sven 1 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 IMO przydaja sie jedynie ze wzgledu na higiene jesli cwiczy sie w jakiejs mordowni/silce gdzie nie myja ciezarow/maszyn. a na super nowoczesnej siłowni ludzie się nie pocą i dezynfekują każdą sztangietkę po sobie? tak jak pisałem wcześniej, np na mojej siłowni (a ta jest bardziej z typu tych nowoczesnych, a nie osiedlowej mordowni) są gładkie hantle. Sztangi już nie, ale IMO dużo lepszy chwyt byłby w rękawiczce Cytuj
Sebas 1 570 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 Przy gładkim metalu w rękawiczce jest jeszcze gorszy chwyt. Chyba, że są wyłożone gumą. http://www.youtube.com/watch?v=nLIIBry5smU Tyle w temacie! 1 1 Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 Dla mnie to kwestia indywidualna, i żaden filmik tego nie zmieni. Używam dobrych rękawiczek, pokrytych jakiś żelem i sprawują się lepiej niż dobrze. No i brak odcisków też robi swoje. Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 Wciagam nosem leszczy w rekawiczkach!!!!! There, I said it. 1 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 Rękawiczki nie chronią przed potem innych,do tego jak się witasz to tez w rękawice dłoni nie podajesz,zdecydowanie lepiej paski kupić,jeżeli chwyt kuleje. Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 Wciagam nosem leszczy w rekawiczkach!!!!! There, I said it. .. a razem z nimi (nami) i ich (naszymi) rekawiczkami szanse na grzybice, opryszczke, zoltaczke czy co tam sobie jeszcze mozna wymyslec (nie wspominajac, o obecnosci bakteriach kalowych). Wole ten syf miec na rekawiczkach niz na/w sobie. Wystarczy, ze lazac boso zlapalem u nas w szatni brodawke stopy i bujam sie z nia juz od roku. Tfuu. A "mama mowila zeby w klapkach chodzic" a ja na to "wciagam tych leszczy nosem" .... Teraz rekawiczki, recznik i mam w d co inni mysla. Cytuj
humanno 201 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 Dave w ogóle oportunista jakiś, jeszcze powiedz, że w jeansach-rurkach ćwiczysz. Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 (edytowane) Zartuje przeciez. Sam kurzajki zlapalem 2 razy i musialem potem je wyapalac ;/ A recznik to podstawa. Fenix: Brodacid zalatwi s(pipi)iela na stopie Edytowane 10 maja 2012 przez Dave Czezky Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 Kurcze jakby sie dalo to bym sie zamienil na zwykla kurzajke a to jest k* niezniszczalne. Cytuj
humanno 201 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 ja mialem 2-3 razy na stopie, do zwalczenia uzywałem takiego lakieru którym sie to "maluje" przez kilka dni a potem samo odpada lub wycina skutkowało. Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 Przeciez to to samo. Wklesle i zwykle i jeszcze jakies (wikipedia). Zwykle (te na rekach, szyi) latwo sie pozbyc. Odstajace mozna nawet zawiazac swoim wlosem (jak sie je ma ;p ). Odpadna. Wklesle to jakies k* przeklenstwo. ja mialem 2-3 razy na stopie, do zwalczenia uzywałem takiego lakieru którym sie to "maluje" przez kilka dni a potem samo odpada lub wycina skutkowało. Duofilm (ten zapach). Jak jest poczatkowy stan to moze pomoze. Pozniej to podobno lata smarowania. Po miesiacu odpuscilem. Mrozilem jakims preparatem i nic. Niezniszczalne. Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 .. i jego magiczne masci? Widocznie mialem pecha do tego lekarza. Jakos sie tego syfu pozbede. Wazne, aby uwazac i sie nie dac zarazic. Czyli REKAWICZKI, recznik i klapki ;p Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 Nie masci tylko zabieg. Laser np. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 (edytowane) Ja nie uzywam. Fisiu mialem napisac Ci jak zmodyfikowalem trening, zeby nie napyerdalalo, ale skoro juz ok to nie bede sie produkowal. Jeżeli możesz, to mam prośbę, zacznij się produkować.* Jak na złość, skoro pobiłem swój rekord to i muszą mnie zacząć okolice barku napie,rdalać. Wygląda na identyczną kontuzję (w ciągu 2-3 tygodni) tylko że tym razem lewa ręka. Przy wyciskaniu sztangielek na ławce skośnej do góry podczas szóstego i siódmego powtórzenia coś zachrupotało (dźwięk jakby kość przeskakiwała). Tragedia... Zaczęło boleć tuż po zakończeniu treningu, mam nadzieję, że nic poważnego. *Będę dalej trenował FBW. Aczkolwiek pominę barki i wyciskanie. Może pomoże w ciągu paru dni. Edytowane 10 maja 2012 przez Fisiu Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 18 maja 2012 Opublikowano 18 maja 2012 Mam sporą ilość białka w foliowej torbie, bez zapięcia. Jak zabezpieczyć białko przed, nie wiem, wilgocią chociażby? Na instrukcji jest napisane, by opakowanie było szczelnie zamknięte. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 18 maja 2012 Opublikowano 18 maja 2012 Białko się utlenia pod wpływem ciepła,najlepiej jakbyś miał stare opakowanie pod odżywce. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 19 maja 2012 Opublikowano 19 maja 2012 Białko się utlenia pod wpływem ciepła,najlepiej jakbyś miał stare opakowanie pod odżywce. Nic z tego, wyrzuciłem 3 opakowania ~700g. Przesypałem do jednego opakowania ponad pół kilo, a pozostałość zawinąłem tak mocno jak mogłem i zapiąłem spinaczami. Mam nadzieję, że zdążę zjeść Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 19 maja 2012 Opublikowano 19 maja 2012 powiedzcie mi chłopy, co na ból dolnej partii pleców? od miesiąca około albo 2 nie mogę robić siadów i martwego. pewnego dnia zaczęło mnie tam mocno boleć przy schodzeniu w dół na siadzie. robiłem sobie przerwy od robienia tych ćwiczeń i na codzień mnie nic nie boli, ale np wczoraj robiłem siady lekkim ciężarem(60 kg) i boli dalej wiem że nikt tu nie jest lekarzem, ale może ktoś miał podobny problem. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 maja 2012 Opublikowano 19 maja 2012 Może być uciskany jakiś nerw lub wyrobiła się kość,musisz iść do lekarza jak nie przejdzie. Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 19 maja 2012 Opublikowano 19 maja 2012 Pewnie zrobiles koci grzbiet i jest ucisk jak mowi Liwtin. Jak nie przejdzie pros o skierowanie na rezonans. Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 19 maja 2012 Opublikowano 19 maja 2012 dzięki, tak w przyszłym tygodniu zrobię. Cytuj
sven 1 Opublikowano 23 maja 2012 Opublikowano 23 maja 2012 http://allegro.pl/olimp-vita-min-multiple-sport-60-wysylka-gratis-i2363950395.html zna to ktoś? w czym to tak właścicie pomaga? o czytam same dobre opinie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi