014 przez sosnaa Cytuj
Gość TopsyTurvy Opublikowano 6 kwietnia 2014 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Awesomenauts przez sieć, kanapowe multi z HoMM3 (genialny tytuł) i Skyrim w singlu. Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Opublikowano 6 kwietnia 2014 AC:Brotherhood. Nie wiem. Nie czuję tego klimatu co w dwójce. W AC II zagrywałem się godzinami, nie mogąc oderwać się od monitora. Tutaj biegam od niechcenia i momentami się nudzę. Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Opublikowano 6 kwietnia 2014 ragus dzięki za kod ale okazało się, że jest demo, tak zwany darmowy starter, sam początek gry do momentu zabicia króla szkieletów. Wygląda na to, że jest to to samo co ten trial. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi