Skocz do zawartości

Pomoc

papi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Idę do pracy na rano więc się nie wysypiam , trawy już nie jaram. Więc jak wróce z roboty jestem troche przymulony i potrzebuję jakiegoś wspomagacza

Spróbuj na początek l-carnityny 1,5-2g przed treningiem, najlepiej w płynie. Przykładowy suplement, który polecam: http://www.kulturystyka.sklep.pl/product_info.php/cPath/104/products_id/1005/products_name/nutrend-carniform-10-amp-x-25ml.html

Jeżeli takie zmęczenie to u ciebie codzienność to radzę po prostu wcześniej się położyć :).

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Moja historia jest taka.

20 lat, 65 kg (waga stoi w miejscu od ponad roku) mialem duzo przygód z siłownią, dłuższe i krótsze. Ogólnie z budowy ciała jestem całkiem zadowolony, nie licząc brzucha.

Jestem wysportowany, przynajmniej raz na tydzień gram w noge. Ale mam troche tłuszczyku na brzuchu i brak mi kaloryfera, co chciałbym zmienic.

Jak się za to zabrać? Od razu zaznaczam, że jakakolwiek dieta odpada- nie dam z tym rady, bo jem bardzo dużo, ale dzięki mojemu dziwnemu metabolizmowi, wszystko gdzieś ginie.

Jednak troche tkanki tłuszczowej z brzucha musze spalić.

Od czego zacząć? bieganie z pasen neopranowym? Pływanie? Rower? Orbitrek?

A do tego co? Szóstka weidera? Jakieś inne ćwiczenia?

Zaznaczam, że brzuch nigdy nie był moją mocną stroną (chociaż dużo go ćwiczyłem) także prosze o porady.

Opublikowano

Polecam bieganie (koniecznie bez pasa neoprenowego, strasznie utrudnia ruchy), skakankę, rowerek treningowy, tudzież normalny rower. A z ćwiczeń na brzuch to raczej ABS II.

Opublikowano
Od razu zaznaczam, że jakakolwiek dieta odpada- nie dam z tym rady, bo jem bardzo dużo, ale dzięki mojemu dziwnemu metabolizmowi, wszystko gdzieś ginie.

Z wiekiem metabolizm Ci się obróci :potter:

Jednak troche tkanki tłuszczowej z brzucha musze spalić.

Areoby, obojętnie jakie. Tłuszczu nie spalisz miejscowo. Poleci Ci z całego ciała. Diety nie masz to licz się z tym, że masa mięśniowa też Ci trohę poleci. Pas sobie daruj

A do tego co? Szóstka weidera? Jakieś inne ćwiczenia?

a6w jest nudna i raczej kiepsko działa na przyrost. Łap sie za abs2

no i okej

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No w sumie masz dosyć wysokie, więc tak czy inaczej powinieneś się tym zająć. Cykl na krecie raczej Ci tego ciśnienia dużo nie podniesie, choć od szybkiego wzrostu masy jest to możliwe (z 10 jednostek może). Taka zmiana nie jest jednak trwała (z reguły).

Opublikowano

Olimpu spokojnie daje rade, chociaż mnie po jakims czasie zaczeły flaczki boleć , ale co w tym dziwnego jak sie łyka 4 kapsułki na raz. No ale jesli chodzi o efekty to były ok

Opublikowano

Bylem na silowni i cwiczylem jak zwykle, bez przesady bym powiedzial. CZulem sie git. Rano sie budze i nawala mnie reka nie moglem jej rozprostowac do konca. Bol jak zakwasy, na drugiej rece to samo tylko mniej i sie prostuje. Kolejny dzien zauwazylem ze mi spuchlo. Co to moze byc? xD Boli jakby mniej.

Opublikowano

(pipi)aaaa, idiota na tajskim wleciał we mnie i nogą wybił mi paznokcia u dużego palca. Cały czas szczypie i szlag mnie trafia. Czekać, aż paznokieć odejdzie, czy go na hardkorze zerwać?

Opublikowano

Mi po 6 miesiącach się dopiero teraz zagoił pazur na nodze (na dużym palcu), taki w ogóle czarny paznokieć rósł przez trochę, bałem się, że to coś złego :D

Ale tylko kawałek urosło potem elegancki nowy paznokieć, teraz już odciąłem to czarne bo na tyle urosło, że dało rady i ogólnie palec jak nówka.

A grając w piłkę ktoś mi korkiem stanął na nodze i tak niefortunnie, że mi pękł paznokieć, myślałem, że się jakoś zrośnie on, ale po pewnym czasie patrze - ZIELONY Oo Pociągnąłem mocniej i zszedł a pod nim już 1/3 palca nowym pazurem zarośnięta, taka mała niespodzianka.

Oto moja historia.

Opublikowano

Te chłopacaki, po przerwie spowodowanej alkoholizmem znowu wracam do ćwiczeń , ale ostatnio mam taki problem, mianowicie mam bardzo częste i głośne bąki, nie żeby mi to przeszkadzało bo to lubie ale w pracy juz nie wypada więc chciałbym troche przykręcić kurek z gazem. Czym to spowodowane, żrem białko i gainera no ale wczesniej tak nie mialem , chociaż ostatnio też wziełem się za napoje enrgetyzujące może to przez to?

Opublikowano (edytowane)

Hehe ; D

Czesto to po bialku sa takie dolegliwosci a i w polaczeniu z gazowanym to prawie jak w banku.Choc i tu wiele od organizmu zalezy.Ja np po samym bialku czulem sie dobrze, ale jeslii dodalem do diety musli to sie zaczynalo.Zycie biologiczne zamieralo w promieniu 2 metrow ode mnie ; ><br><br>(pipi), probuje linka dac ale cos sie (pipi)ie ;/

Odnosnie bakow to canabis zobacz to jeszcze stronke pierdupierdu.friko.pl i dzial "wszystko o bakach" ; D

Edytowane przez Kubaa__