Skocz do zawartości

Pomoc

papi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest własnie ciekawe. idac tym tropem przy każdym treningu powinno sie robić nogi delikatnie czy porządny jeden konkretny trening nóg podniesie tescia tak jak strzały na te pare dni treningu?

Opublikowano

Nogi robię w środę,kompleksowo.W poniedziałek do klaty 2 serie nic nie osłabią mi nóg,natomiast mogą spowodować podbicie hormonów,w piątek mam martwy więc nie muszę robić znowu nóg.Poza tym mi jest ciężko zajechać nogi.

Opublikowano

Orientujecie się może jaki rodzaj rowerków stacjonarnych jest na lepszych siłowniach?Ciężko mi wytłumaczyć ale jak byłem w sklepie sportowym to jeżdżąc na takim rowerku czułem jak w pewnym momencie tak jakby pedał podskakiwał troszkę co przeszkadzało a na siłowni gładko to wszystko idzie.Chciałbym w końcu kupić jakiś rowerek by rano robić aeroby a przez problemy z kolanami mogę zapomnieć o dłuższym bieganiu.

Opublikowano

@szarku - nie taniej kupic sredniej klasy gorala z amorami, odziez termoaktywna, czapke i jezdzic po dworze? Dla mnie same plusy nad stacjonarnym. :)

NIE TANIEJ. średniej klasy góral to 1500 - 2000

nie jestem zwolennikiem kupowania i trzymania takich sprzętów w domu, ale ma to plusy, kiedy 

- chcesz z rana przypedałować a nie chce ci się bawić w rower

- pogoda ci nie odpowiada 

- robisz trening siłowy w domu i chcesz płynnie przejść do kardio

Opublikowano

Mam 4 rok gorala za 8 pak niskiej klasy z osprzetem shimano. Napieram na nim co sezon, skacze po gorkach i na stojaco po kilka kilosow. Dziala dobrze i spokojnie da rade sie w tysiacu IMO zmiescic. Wiadomo, ze gorzej sie jezdzi niz na markowym sprzecie ale ja do rekreacji go nie bralem.