yaczes 14 464 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 No tak wiaze poki co, ale moze jest inny sposob ;< Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Bez koksow duzo mi juz raczej nie urosna, chce po prostu wycisnac bezpiecznie na skosie najwieksze hantle na silce, ktorych uzywaly do tej pory 2 osoby Perepeczko i .....? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Bez koksow duzo mi juz raczej nie urosna, chce po prostu wycisnac bezpiecznie na skosie najwieksze hantle na silce, ktorych uzywaly do tej pory 2 osoby na mojej ulubionej mordowni największe hantle mają 60. patrze na nie z respektem i o ile nie sięgne kiedyś po jakieś nielegalne substancje, to na patrzeniu się skończy. chodziłem kiedyś na siłke, gdzie największe były 37, ale było za to dużo maszyn. dobre urozmaicenie Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Ja bym go nawet ze stojaka nie ściągnął. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 No i poszly na skosie 50tki 5 razy + 1 z pomoca Stresowalem sie jak przed egzaminem na prawo jazdy. Teraz nie ma dla mnie rzeczy niemozliwych. I lokcie w ogole nie bola z tymi tasmami, sweet. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) Moge wrzucac w siebie suple przeterminowane o 2 miechy? Bo znalazlem w szafce Flexit i Joint o ktorych zapomnialem. Byly otwierane. Edytowane 13 Marca 2015 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Data ważności nie znaczy że dzień po niej umrzesz po spożyciu,na ogół(wyłączając jakieś leki)po prostu składniki aktywne zaczynają się utleniać/tracić stężenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Chyba zaczynam stać w miejscu. W listopadzie jadłem Nitrobolon, wiem, że to tylko "pompuje" mięśnie i raczej żeście mi nie polecali tego żreć po półrocznym pakowaniu. Jednak po tym, nie dość że lepiej mi się ćwiczyło (energia), to i przychodziłem taki "spompowany". W lustrze widziałem efekty, a więc i była motywacja do dalszego treningu. Teraz jak się prężę to nawet laska zauważyła, że wtedy było "bardziej", bo miałem jak to mówi "buły" Niby jej się nie podobają takie mięśniaki, ale jednak mnie to jarało. Co teraz? Jem dalej kreatynę, chciałem to zjeść do końca, zrobić miesiąc-dwa przerwy i czymś przyje.bać. Tylko, że już nie wiem czym. Może po prostu dać sobie spokój z odżywkami? Kazub pewnie by mi tak doradził, ale ja jestem w stanie żreć nawet jakąś chemię, by tylko był efekt. Muszę coś zrobić np. z tymi kościstymi nadgarstkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Za dużo stawiasz na supelki, a to nie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Grzybiarz ty teraz bekę toczysz? Powiedz, że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Grzybi skoro jest jak piszesz, walnij mete plus tescia. Laska bedzie zachwycona efektami, ty również Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Piekny post, smiechlem z rana. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Używa ktoś pulsometru? Chciałem kupić by kontrolować puls na aerobach a nie mam kompletnie pojęcia czy to w ogóle opłaca się brać a jak tak to jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Ja mam z polara na zewnatrz a uzywam go z paskami z technogymu jak na silowni robie cardio tak samo. W sumie nieodzowna rzecz jesli chcesz utrzymywac jakies konkretne tempo 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 dobrego masz ninja hejtera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 (edytowane) No wiem, ale pozwalam mu tu wchodzic i zasadzic mi minusa. Chce by choc przez chwile poczul sie jak mezczyzna a nie jak smutna pi.zda ktora najwiekszy ciezar jaki podniosla to pewnie pielucha ze sraka Szarku mam ten model http://www.polar.com/us-en/products/get_active/fitness_crosstraining/FT2dosc prosty ale robi robote. Oczywiscie teraz musisz dostac ten pasek ktory nosisz na piersiach. Ja mialem szczescie ze pracuje w centrum sportowym i tych paskow od groma tu maja. Ale normalnie to tez wydatek niestety. Edytowane 19 Marca 2015 przez El Loco Chocko Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Sam na rękę wystarczy ? Nie chce się owijać jakimiś kablami a chodzi mi tylko o cardio po treningu bo ciężko tętno równe utrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 To na taki na reke juz raczej wiecej zaplacisz. A opaska nie przeszkadza jakos. Jest na gumce wokolo torsu i tyle, z czasem zapominam ze ja mam. No ale wiadomo rozni ludzie, rozne potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 (edytowane) Wczoraj zbyt skatowałem łydki i dziś cały dzień kuśtykam, strasznie mięśnie bolą, chodzę jakbym kulał i ogólnie samopoczucie na maksa z(pipi)ane.. Porada: szybciej iść spać i dać więcej czasu na odpoczynek, czy może lepiej przez tą godzine rozciągać i pomasować? Edytowane 31 Marca 2015 przez Banny Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Hah banny no sorry ale rozkminy to Ty masz Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 normalnie to bym zlał temat, ale w czwartek wyjedzam i musze byc 100% sprawny ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Lekkie rozbieganie, rozciąganie i masaż z ciepłego i zimnego strumienia wody. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Ale to jest ból przepracowanego mięśnia czy taki ból wskazujący na braki magnezu(coś jak skurcz)? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 trochę "normalny" ból, ale bardziej jak skurcz - jak wstane z krzesła to wtedy jest najgorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Nie masz przyzwyczajonych danych mięśni i stąd odczucia. Niektórzy są bardziej podatni na ból i odbierają go mocniej niż inni, przykładają do tego większą wagę. Nie panikuj, za parę dni sam minie a póki co możesz sam dalej się ruszać, rozciągać itd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi