Opublikowano 16 lutego 201114 l ej co zrobic, by spalac uda ? xD wydaje mi sie, ze mam za grube i wkurza mnei to w sumie fest. Rurki nie wchodzą, he ? Nie rób przysiadów, nie biegaj, nie jeździj na rowerze, rolkach, łyżwach, nartach, załóż dwie pary gaci w stylu sauna cośtam i nie jedz tłustych rzeczy i słodyczy. W ogóle co to za moda żeby facet narzekał że ma za grube uda ? Przecież nie masz nadwagi.Chude nóżki wyglądają imo słabo, również u kobiet.
Opublikowano 16 lutego 201114 l Napisal ze robi mu sie klata zapadnieta i chce ja wyrzezbic.Jak gore chce robic to wyciskanie na skosach do gory (obojetnie, sztangielki czy sztanga) albo wyciskanie na poziomej lawce ale do szyi. Zaawansowane ćwiczenie i dość niebezpieczne, nie polecaj jak nie wiesz jakie ktoś ma doświadczenie. no comments
Opublikowano 17 lutego 201114 l ej co zrobic, by spalac uda ? xD wydaje mi sie, ze mam za grube i wkurza mnei to w sumie fest. Rurki nie wchodzą, he ? Nie rób przysiadów, nie biegaj, nie jeździj na rowerze, rolkach, łyżwach, nartach, załóż dwie pary gaci w stylu sauna cośtam i nie jedz tłustych rzeczy i słodyczy. W ogóle co to za moda żeby facet narzekał że ma za grube uda ? Przecież nie masz nadwagi.Chude nóżki wyglądają imo słabo, również u kobiet. albo wpadlem na genialny pomysl zrobic lydki - rower w drodze, wiec bedzie spoko.
Opublikowano 18 lutego 201114 l ej co zrobic, by spalac uda ? xD wydaje mi sie, ze mam za grube i wkurza mnei to w sumie fest. Rurki nie wchodzą, he ? Nie rób przysiadów, nie biegaj, nie jeździj na rowerze, rolkach, łyżwach, nartach, załóż dwie pary gaci w stylu sauna cośtam i nie jedz tłustych rzeczy i słodyczy. W ogóle co to za moda żeby facet narzekał że ma za grube uda ? Przecież nie masz nadwagi.Chude nóżki wyglądają imo słabo, również u kobiet. albo wpadlem na genialny pomysl zrobic lydki - rower w drodze, wiec bedzie spoko. Ja bym proponował zrobic klate, łapy , plecy jak normalny facet "zrobić łydki" ja pierd.ole , soł gej, jaki ty perwers jesteś
Opublikowano 18 lutego 201114 l A nie sądzisz że na rowerze to i w uda ci pójdzie? Jak chcesz zrzucić z nóg, to musisz zrzucić ze wszystkiego. Nie ma miejscowego spalania tłuszczu.
Opublikowano 18 lutego 201114 l A nie będzie to po prostu pozbycie się nadmiaru wody w nogach? Dokładnie, tak będzie.
Opublikowano 18 lutego 201114 l w sumie wizja bannego owijającego się codziennie folią spożywczą przed ubraniem elo rurek była kusząca ale ktoś postronny mógłby się do tego zastosować
Opublikowano 21 lutego 201114 l Od października zacząłem regularnie chodzić na siłownie, cały ten czas robię trening na masę i teraz myślę żeby od marca zrobić sobie miesiąc/dwa treningu na siłę (większe ciężary, mniej powtórzeń) myślicie koledzy koksy, że jest sens, czy za szybko? Edytowane 21 lutego 201114 l przez Hela
Opublikowano 21 lutego 201114 l Większy ciężar, mniej powtórzeń to jest akurat też trening na masę.Jak zmasowałeś przez te 5 miechów to na pewno i siła skoczyła więc tak, jest sens.
Opublikowano 21 lutego 201114 l Robię po 9-14 serii na partię (w zależności na co) po 12-8-8-6 powtórzeń, na poprawienie siły bym robił po 6-8, dłuższe przerwy, mniej powtórzeń, zacznie większe ciężary. Wiadomo, że przez ten czas skoczyła mi siła, ale teraz trochę się to zatrzymało. Edytowane 21 lutego 201114 l przez Hela
Opublikowano 21 lutego 201114 l Tak powinno być dobrze.Na poprawienie siły bardzo dobrze działają przysiady ze sztangą i martwy.
Opublikowano 22 lutego 201114 l Nie, a powinienem? Czy może po prostu tydzień wolnego sobie zrobić? Powinieneś po każdym cyklu powinno się robić regeneracje.
Opublikowano 22 lutego 201114 l z początku bedzie Cie na takiej przerwie nosic jak cholera ;D A ja mam inny problem. Zawsze jak podciagam sie na drazku to strasznie mi się kręci w glowie i mdli po wszystkich seriach. Jednak jak podciagam sie z obciazeniem to ten problem nie występuje. Zastanawiam sie nad przyczyną. Inna sprawa, staram sie rozgrzewac dobrze a i tak zawsze strzela mi w stawach barkowych ;/