Skocz do zawartości

Pomoc

papi

Rekomendowane odpowiedzi

Gość na górze? Hehe.

Najpierw enan potem wino a na końcu clom, wiadomka. Dobra micha, dlugi sen i bez opier.dalania na treningu. Z legali bym jakieś ph polecił ale lepiej już na saa ciągnąć. W razie czego jest lekarz i będzie wiedział co poradzić a ph to loteria, czekam jak amatorzy tych orali będą za 20 lat śpiewać. :D

Gość na górze? Hehe.

Najpierw enan potem wino a na końcu clom, wiadomka. Dobra micha, dlugi sen i bez opier.dalania na treningu. Z legali bym jakieś ph polecił ale lepiej już na saa ciągnąć. W razie czego jest lekarz i będzie wiedział co poradzić a ph to loteria, czekam jak amatorzy tych orali będą za 20 lat śpiewać. :D

Na mózg sobie ph dorzuć. Koleś póki co nie daje rady biegać nawet.

• Plusik 1

Panowie spokojnie , fotkę wrzuciłem , bo koleś mnie po prostu zafascynował w jakim czasie to osiągnął i jak mu się to udało , zacznę oczywiście od podstaw podstaw. Mówię nawet jakbym do września te 15 kg zrzucił to był bym mega zadowolony. 

dieta plus bieganie. Tak jak mowilem na poczatek 100m truchtu 100m marszu. 

Kilka lat temu miałem zapalenie zatoki klinowej. Objawy jakie miałem to duże osłabienie organizmu, bardzo niskie OB krwi, zayebiste bóle głowy i stany depresyjne. Prawie tydzień włóczyłem się po lekarzach, zanim zdiagnozowali poprawie chorobę. 3 dni w szpitalu i potem antybiotyk, po którym chwila biegania kończyła się zawrotami głowy. Został mi po tym wszystkim kostniak w zatoce, taka pochodna nowotworu łagodnego. Muszę, co jakiś czas kontrolować, czy nie rośnie. Laryngolog mi zalecił, żeby nie wycinać, bo to w końcu zabieg dość głeboko w bani. Jakoś żyję jeszcze.

Załatwiłem sobie zatoki (i nie tylko), więc prawie miesiąc już nie ćwiczę, teraz jestem na antybiotykach, jechać z treningiem czy czekać końca kuracji? Rozsądek podpowiada czekać.

Nawet ja od 3 nie ćwiczę,bo jestem chory a wcześniej nie było wymówek ;) Nie mogą ci z zatok ściągnąć glutów,taką maszynką?Czy to coś innego?

Jezeli cwiczysz fbw 3-4 razy w tygodniu to raczej o przetrenowanie nie musisz sie martwic. Oczywiscie jak zrobisz dziarke to z 10 dni bedziesz mial przerwy, nie zaszkodzi ci :) ja po takim czasie jeszcze wiecej checi mialem.

Co do plecow sie wiele ci nie powiem bo rozumiem ze nie masz dostepu na silownie. Rob wiec to co mozesz plus pomyslal bym nad czyms co sie nazywa fron lever i inne temu podobne cwiczenia. Ewentualnie polecam kupic TRX, swietna alternatywa jak nie masz sprzetu.

Edytowane przez El Loco Chocko
  • Plusik 1