Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Gość na górze? Hehe. Najpierw enan potem wino a na końcu clom, wiadomka. Dobra micha, dlugi sen i bez opier.dalania na treningu. Z legali bym jakieś ph polecił ale lepiej już na saa ciągnąć. W razie czego jest lekarz i będzie wiedział co poradzić a ph to loteria, czekam jak amatorzy tych orali będą za 20 lat śpiewać. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) nie ten tematcewecwecwec Edytowane 9 Października 2014 przez wronerro Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Gość na górze? Hehe. Najpierw enan potem wino a na końcu clom, wiadomka. Dobra micha, dlugi sen i bez opier.dalania na treningu. Z legali bym jakieś ph polecił ale lepiej już na saa ciągnąć. W razie czego jest lekarz i będzie wiedział co poradzić a ph to loteria, czekam jak amatorzy tych orali będą za 20 lat śpiewać. Na mózg sobie ph dorzuć. Koleś póki co nie daje rady biegać nawet. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Gość chciał do września przejść metamorfozę jak na fotce co wrzucił. Tamten niby na sucho jechał? XD Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Każdy ma fantazję, ale kolega musi zacząc od korzeni podstaw. Bieganie łączyć z marszem, a dietę wdrażać małymi krokami i nie rezygnować ze wszystkich przyjemności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 CHCIAŁ DO WRZEŚNIA TO NAPISAŁEM JAK, CO NIE? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Rok to dużo czasu, dużo może zdziałać. Cytuj Odnośnik do komentarza
andy2107 24 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Panowie spokojnie , fotkę wrzuciłem , bo koleś mnie po prostu zafascynował w jakim czasie to osiągnął i jak mu się to udało , zacznę oczywiście od podstaw podstaw. Mówię nawet jakbym do września te 15 kg zrzucił to był bym mega zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Powodzenia i samozaparcia. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Panowie spokojnie , fotkę wrzuciłem , bo koleś mnie po prostu zafascynował w jakim czasie to osiągnął i jak mu się to udało , zacznę oczywiście od podstaw podstaw. Mówię nawet jakbym do września te 15 kg zrzucił to był bym mega zadowolony. dieta plus bieganie. Tak jak mowilem na poczatek 100m truchtu 100m marszu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) Załatwiłem sobie zatoki (i nie tylko), więc prawie miesiąc już nie ćwiczę, teraz jestem na antybiotykach, jechać z treningiem czy czekać końca kuracji? Rozsądek podpowiada czekać. Edytowane 10 Października 2014 przez Andreal Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Przy zatokach bym odpuścił. Przy schylaniu pewnie łeb boli, co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Może nie tyle boli, co przytyka nos i potrafi się w głowie zakręcić.. Kiedyś podczas przeziębienia nie przerywałem ćwiczeń, ale jest przeziębienie i przeziębienie. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Kilka lat temu miałem zapalenie zatoki klinowej. Objawy jakie miałem to duże osłabienie organizmu, bardzo niskie OB krwi, zayebiste bóle głowy i stany depresyjne. Prawie tydzień włóczyłem się po lekarzach, zanim zdiagnozowali poprawie chorobę. 3 dni w szpitalu i potem antybiotyk, po którym chwila biegania kończyła się zawrotami głowy. Został mi po tym wszystkim kostniak w zatoce, taka pochodna nowotworu łagodnego. Muszę, co jakiś czas kontrolować, czy nie rośnie. Laryngolog mi zalecił, żeby nie wycinać, bo to w końcu zabieg dość głeboko w bani. Jakoś żyję jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Załatwiłem sobie zatoki (i nie tylko), więc prawie miesiąc już nie ćwiczę, teraz jestem na antybiotykach, jechać z treningiem czy czekać końca kuracji? Rozsądek podpowiada czekać. Nawet ja od 3 nie ćwiczę,bo jestem chory a wcześniej nie było wymówek Nie mogą ci z zatok ściągnąć glutów,taką maszynką?Czy to coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Zatoki przes.rane. Ja mam przewlekłe zapalenie zatok. Przyzwyczaiłem sie, ale dwa lata temu mialem operacje usunięcia polipów, tego sluzu z zatok i przegrody nosa. 3 HIT COMBO Chyba z miesiąc mnie nos napier.dalał Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Na szczęście to nic z tego, co opisujecie, ale nie zmienia faktu, że jest to dosyć uciążliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 w dniu, w ktorym bede oddawal krew raczej powinienem odpuscic silke, co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 raczej Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 w dniu, w ktorym bede oddawal krew raczej powinienem odpuscic silke, co? Jak nie chcesz zemdleć Jak kiedyś poszedłem po oddaniu,to siła i wydolność grubo w dół,zmarnowany trening. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 1) Po jakim czasie trzeba odpoczac od trenningow, by sie nie przetrenowac? W ten czas urlopu chcialem sie umowic na tatuaż ; ) 2) Cwicze systemem fbw, na plecy robie drazek + wioslowanie hantlem, 3x w tyg - jest ok? Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) Jezeli cwiczysz fbw 3-4 razy w tygodniu to raczej o przetrenowanie nie musisz sie martwic. Oczywiscie jak zrobisz dziarke to z 10 dni bedziesz mial przerwy, nie zaszkodzi ci ja po takim czasie jeszcze wiecej checi mialem. Co do plecow sie wiele ci nie powiem bo rozumiem ze nie masz dostepu na silownie. Rob wiec to co mozesz plus pomyslal bym nad czyms co sie nazywa fron lever i inne temu podobne cwiczenia. Ewentualnie polecam kupic TRX, swietna alternatywa jak nie masz sprzetu. Edytowane 19 Października 2014 przez El Loco Chocko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Ok, dzięki! Umowie się zatem na grudzien i przerwa wypadnie akurat na swieta Czyli na fbw 2 a nawet 3 cwiczenia na plecy to bez problemu moga byc? o tej lince slyszalem, nawet smyczą mozna to zastąpic, jak mowi ten gość. http://youtu.be/QA7zQO9WA6A Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 PoMocny ma wiele dobrych filmikow i od dawna ma juz suba Nie wiem jaki masz ten fbw ale jak zrobisz troszke wiecej plecow to swiat sie nie zawali, byles z glowa to poukladal. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Ja zawsze po dwóch miesiącach robie tydzien urlopu od siłki. Pomaga i fizycznie i psychicznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi