Skocz do zawartości

Pomoc

papi

Rekomendowane odpowiedzi

Brzuch ćwiczę co 2 trening(3 razy w tygodniu) po 1 ćwiczeniu na maszynie do scyzoryków .Na przysiadach brzucha nie czuje w ogóle w sumie.Ogólnie nie redukuje więc dlatego średnio to wygląda bo jednak tłuszczu coś tam na nim jest.

Edytowane przez szarku123

No ja nie zjeżdżam poniżej linii kolan bo wtedy nie czuję aż tak fajnie czwórek.Ale wiadomo że lepiej niżej to jest tylko i wyłącznie mój sposób i nikomu nie polecam jakby co.Gorzej na suwnicy ale tam staram się wciągać brzuch bo momentami jest tragedia.

Tylko 130g węgli? To na redukcji jadłem około 2 razy tyle.No i białka dużo więcej jadam.To po ile wy ważycie 50-60 kg?

85 kg. Już wybadałem, że jak jem więcej (>200g) i przekraczam 3000kcal przy pracy biurowej, to spodni nie mogę dopiąć po tygodniu. Siłownia 3-4x tydz., a obecnie jedyne aeroby to 10km rowerem codziennie do roboty.

Już po samych świętach podlało mi brzuch (nie wzdęło - podlało). Teraz kurde znowu albo ograniczę żarcie, albo dołożę dodatkowego wysiłku po pracy.

Edytowane przez _Red_

a faktycznie, przeoczyłem ;)

ja już ponad miesiac bez porzadnego treningu, bez trzymania michy (antybiotyki kompletnie rozstroiły u mnie pory jedzenia)

waga cały czas koło 85kg, ale jak spojrze na fotki z końca grudnia przy 91kg to aż sie nerwowy robie

zanim dojde do siebie po tych pjerdolonych choróbskach pewnie z ponad miesiąc minie (obecnie męczy mnie wejscie na 3 piętro :/), a wtedy to już lato za pasem

kanabis, kiedy wrzucasz foty?

Z lapa wiem ze tania fota, druga dalem pare postow dalej i wiecej nie chce;)

Jak chce sie motywowac to ma foty szarka, ja nie poswiecam dostatecznie duzo serca w rygor diety.

Eeee sprzed 3 lat to sie nie liczy, wtedy wszyscy byliśmy piękni i młodzi :D

Sharku mnie zmotywował wiec ciśnę temat. Zobaczymy co z tego bedzie bo jedzenie to moje hobby i nigdy sobie go nie odmawiałem

a faktycznie, przeoczyłem ;)

ja już ponad miesiac bez porzadnego treningu, bez trzymania michy (antybiotyki kompletnie rozstroiły u mnie pory jedzenia)

waga cały czas koło 85kg, ale jak spojrze na fotki z końca grudnia przy 91kg to aż sie nerwowy robie

zanim dojde do siebie po tych pjerdolonych choróbskach pewnie z ponad miesiąc minie (obecnie męczy mnie wejscie na 3 piętro :confused:), a wtedy to już lato za pasem

kanabis, kiedy wrzucasz foty?

Nie wiem jak sie zredukuje już do końca, narazie z 85 na 83. Myśle tak do ok 78 zejść, zobaczymy jak bedzie szło, redukuje wegle teraz ostro, zmieniam trening i dorzucam 2 a jak czas i siły pozwolą 3 razy w tyg aero

siły pozwolą 3 razy w tyg aero

podobno całymi dniami grasz w robocie w gry

Brzuch ćwiczę co 2 trening(3 razy w tygodniu) po 1 ćwiczeniu na maszynie do scyzoryków

cały czas jedno ćwiczenie ? do tego na maszynie, podczas gdy na brzuch najlepszy jest ciężar ciała ? 

Edytowane przez Kazub

Robie sobie madcowa, czuje potencjal w tym treningu.

Ogolnie to lubie trenowac na z gory zaplanowanych ciezarach a nie wymyslac z treningu na trening - "aaa zrobie seryjke 90kg na klate bo cos slabo sie czuje, aaa dodam sobie +2kg zeby bylo ba lajcie itp".

Wchodze w excella widze, ze dzisiaj mam robic serie z 95kg, na(pipi)am 95kg i nie ma przebacz.

+ trening jest mega szybki bo z rozgrzewka wychodzi w jakies 45 max 50min, 3x w tyg co przy moim aktualnym czasie pracy jest idealne.
Robie to co kocham, w najlepszy mozliwy sposob (zwykla silowka, nie zadne pokrecone splity).

Jest elegancko i na pewno przez dlugi, dlugi okres czasu tego nie zmienie..

siły pozwolą 3 razy w tyg aero

podobno całymi dniami grasz w robocie w gry

Ale wiesz że jeśli sie chce całymi dniami grać w robocie w gry i prowadzi własną działalność to w pracy sie odpoczywa a prawdziwa robota jest przed i po godzninach pracy?

Aha nie wiesz, tak myślałem.

Robie sobie madcowa, czuje potencjal w tym treningu.

Ogolnie to lubie trenowac na z gory zaplanowanych ciezarach a nie wymyslac z treningu na trening - "aaa zrobie seryjke 90kg na klate bo cos slabo sie czuje, aaa dodam sobie +2kg zeby bylo ba lajcie itp".

Wchodze w excella widze, ze dzisiaj mam robic serie z 95kg, na(pipi)am 95kg i nie ma przebacz.

+ trening jest mega szybki bo z rozgrzewka wychodzi w jakies 45 max 50min, 3x w tyg co przy moim aktualnym czasie pracy jest idealne.

Robie to co kocham, w najlepszy mozliwy sposob (zwykla silowka, nie zadne pokrecone splity).

Jest elegancko i na pewno przez dlugi, dlugi okres czasu tego nie zmienie..

Podobne zaczynam i robię co chcę i kiedy chcę, jeśli w ogóle mi się chce. Splity i inne gówna olewam. Jeśli czuję, że chcę do(pipi)ać klatę to to robię. A nie bo czeba, bo zawody, bo pisał/mówił to "koks".

W żadnych, dlatego nie widzę sensu się mordować dalej jak to robiłem gdy w przyszłości nie mam zamiaru startować. Dieta, suple, czas. Gdybym jarał się stricte sportem to może by coś z tego było ale mam inne hobby i niekoniecznie 100% czasu i motywacji do tego "aby se wyglądać" dla samego siebie. Nie ukrywam, że robiłem to pod publikę - w sensie nie dla siebie a dla ludzi. By udowodnić, że można z ciałem coś zrobić i wyjść na scenę. Ale do tego trzeba mieć twarde jaja a moje są już pokruszone xD pół żartem pół serio. Trzeba mieć potężną motywację aby w tym sporcie dojść do celu, którego w zasadzie nie ma. Zawsze będzie trzeba poprawić coś by było jeszcze lepiej, kółko się zamyka. 

Od tego roku po prostu robię to dla siebie, pobudzenia krwi, lepszego nastroju. Nic ponad to. Wygląd? mam wspaniałą żonę i to ona jest dla mnie priorem a nie hantelki i żyłka na bicku. eot.

Edytowane przez ChevChelios
  • Plusik 1