Skocz do zawartości

Pomoc

papi

Rekomendowane odpowiedzi

Bez koksow duzo mi juz raczej nie urosna, chce po prostu wycisnac bezpiecznie na skosie najwieksze hantle na silce, ktorych uzywaly do tej pory 2 osoby :sorcerer:

na mojej ulubionej mordowni największe hantle mają 60. patrze na nie z respektem i o ile nie sięgne kiedyś po jakieś nielegalne substancje, to na patrzeniu się skończy. chodziłem kiedyś na siłke, gdzie największe były 37, ale było za to dużo maszyn. dobre urozmaicenie

Chyba zaczynam stać w miejscu. W listopadzie jadłem Nitrobolon, wiem, że to tylko "pompuje" mięśnie i raczej żeście mi nie polecali tego żreć po półrocznym pakowaniu. Jednak po tym, nie dość że lepiej mi się ćwiczyło (energia), to i przychodziłem taki "spompowany". W lustrze widziałem efekty, a więc i była motywacja do dalszego treningu. Teraz jak się prężę to nawet laska zauważyła, że wtedy było "bardziej", bo miałem jak to mówi "buły" :) Niby jej się nie podobają takie mięśniaki, ale jednak mnie to jarało.

Co teraz? Jem dalej kreatynę, chciałem to zjeść do końca, zrobić miesiąc-dwa przerwy i czymś przyje.bać. Tylko, że już nie wiem czym. Może po prostu dać sobie spokój z odżywkami? Kazub pewnie by mi tak doradził, ale ja jestem w stanie żreć nawet jakąś chemię, by tylko był efekt. Muszę coś zrobić np. z tymi kościstymi nadgarstkami.

No wiem, ale pozwalam mu tu wchodzic i zasadzic mi minusa. Chce by choc przez chwile poczul sie jak mezczyzna a nie jak smutna pi.zda ktora najwiekszy ciezar jaki podniosla to pewnie pielucha ze sraka :reggie:

Szarku mam ten model http://www.polar.com/us-en/products/get_active/fitness_crosstraining/FT2dosc prosty ale robi robote. Oczywiscie teraz musisz dostac ten pasek ktory nosisz na piersiach. Ja mialem szczescie ze pracuje w centrum sportowym i tych paskow od groma tu maja. Ale normalnie to tez wydatek niestety.

Edytowane przez El Loco Chocko
  • 2 tygodnie później...

Wczoraj zbyt skatowałem łydki i dziś cały dzień kuśtykam, strasznie mięśnie bolą, chodzę jakbym kulał i ogólnie samopoczucie na maksa z(pipi)ane..

Porada: szybciej iść spać i dać więcej czasu na odpoczynek, czy może lepiej przez tą godzine rozciągać i pomasować? 

Edytowane przez Banny

Nie masz przyzwyczajonych danych mięśni i stąd odczucia. Niektórzy są bardziej podatni na ból i odbierają go mocniej niż inni, przykładają do tego większą wagę. Nie panikuj, za parę dni sam minie a póki co możesz sam dalej się ruszać, rozciągać itd.

• Plusik 1