DantePL 10 Opublikowano 16 lipca 2012 Opublikowano 16 lipca 2012 Spartanie dajcie linka do zaufanej i rzetelnej stronki z cwiczeniami i dieta na redukcje, bo ja zielonego pojecia nie mam co zrec zeby pozbyc sie tluszczu Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 (edytowane) sfd.pl jak zastój na splicie i masa nie idzie, to proponuję zmienić na fbw, zwiększyć ciężar z krótszymi seriami. mi pomogło, ograniczyłem też treningi do 3 x w tygodniu. w niecałe 3 miesiące poszło pięć kilo, nie powiem ile procentowo mięsa i tłuszczu, ale nie wygląda to źle. tak że obecnie 90 -91 z rana po wyszczaniu, na tej wadze chce się teraz skupić na sile, porobić nowe rekordy, popracować lepiej nad rękami bo są za słabe w porównaniu do reszty. jak będę juz zadowolony z wyników, to będę ciągnął do 95 i na tej wadze zamierzam już zostać, chyba, że będę za wolny i kondycja za bardzo poleci, wtedy wracam do 90 bo tu jest dobrze. Edytowane 18 lipca 2012 przez Kazub Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 Spartanie dajcie linka do zaufanej i rzetelnej stronki z cwiczeniami i dieta na redukcje, bo ja zielonego pojecia nie mam co zrec zeby pozbyc sie tluszczu Co do ćwiczeń: http://www.kulturystyka.pl/atlas/ Co do diety, to jest to kwestia indywidualna. Nie ma diety-cudu, która jest dla wszystkich. Do pozbycia się tłuszczu= dobra dieta + regularne aeroby. Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 27 lipca 2012 Opublikowano 27 lipca 2012 (edytowane) Czy jeżeli bede miał dobrą dietke na redukcje to jeśli nie będe ćwiczył spadnie mi sporo mięsa które zrobiłem na masie czy to nie ma wielkiego znaczenia że nie trenuje? tylko bez kąśliwych komentarzy na temat mojej ostatniej tygodniówki prosze Edytowane 27 lipca 2012 przez canabis Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 27 lipca 2012 Opublikowano 27 lipca 2012 Ile miesiecy juz nie cwczysz? Chyba sporo? Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 27 lipca 2012 Opublikowano 27 lipca 2012 Spotkałem sie z opinia ze 80% powodzenia to dieta, reszta to trening, geny etc. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 27 lipca 2012 Opublikowano 27 lipca 2012 (edytowane) Mysle, ze kazdy jest inny i musi stawiac nacisk na to co dla niego jest najkorzystniejsze. Edytowane 27 lipca 2012 przez Dave Czezky Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 27 lipca 2012 Opublikowano 27 lipca 2012 nie takie sporo. Teraz nie ćwicze 3 tygodnie Cytuj
kotlet_schabowy 2 730 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Jak na moje to bez bodźca w postaci treningu może spadać mięcho, mimo dobrej diety. Nie wchodzę w jakieś szczegóły działania organizmu, może coś z teściem, którego trenując, wydzielamy więcej. Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Opublikowano 5 sierpnia 2012 naturalnie że spada mięcho. organizm zjada mięśnie jak przestają być potrzebne (po co trzymać darmozjada) Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 8 sierpnia 2012 Opublikowano 8 sierpnia 2012 No ale jak może zjadać mięśnie jak organizm ma wszystkie niezbędne składniki dostarczone w diecie. Mięśnie chyba zjada w ostateczności przy braku wegli i tłuszczu. Chyba jednak zaczne jakiś lekki trening Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 8 sierpnia 2012 Opublikowano 8 sierpnia 2012 po dłuższej przerwie od wysiłku pewne nadwyżki mięśni zrobione na intensywnym treningu są przez organizm wchłaniane. prosty przykład - jak miałem nogę w gipsie miesiąc , drugi miesiąc w stabilizatorze, to czworogłowy skurczył się o 1/3, a jadłem dobrze. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 robie redukcje. w diecie mam zapisane"Unikac glutaminianu Sodu" Jest on az tak okropny? Aby tego uniknac musialbym 3/4 rzeczy z kuchni wywalic bo chyba nawet w lodach on juz jest? Jak opinie? ps. Na 3 tygodnie redukcji jak spadlem 3kg sadla + przybylo mi 1kg miesni to dobry wynik? Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Na 3 tygodnie redukcji jak spadlem 3kg sadla + przybylo mi 1kg miesni to dobry wynik? Jak to obliczyłeś? Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Mozna to mniej wiecej na maszynie obliczyc ktora przepuszcza impuls elektryczny przez cialo. Tutaj to chyba troszke na wyrost podane. Ja wlasnie skonczylem 7 tygodni redukcji. Stracilem moze z 2.5kg (ale wazylem i tak niewiele, wiec to w sumie calkiem ok). Miesni to raczej nie przybylo, bo obwody np biceps, to stracilem prawie cm, z pasa blisko 4 co bylo glownym celem. Separacja tez bardzo na plus, ogolnie jestem happy. Teraz powoli wracam do masowania )) bardziej z glowa mam nadzieje jednak !!! Cytuj
nihongo112 34 Opublikowano 31 sierpnia 2012 Opublikowano 31 sierpnia 2012 Witam, mam pytanie. Ostatnio znowu wróciłem na siłownię (po 2 latach), robię trening na masę, 2 miesiące ćwiczyłem na siłowni, ten miesiąc w domu (problem z karnetem). I mam pytanie. Od zawsze byłem fanem ćwiczeń na drążku. Kiedyś byłem w takiej formie, że potrafiłem zrobić nawet 35 podciągnięć podchwytem z całkowitym wyprostem ramion. doszedłem do tego ćwicząc codziennie i praktycznie cały dzień (podciągałem się za każdym razem wchodząc i wychodząc z pokoju). Ostatnio postanowiłem wrócić do tej formy (może nie z taką intensywnością treningów) ale zastanawiam się czy dodanie podciągania, np. każdego dnia po kilka serii lub co drugi dzień, nie zaburzy mojego treningu i regeneracji mięśni. Co o tym sądzicie? Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 31 sierpnia 2012 Opublikowano 31 sierpnia 2012 Ja od poniedziałku zaczynam z tym: Cytuj
humanno 201 Opublikowano 31 sierpnia 2012 Opublikowano 31 sierpnia 2012 moim skromnym zdaniem, nie powinno niczemu szkodzić jeśli odpuścisz po zrobieniu treningu pleców/bica na siłce. ps. szeroko nachwytem nie byłoby lepiej niz podchwytem? Cytuj
nihongo112 34 Opublikowano 31 sierpnia 2012 Opublikowano 31 sierpnia 2012 szerokim nadchwytem też robiłem, na wszystkie mozliwe sposoby a o podchwycie napisałem bo to mój rekord był Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 31 sierpnia 2012 Opublikowano 31 sierpnia 2012 (edytowane) jak mówisz że siekałeś serie po 35 , to drążek ci raczej w budowaniu masy nie pomoże. jak będziesz robił po kilka serii CODZIENNIE , to może się to odbić negatywnie na regeneracji przy robieniu masy, chociaż nie musi, zależy od diety, genów itd. jak serio nastawiasz się na masę, to ciężary, a drążek tylko z trenningiem pleców humanno - podchwyt angażuje klate i kładzie większy nacisk na biceps , też ma swoje zastosowanie Edytowane 31 sierpnia 2012 przez Kazub Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 31 sierpnia 2012 Opublikowano 31 sierpnia 2012 Ja od poniedziałku zaczynam z tym: http://www.youtube.com/watch?v=NnN8ksvVRIQ jak mnie ladnie poprosisz to Ci zrobie skany z kifa, w ktorym jest 4 stronny art na temat polepszenia osiagow na drazku. w tym 3-4 plany treningowe dla nobow i pro Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 31 sierpnia 2012 Opublikowano 31 sierpnia 2012 (edytowane) Nie styknie http://www.podciaganie.pl/ ?? Edytowane 31 sierpnia 2012 przez El Loco Chocko Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 1 września 2012 Opublikowano 1 września 2012 Dokładnie. W kadym razie drążek już wisi Co do planów podziękuję, ćwiczę waściwie dla zabawy i raczej nie jestem zainteresowany wyciąganiem z wszystkiego 200% Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 3 września 2012 Opublikowano 3 września 2012 Dziś stanąłem na wagę. Mija trzeci dzień choroby, a ja straciłem kolejny kilogram (63>62). Co może mnie aż tak wysuszać? Fakt, spożywam mniej produktów, treningi odpadają, nie jestem w stanie głowy wystawić przez okno. ... Ale żeby tak szybko spadła masa? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi