Opublikowano 30 lipca 20159 l Skotnik to może być wszystko Nad łopatką masz przyczep bicepsa,pod nią tricepsa,ten rejon to ten obły mniejszy i większy.To jest ból mięśnia,czy inne odczucie?Np. końcówka,jak przyczep,albo coś naderwane?
Opublikowano 30 lipca 20159 l Hmmm, mocno rwie w momencie kiedy tylko te mięśnie muszą dźwignąć mnie do góry. Generalnie ja stawiam na jakieś naderwanie. Przez długo liczyłem, że sie jakoś rozejdzie, ale lipa. W przyszłym tygodniu idę do lekarza. Jaka różnica między końcówka,jak przyczep,albo coś naderwane? Jak mogę to rozróżnić? Nie wiem, bardzo dziwne. No na pewno nie jest to kontuzja stawu samego w sobie
Opublikowano 30 lipca 20159 l Przyczep mięśnia jak te wyżej opisane,co się "czepiają" łopatki,czy konkretnie ból większego terenu w tej okolicy,co by wskazywało na naderwanie tego konkretnego mięśnia - obły mniejszy lub większy.
Opublikowano 30 lipca 20159 l No to zostaje przy swojej pierwszej diagnozie Naderwane mam. Jak w zasadzie takie coś się oficjalnie diagnozuje. Mam na myśli, że jak do lekarza pójdę, to to na USG po prostu wyjdzie, czy jak?
Opublikowano 30 lipca 20159 l Wątpię,nie wiem czy rezonans nie jest w stanie tylko takich drobnych urazów pokazać.
Opublikowano 30 lipca 20159 l Założmy na ten moment, że mam w takim razie naderwane. Skoro prostymi żadnymi badaniami lekarz nie może czegoś takiego wyłapać to co, będzie mnie leczył na czuja? Powie smaruj voltarenem i nara? Jak takie coś się leczy? Nie wiem rehabilitacja? Krio, lasery ćwiczenia? Podciąganie ulubione ćwiczenie, plecy chyba ulubiona partia i nie mogę porządnie jej zrobić ehh
Opublikowano 30 lipca 20159 l Dokładnie,da ci jakieś maści i tabletki przeciwbólowe bo będzie chciał najpierw stan zapalny zaleczyć.Na razie podciąganie odpada,jak już musisz to rób ściąganie prostego drążka wyciągu górnego do brody.
Opublikowano 30 lipca 20159 l Próbowałem już ściągania drążka, niestety, ale podobny efekt. Trochę lepiej jest na wyciągu jak wiosłuje. A wiosłowanie sztangą, hantlami raczej bez problemu najmniejszego, martwy oczywiście też ok no bo to inne partie kompletnie.
Opublikowano 31 lipca 20159 l Wiadomo Zdjęcia formy jakoś na koniec sierpnia wrzucę, może trochę później. Wiem, poza zawodami forumowymi, ale no niestety nie jestem zadowolony z tego co jest aktualnie
Opublikowano 31 lipca 20159 l Ej chłopaki siłacze kupiłem i będę próbował się podciągać bo jestem taki leszcz, że jak miałem to robić to nie szło więcej niż... 2 razy. Przypierdolę to do sufitu i... Jak zacząć? o_O Stawać na krześle i wisieć żeby mięśnie oswoić (?) czy jakie rady dla nooba?
Opublikowano 31 lipca 20159 l Poproś kobietę by ci nogi trzymała a ty rób to co na spartakusa przystało , jeżeli wstydzisz się ćwiczyć przy kobiecie polecam nogi na krzesło i chociaż negatywy porobić.
Opublikowano 31 lipca 20159 l Nie no, Kanabis pisał już, że tak chujowo wyglądam, że mojej kobiecie wstyd kopulować ze mną więc nie będzie mi nóg trzymać. Spróbuję z krzesłem.
Opublikowano 31 lipca 20159 l Zayebisty sprzęt, zawsze mi się taki marzył w domu. Kiedyś chciałem sobie takie kupić to matka powiedziała, że już mi odbija i szkoda, że po żyrandolu jeszcze nie skacze.
Opublikowano 31 lipca 20159 l Zawsze możesz cwiczyc w płaszczu zeby cie nie było widać Potrafisz być pomocny. Ja dopiero jak mam swój kwadrat i na razie wolny 3 pokój bo nie mam dzieciaka to sobie mogę sztangę itd. trzymać. Jak małego Kubusia naprodukuję z żoną to wszystko poleci.
Opublikowano 31 lipca 20159 l Zayebisty sprzęt, zawsze mi się taki marzył w domu. Kiedyś chciałem sobie takie kupić to matka powiedziała, że już mi odbija i szkoda, że po żyrandolu jeszcze nie skacze. Matka nie matka ale takie gadanie i podsmiehujki z pasji kwalifikuja się na strzala w pysk
Opublikowano 31 lipca 20159 l jak nie dajesz rady więcej jak dwa to rób bardzo wolne opuszczanie. Potem możesz kupić sobie gumę jak w filmiku:
Opublikowano 1 sierpnia 20159 l Zayebisty sprzęt, zawsze mi się taki marzył w domu. Kiedyś chciałem sobie takie kupić to matka powiedziała, że już mi odbija i szkoda, że po żyrandolu jeszcze nie skacze.Matka nie matka ale takie gadanie i podsmiehujki z pasji kwalifikuja się na strzala w pysk No elokwencją to nie błysnąłeś. Poza tym, szanuje moją pasję, często mi coś gotuje, a u rodziców w domu mam małą siłownie.
Opublikowano 2 sierpnia 20159 l Ej chłopaki siłacze kupiłem i będę próbował się podciągać bo jestem taki leszcz, że jak miałem to robić to nie szło więcej niż... 2 razy. Przypierdolę to do sufitu i... Jak zacząć? o_O Stawać na krześle i wisieć żeby mięśnie oswoić (?) czy jakie rady dla nooba? Kup na początek sobie gumy pomocnicze .