Skocz do zawartości

Pomoc

papi

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czasem 5 h snu daje lepszy efekt dla samopoczucia, niż 7, kwestia, w jaką fazę snu trafisz w momencie pobudki. Jeśli ten nocny tryb będziesz miał długoterminowo, to spokojnie, samo przyjdzie. Jak to jest cykliczna zmiana, to może być lipa.

Widziałem kiedyś reklamy jakichś niby "intelygentnych" budzików, które ustawiały Ci pobudkę w odpowiedniej fazie snu, żeby wstać jak najbardziej rześkim (zamiast 11:00 np 10:45) ale w sumie skąd zegarek ma wiedzieć, kiedy zasnąłeś i w jakiej jesteś fazie xd ?

Kur.wa, nawet appki z tym mają :

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.urbandroid.sleep&hl=pl

niektórzy piszą, że placebo, ale w sumie, jak działa, to czemu nie ?

Opublikowano (edytowane)

sam telefon raczej mało praktyczny, kto zasypia i budzi się w dokładnie tej samej pozycji? telefon musi leżeć obok śpiącego.

lepsza jest opaska XIAOMI MI BAND PULSE.

Edytowane przez sosnaa
Opublikowano

No ja tylko nocki robie więc powoli się przestawiam. Jest lepiej ale i tak wstawanie 10-11 rano to chuyowa sprawa.

Współczuję. Ja jak miałem 2 zmiany to lipa na maksa a robić nocki to konkretnie chu.jowo.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ale to można stosować przewlekle czy się używa doraźnie? Ja mam codziennie wyjebany brzuch i bynajmniej od cuksów bo 2 tygodnie jestem czysty aż mi głupio. Jak się to stosuje z biedronki co Litwin pisze?

Opublikowano

Ja raczej myślałem o jakimś pożywieniu, czy ziołach, które po jakimś czasie pomogą na stałee zwalczyć problem, bo to u mnie nagminne.

Do posiłku zieloną herbatę,lub mieszankę z lidla bukiet ziół.Jak chcesz sam mieszać do koper włoski,mięta i zielona styknie.

Opublikowano

1) Rozpiętki na skosie poszerzają klatę? 

2) Po sesji z martwym czuję nogi ale też dolny odcinek lędźwiowy. Staram sie robić poprawnie technicznie przede wszystkim, żadne bicie rekordów. Nie wiem czy to ból czy tak ma być. Ogólnie mam prace siedzącą, hobby też. Fizjo, jakies masaże, czy jak? 

pozdro

Opublikowano

1) Rozpiętki na skosie poszerzają klatę? 

2) Po sesji z martwym czuję nogi ale też dolny odcinek lędźwiowy. Staram sie robić poprawnie technicznie przede wszystkim, żadne bicie rekordów. Nie wiem czy to ból czy tak ma być. Ogólnie mam prace siedzącą, hobby też. Fizjo, jakies masaże, czy jak? 

pozdro

1. Rozciągają,szerokość zależy od genetycznego rozmieszczenia przyczepów.

2.Ćwiczysz prostowniki to ciebie bolą.