kanabis 22 419 Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 FBW http://www.kfd.pl/full-body-workout-fbw-49877.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Mati 6 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Otoz nie potrafie sobie poradzic ze srodkowa-gorna czescia klatki. Mam na niej najwieksze braki. Robie ogolnie klate Plaska, Skos sztanga, Skos hantlami + superseria przeciagania hantla + rozpietki na skosie i dalej mi kurde kuleje srodeczek, dol srodka jest spoko zarys ok, tylko z gora mam padake.. Aaa w skosie hantlami jest suspinacja, mysle czy nie bawic sie co tydz w rotacje cw, np plaska hantlami mlotkowo itp.. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 (edytowane) Wyciskanie na skosnej lawce: 20powtorzen (30%) 6p (50%) Serie zasadnicze 2 x 10 (80%), ostatnia z podwojnie zmniejszanym obciazeniem lub wymuszone powtorzenia Rozpietki na skosnej, 3 x 10-15powtorzen, ostatnia seria z podwojnie zmniejszanym obciazeniem Plaska wyciskanie 3x 8-10 ostatnia seria powtorzenia wymuszone lub podwojnie zmniejszany ciezar Krzyzowanie linek wyciagu 3x 10-15 Spróbuj tak. Edytowane 12 Maja 2011 przez El Loco Chocko Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Jak środek klaty, to może pompki na najwęższym rozstawie spróbuj (ręce przy sobie, kciuki i palce wskazujące złączone ze sobą) ? To dość ciężka odmiana pompek, ale jak się rozbujasz..... Cytuj Odnośnik do komentarza
Mati 6 Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Nie mam wyciagu w domu, a aktualnie cwicze tylko tam ;d W domu mam drazek, lawke z regulacja, 2 proste gryfy, 1 lamany, 4 regulowane hantle, expander, takie kolko na ktorym sie jedzdzi ;D powerballa, skakanke i z allegro leca do mnie uchwyty do pompek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Robie areoby na biezni ( szybki marsz ) 70 minut. Dieta jakas tam jest tluszcz stoi w miejscu lub ba nawet rosnie... tkanka miesniowa w ciagu miesiaca 5kg w dol. jakies porady? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mati 6 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 przy redukcji zaopatrz sie w aminki jakies Cytuj Odnośnik do komentarza
fazzeer 15 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Robie areoby na biezni ( szybki marsz ) 70 minut. Dieta jakas tam jest tluszcz stoi w miejscu lub ba nawet rosnie... tkanka miesniowa w ciagu miesiaca 5kg w dol. jakies porady? 'Jakaś tam dieta' powoduje, że tracisz mięśnie a nie tłuszcz. Napisz co jesz i ile. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Robie areoby na biezni ( szybki marsz ) 70 minut. Dieta jakas tam jest tluszcz stoi w miejscu lub ba nawet rosnie... tkanka miesniowa w ciagu miesiaca 5kg w dol. jakies porady? 'Jakaś tam dieta' powoduje, że tracisz mięśnie a nie tłuszcz. Napisz co jesz i ile. ok juz wiem ze dieta byla totalnie z dupy az szkoda gadac. Zagadalem juz i tworzy sie nowa ( tym razem od goscia co sie zna ) ps. jak udalo mnie sie w w miesiac 5kg miesni pozbyc da rade rownie szybko odbudowac? czy tez teraz przedemna ciezka i dluga droga? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 559 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Zależy jak bardzo zawaliłeś z żarciem i jak ćwiczyłeś. Im więcej aerobów było i nieregularnych posiłków oraz im mniej białka tym trudniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 (edytowane) Zależy jak bardzo zawaliłeś z żarciem i jak ćwiczyłeś. Im więcej aerobów było i nieregularnych posiłków oraz im mniej białka tym trudniej. dzieki za odpowiedz. To teraz widze ze bedzie bardzo ciezko. Bo areobów było bardzo duzo mam plan rozpoczac ostra redukcje. I mam pare watpliwosci. Ale zanim do nich dojde najpierw zalozenia: - trening 3 razy w tygodniu ( sroda piatek niedziela) - mam dostep do profesjonalnej silowni - wszelkie odzywki, spalacze odpadaja. Teraz problem: Nie wiem jaki trening wybrac czy robic 3x w tygodniu FBW czy tez rozpisany ponizej trening: Jesli waszym zdaniem cos w tej rozpisce jest do poprawy to piszcie smialo. Bede bardzo wdzieczny! Rozpiska: środa Nogi + łydki +barki + kaptur prostowanie nog siedzac 3x10 wypychanie nog na suwnicy 4x10 uginanie nog lezac 3x10 wyciskanie sztangielek 3x10 unoszenie sztangielek w bramie 3x10 wspiecia na palce siedzac na maszynie 3x10 szrugsy 3x10 areoby 70minut piątek plecy + triceps + brzuch sciaganie drazka do klatki 3x10 przyciaganie klamer wyciagu dolnego 3x10 wiosłowanie sztangielka 3x10 wyciskanie francuskie sztangielki lezac 3x10 wyciskanie francuskie hantla siedzac 3x10 sklony tulowia na lawce rzymskiej 4x15 allahy 4x10 unoszenie nog na lawce prostej 4x10 areoby 70minut niedziela klatka +biceps +przedramie uginanie przedramion na modlitewniku 3x10 uginanie przedramion z supinacja 3x10 uginanie nagdarstków 3x10 obracanie przedramion z sztangielkami 3x10 wyciskanie na maszynie na skosie 3x10 motylki 3x10 przenoszenie sztangielki 3x10 areoby 70 Wielkie dzieki za wszelka pomoc! Edytowane 14 Maja 2011 przez szpic Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Mam pytanie takie średnio w temacie czy mogę mieć problemy przybijając drążek do podciągania na strychu , który jest wspólny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 To powinieneś raczej spytać tego z kim dzielisz strych . Kumpel ma taki przytwierdzony do sufitu, nie powinno być problemu, wykręcasz śruby, zapełniasz otwory i zamalujesz. Zależy jeszcze z czego wykonana jest ściana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Siwy_ Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Mial ktos po trenigu tak, ze zamiast zakwasow bola sciegna na zgieciu reki gdy sie probuje ja wyprostowac ? Mozliwe ze troche sie przetrenowalem, ale nie po raz pierwszy, za to po raz pierwszy boli mnie w ten sposob reka. Na drugiej mam tylko lekkie zakwasy na bicepsach. Zaczelo bolec o 2 w nocy, akurat bylem na nocce w pracy i boli do teraz Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ja tak miałem po pierwszej czy drugiej wizycie na pakerni, przez tydzien prawie nie mogłem ręki wyprostować w łokciu xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Może być że źle technicznie robiłeś i ścięgna bardziej dostały,albo jakiś stan zapalny ścięgien. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 (edytowane) Biegam (po jakieś 20-30 minut co drugi dzien, na razie), i od kilku dni ćwiczę (pompki, brzuszki i hantle), wszystko domowo, bez żadnego konkretnego celu (ogólnie, poprawa sylwetki, ale bez spiny). Chudnąć chcę tylko trochę (ze 2kg), przy okazji chciałbym nabrać siły w rękach, stąd hantle. Są jakieś bardzo ogólne zalecenia co do tego? I dwa, kumpel mówił mi o jakimś thermo speed, że więcej energii po tym itp., cóż to? Edytowane 17 Czerwca 2011 przez Mikes Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Thermo to głównie kofeina,jest po tym większa moc i termogeneza ale musisz spożywać do tego magnez(tylko nie tlenek)mleczan,najlepiej chelat(olimp chela mag b6 forte)bo kofeina wypłukuje go,do tego wysoka temperatura nasila ten proces.Ja zanim poszedłem na siłkę 6 lat ćwiczyłem pompki i podciągania domowo,sylwetka się poprawiła ale teraz wiem ze nic nie zastąpi walki z żelastwem,doszedłem takimi ćwiczeniami do wyciskania 70 kg na klatę przy tej samej wadze,nie używając wcześniej wolnych ciężarów,czyli wynik bardzo dobry,jak widzisz można w domu sporo z siebie wykrzesać. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 jesli ma sie do tego drążek w domu, można naprawde i bez siłowni sporo zdziałać. No ale tak jak litwin pisze , siłowni to nie zastapi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 ok mam problem po bieganiu/ koszykówce/ rowerze bola mnie kolana - dwa naraz badz tylko lewe. rozgrzewam je jak tylko moge, ale cos chyba nie wychodzi mi to. moja siostra miala cos podobnego, tyle, ze ona tez lewe miala s(pipi)e i miesiac chodzila o kuli (lol) jeszcze rok temu nie mialem nic podobnego... Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Starosc nie radosc. Tylko rower? Kup buty na poduszkach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Mocno zawiązujesz buty?Miałem to samo,bo sporo biegałem a stopa była luźna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Może po prostu złe buty i nie ma amortyzacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Nie bo teraz biegam w tych samych halówkach i jest si. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 buty mam conversy do koszykówki, w nich takze biegam (no lipa wiem) do kosza były b.dobre, wczesniej ,jak już pisalem, nie mialem problemów z kolanami... moze przyczyną byc to, że po prostu zamało sie ruszałem? bo jeszcze od zimy to tak sporadycznie biegałem, a teraz z grubej rury i takie są efekty ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi