Banny 2 656 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Ok, od przyszlego tyg sproboje : p Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Znam takich co 40 % zapotrzebowania kalorycznego czerpią z tłuszczy i czują się świetnie. Ja trzymam tłuszcze w granicach 0.5g na kg bo większa ilość mnie zamula . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Ktoś ogarnia temat MI-40, Bena Pakulskiego, ma jakieś materiały jego i chciałby się podzielić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Po co iść do lekarza, jak jest forumik :potter: Pytanko. Odkąd zaczęłam ćwiczyć, jest mi zimno. W domu mam 24 stopnie, a ja najchętniej bym chodziła w swetrze. Nie wiem jak to połączyć. Codziennie łykam magnez, żelazo i inne witaminki. Przeziębiona nie jestem. Jem 4-5 posiłków dziennie i jest to zdecydowanie więcej niż 1000 kcl xD Miał tak ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Nie miał, ale przestaw sie z łykania tabsów na łykanie czosnku, marchewek , kiwi itp Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Wątpię aby ćwiczenia miały na to wpływ , może jakiś stan przed chorobowy/ przemęczenie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zmęczona nie jestem, bo sypiam odpowiednią ilość godzin. Najlepsze jest to, że mam pełno energii. Tylko najchętniej bym w swetrach chodziła i zaczęło się to wtedy, jak wróciłam do ćwiczeń. Na początku zwalałam to na zakwasy, ale teraz ? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Może jestes po prostu z tych oziębłych? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Po co iść do lekarza, jak jest forumik Pytanko. Odkąd zaczęłam ćwiczyć, jest mi zimno. W domu mam 24 stopnie, a ja najchętniej bym chodziła w swetrze. Nie wiem jak to połączyć. Codziennie łykam magnez, żelazo i inne witaminki. Przeziębiona nie jestem. Jem 4-5 posiłków dziennie i jest to zdecydowanie więcej niż 1000 kcl xD Miał tak ktoś ? Moja panna tak ma,ale to przez to że ma problemy z krążeniem.Spróbuj większe dawki kofeiny przed treningiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Spróbujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Skotnik 652 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Nazwijmy to, że staram się zrzucić zbędny tłuszcz (jak stwierdzę, że jest ok, to fotkę też wrzucę) i jak dzisiaj założyłem koszulkę, która przeważnie była obcisła, to teraz jest dość luźna to chyba dobry temat... pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 W sensie, że tyle mięśni Ci poleciało? Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Jeżeli lecą mięśnie większość poleciła by BCAA , które powinno pomóc ale napisz wpierw swoją dietę bo sam po sobie wiem że pewnie tutaj leży problem. BCAA to ja bym stosował przy wysokim deficycie albo bardzo niskim poziomie tkanki tłuszczowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Skotnik 652 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Nie no, ogólnie wszystko w miarę pod kontrolą. Podejrzewam, że jednak i wody i fatu ze mnie zleciało już trochę więc jakoś mega mnie nie dziwi, że luźniejsza ciuchy są BCAA żrę, dietę mam dobrą wydaje mi się. W sensie ok - deficyt kalorii mam, więc musi spadać, staram się jednak możliwie to hamować Aktualnie stawiam na jakieś 14-15% tłuszczu, więc w uj za dużo. Zobaczymy. I co ciekawe, mimo wszystko czuję się dobrze i ogólnie lustro mi mówi, że nie jest źle. Dlatego taki zdziwiony jestem, że luźniejsza ta koszulka.... Pewnie w praniu się rozciągnęła ;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 (edytowane) kasacja Edytowane 1 Lipca 2015 przez Banny Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Bez przesady 14-15% to nie jest tak źle , pierwszą redukcje zaczynałem od 22-24% to była masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Skotnik 652 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Nie no pewnie, że nie jest źle tak ogólnie. Aczkolwiek ambicje mam dużo większe, już jakiś czas ćwiczę i wiem, że stać mnie nawięcej i wtedy taki wynik jest nie do zaakceptowania Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Nie nadążam. Schudłeś , koszulka jest luźniejsza i potrzebujesz pomocy. Yano to ty rudzielcu? Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Schudł ale z mięśnia. Nie brał oslonki na mięśnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Jakies sposoby na nawodnienie organizmu oprocz ciaglego picia wody i kreatyny? Moze jakis izotonik czy to pic na wode? Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 @Up podpinam się , ostatnio nawet idąc miastem łapią mnie skurcze palców u stóp a w nocy skurcze łydek/dwugłowych uda i zwijanie się z bólu to norma. Próbowałem magnezy i witaminki ale nic nie daje może to wina nawodnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Ja też mam często skurcze w łydkach i stopach, a magnez mam w normie, bo ostatnio robiłem badania. Mam natomiast niedobór potasu, choć to dziwne, bo np dużo jem bananów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 również pozdrawiam, skurcze w łydkach też już mam kupę czasu. łykam witaminki i nic Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 @Up podpinam się , ostatnio nawet idąc miastem łapią mnie skurcze palców u stóp a w nocy skurcze łydek/dwugłowych uda i zwijanie się z bólu to norma. Próbowałem magnezy i witaminki ale nic nie daje może to wina nawodnienia. Albo sodu,albo wapnia.Może za mało solisz,lub spożywasz za mało wapnia.Najlepiej nawadnia łyżka soli różowej z wodą mineralna. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Poza tym, w wynikach miałem podniesiony poziom TSH, czyli mogę mieć problemy z tarczycą. W Sierpniu powtórzę badania, ale wydaje mi się, że jest coś na rzeczy, bo często jestem na przykład zamulony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi