Kazub 4 585 Opublikowano 2 czerwca 2013 Opublikowano 2 czerwca 2013 To daj mi znac jak to osiagniec, bo nie wyobrazam sobie redukcji bez spadkow w masie Już daje znać badanie bf 14% przed cyklem na mase po cyklu 12% . Zadowolony? mistrzowska genetyka. jakie badania robiłeś ? Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 3 czerwca 2013 Opublikowano 3 czerwca 2013 Tylko nie płacz wronnero To daj mi znac jak to osiagniec, bo nie wyobrazam sobie redukcji bez spadkow w masie Już daje znać badanie bf 14% przed cyklem na mase po cyklu 12% . Zadowolony? mistrzowska genetyka. jakie badania robiłeś ? Standardowe badanie u dietetyczki na poziom tkanki tłuszczowej i pomiar wody w organiźmie. W sumie myśle że to może byc spowodowane pamięcią mięśniową. Nie ćwiczyłem jakieś 4-5 miesiący , zero diety, spadek mięsa. A teraz przy pierwszym cyklu z odpowiednim treningiem i dietą mięsnie w przyspieszonym tępie powróciły do stanu sprzed pół roku a tłuszczu odłożyło sie minimalnie, i nie widze w tym nic nadzwyczajnego. Oczywiscie to tylko czasowe czary mary ze strony organizmu. No ale co taki wronnero moze o tym wiedziec jak robi redukcje przy 80kg wagi Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 3 czerwca 2013 Opublikowano 3 czerwca 2013 (edytowane) To ja tez pokaże , może nie ma sie czym chwalic zbytnio ale efekt jest widoczny. Jak zaczynałem ćwiczyć (56) i po prawej sprzed 4 miesięcy, przed masowaniem. (76). Sory że czarno białe ale nie chce mi sie szukac innych a nowszych nie mam bo mi benqu sie rozdupcył. teraz jest 80kg i zaczynam bieganie. hipokrytka XD redukcja 12tygodniowa z 85,5 kg, gdzie aktualnie jest 80,5kg, potem 4 tyg budowania sily i 12 tyg budowania masy jakosciowej. ale co taki kabanos moze o tym wiedziec jak dla niego progresem jest przejscie na to: z tego rotfl Edytowane 3 czerwca 2013 przez wronerro Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 (edytowane) Zdjęcie z 28.01.2010 xDDDDD Brawo zdobyłeś 20 kilogramów masy mięśniowej. Mistrz lol I tak dla mnie zmiana obwodu ramienia z 32 do 38 to progres. Jeśli ty nie widzisz tu progresu to u ciebie tez go nie widać więc masz racje nie ma sie czym chwalić Edytowane 4 czerwca 2013 przez kanabis Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 Progres ?Z chudej szkapy na pyzatego chlopca ?Nom jest, jest sie czym chwalic. Cytuj
Skotnik 652 Opublikowano 11 czerwca 2013 Opublikowano 11 czerwca 2013 Może ktoś polecić jakąś fajną skakankę? Chce dorzucić do treningów aeroby, a skakanka zawsze najlepiej jakieś mi podchodziła. Przeglądam ten internet i sam nie wiem, z obciążeniem, bez, jump rope, speed rope, winylowa, z rzemieniem, rączki z pianką sranką. Może ktoś z doświadczenia coś fajnego jest w stanie polecić? Cytuj
TeBe 142 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 Ja mam taką: http://allegro.pl/skakanka-skorzana-quick-skip-spokey-dlugosc-2-7m-i3318798771.html i jestem zadowolony. Ma łożysko kulkowe, tak więc się nie zawija. No i jest skórzana, wytrzymała w hooj. Polecam. Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 23 czerwca 2013 Opublikowano 23 czerwca 2013 (edytowane) Mam ostatnio skurcze lydek, dosc czesto. Myslicie, ze to niedobor np. magnezu, czy ogolnie przemeczenie, czy jeszcze cos innego ? W sumie przemeczonym nie mam byc czym, jest sesja, wiec ze sportem mam stycznosc tylko 1-2 w razy w tygodniu. Od lipca zaczynam ostre treningi i nie chcialbym, zeby skurcze mi przeszkadzaly. Edytowane 23 czerwca 2013 przez krupek1 Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 23 czerwca 2013 Opublikowano 23 czerwca 2013 Weź sobie coś z magnezem i witaminą b6, jak się poprawi to był niedobór, jeżeli nie - przykro mi - umierasz... 1 Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 24 czerwca 2013 Opublikowano 24 czerwca 2013 Ok, raz kozie smierc... Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 24 czerwca 2013 Opublikowano 24 czerwca 2013 joł, chodze na silke 3 razy na tydzien. napie.rdalam aeroby i chce dorzucic jakies machanie ciezarami. ten fbw trening sie nada? jakies porady? jak naku.rwiac? interesuje mnie redukcja + troche miesni zeby przyszlo. Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 24 czerwca 2013 Opublikowano 24 czerwca 2013 Redukcja i przybranie masy z reguły nie idą w parze, ale może Ci się uda Jest osobny temat na forumku o FBW. Wronero coś kombinuje w tym systemie i pewnie pomoże Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 24 czerwca 2013 Opublikowano 24 czerwca 2013 (edytowane) joł, chodze na silke 3 razy na tydzien. napie.rdalam aeroby i chce dorzucic jakies machanie ciezarami. ten fbw trening sie nada? jakies porady? jak naku.rwiac? interesuje mnie redukcja + troche miesni zeby przyszlo. nakurwiaj tak abyś wychodził z siłowni na czworaka. tutaj zbyt dużej filozofii nie ma, najważniejsze jest to co jesz/wbijasz XD fbw jest spoko, możesz też poczytać o treningu rippetoe, naprawdę dobry. a, i nie da się redukować i masować. albo jedna albo drugie. Edytowane 24 czerwca 2013 przez sosnaa Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 24 czerwca 2013 Opublikowano 24 czerwca 2013 (edytowane) A to jak wtedy dzialaja treningi typu cross fit ? Spala sie tluszcz, buduje miesnie, czy tylko ogolnie rozwija sprawnosc i sile ? No bo jak to jest, ze np. zawodnicy nba przychodza po 4 miesiecznej przerwie, lepiej zbudowani, silniejsi i jeszcze bardziej skoczni, a przy tym z mniejsza iloscia tkanki tluszczowej ? Przeciez w tak krotkim czasie nie zdarzyliby zrobic masy i jeszcze redukcji. Edytowane 24 czerwca 2013 przez krupek1 Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 24 czerwca 2013 Opublikowano 24 czerwca 2013 A to jak wtedy dzialaja treningi typu cross fit ? Spala sie tluszcz, buduje miesnie, czy tylko ogolnie rozwija sprawnosc i sile ? No bo jak to jest, ze np. zawodnicy nba przychodza po 4 miesiecznej przerwie, lepiej zbudowani, silniejsi i jeszcze bardziej skoczni, a przy tym z mniejsza iloscia tkanki tluszczowej ? Przeciez w tak krotkim czasie nie zdarzyliby zrobic masy i jeszcze redukcji. nie porównuj murzynów z nba, którzy mają praktycznie nieograniczony budżet na jedzenie, odżywki i towar o jakim możemy tylko śnić, do nas zwykłych śmiertelników. do tego dochodzą trenerzy, dietetycy i lekarze sportowi. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 24 czerwca 2013 Opublikowano 24 czerwca 2013 Sok? Jakbym mial w pelni zdrowa watrobe to pewnie bym sie szprycowal :] Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 24 czerwca 2013 Opublikowano 24 czerwca 2013 (edytowane) A to jak wtedy dzialaja treningi typu cross fit ? Spala sie tluszcz, buduje miesnie, czy tylko ogolnie rozwija sprawnosc i sile ? No bo jak to jest, ze np. zawodnicy nba przychodza po 4 miesiecznej przerwie, lepiej zbudowani, silniejsi i jeszcze bardziej skoczni, a przy tym z mniejsza iloscia tkanki tluszczowej ? Przeciez w tak krotkim czasie nie zdarzyliby zrobic masy i jeszcze redukcji. nie porównuj murzynów z nba, którzy mają praktycznie nieograniczony budżet na jedzenie, odżywki i towar o jakim możemy tylko śnić, do nas zwykłych śmiertelników. do tego dochodzą trenerzy, dietetycy i lekarze sportowi. I do tego historie kilku pokoleń zakurwiajacych na plantacjach bawelny. A to jak wtedy dzialaja treningi typu cross fit ? Spala sie tluszcz, buduje miesnie, czy tylko ogolnie rozwija sprawnosc i sile ? Na pewno nie spala tluszczu. Zreszta zadne cwiczenie silowe, czy ksztaltujace nie jest na spalanie. Tylko wysilek aerobowy moze sie do tego przyczynic. Edytowane 24 czerwca 2013 przez El Loco Chocko Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 24 czerwca 2013 Opublikowano 24 czerwca 2013 Cwiczenia silowe (wielostawowe) strasznie podkrecaja metabolizm, niczym aero. Udokumentowane naukowo. Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 24 czerwca 2013 Opublikowano 24 czerwca 2013 (edytowane) Raczej zwiekszaja znacząco wydatek energetyczny sprzyjający spadaniu wagi. Na spalanie tłuszczu są aeroby. Udowodnione naukowo i w praktyce Edytowane 24 czerwca 2013 przez kanabis Cytuj
M4c 23 Opublikowano 24 czerwca 2013 Opublikowano 24 czerwca 2013 Na spalanie tłuszczu jest ujemny bilans kaloryczny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi