Jakim 1 791 Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 to moze przejdz sie do lekarza? albo nadwyrezyles, albo z(pipi)ales staw lokciowy Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 (edytowane) Dzieki filmom instruktazowym Muay Thai/Kick Boxingu moge zalapac jakies podstawy tych sztuk walki? edyta: tak, wiem, ze najlepiej by bylo gdybym zapisal sie na treningi, jednak mysle, ze na razie nie jestem zbyt dobrze rozciagniety. Edytowane 2 Września 2011 przez Qvstra Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 W lipcu zakończyłem cykl na kreatynie Storm od universal ile powinno się odczekać przed kolejnym cyklem? Zależy mi na jeszcze jednym cyklu do lutego bo chyba na redukcji kreatyna nie ma zbyt sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Przerwa powinna trwać przynajmniej tyle ile trwał cykl,ale nie mniej niż 6 tygodni.Kreatyna na redukcji to obowiązek,pomijam że na ujemnym bilansie kalorycznym masz mniej energii,ale kreatyna jest antykataboliczna. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Myślałem aby na redukcji zacząć brać jakiś spalacz to jeszcze do niego dorzucić kreatyne? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Kreatyna to uniwersalny suplement,wpływa na produkcję ATP-czyli adezyno-trój-foforanu,głównego paliwa w komórkach naszego organizmu,jak spożytkujesz tą energię to twoja sprawa,czy na budowanie masy na dodatnim bilansie kcal czy na redukcji by mieć więcej energii i robić cięższe treningi.Spalacz to tylko dodatek,też da ci pobudzenie i energię,ale inną niż kreatyna,do tego zwiększy zużycie kalorii poza treningiem.Nie zapomnij z racji większej potliwości o magnezie i cynku,najlepiej w chelatach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Dzieki filmom instruktazowym Muay Thai/Kick Boxingu moge zalapac jakies podstawy tych sztuk walki? edyta: tak, wiem, ze najlepiej by bylo gdybym zapisal sie na treningi, jednak mysle, ze na razie nie jestem zbyt dobrze rozciagniety. Coś tam na pewno załapiesz, chociaż głównie teorii. Możesz naśladować demonstracje z filmików przed lustrem, na worku wathever, jednak zawsze dobrze, jeżeli ktoś doświadczony będzie przy Tobie stał i korygował błędy, żebyś uniknął nabierania złych nawyków (potem ciężko się ich oduczyć).Z filmikami na YT też różnie bywa, bo niektóre uczą po prostu źle. Nie musisz się obawiać, że jesteś nie wytrenowany, rozciąganie też masz na treningach, szczególnie muai thai. Spokojnie możesz się zapisać na treningi do grupy początkujących bo trening pod okiem trenera to zupełnie inna, bajka, będziesz trenował stopniowo, nikt nie rzuci Cię od razu na głęboką wodę, bo żebyś nauczył się biegać, najpierw uczysz się chodzić . Jednak licz się z tym, że na muai thai nie ma lekko i musisz być przygotowany na intensywne wydolnościówki. I być cierpliwym. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Znalazłem na strychu stary steper tyle że lekko chodzi .Czy na takim czymś robiąc 40 minut dziennie da radę coś zrzucić? I czy naciągnięcie tej metalowej nici zwiększa jego ciężar ruchu? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Czy to normalne że po treningu mam strasznie niskie ciśnienie (100/70 a czasem nawet 70/50)? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Wiem ze bieganie obniża ciśnienie,nie wiem jak z siłką.Może ci brakuje minerałów,jak potas i magnez i to jakoś wpływa. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Nie sądze bo się regularnie suplementuje. Może po prostu juz tak mam, w sumie mi to az tak strasznie nie przeszkadza ale przez to nie moge za bardzo chodzić wczesnie na siłke bo robie sie potem strasznie senny i przymulony. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Korzysta ktos z metody Lafaya? Bo zastanawiam sie nad kupnem ksiazki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Nie wiem, czy to dobra metoda dla początkującego. Ciężki trening, ale podobno daje dobre efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 problemik, coś mi sie z łokciem stało... no jak chcę wyprostować rękę , to taki dziwny, aczkolwiek porażający ból w łokciu czuje :{{{{{{{ to moze przejdz sie do lekarza? albo nadwyrezyles, albo z(pipi)ales staw lokciowy coż.. smarowałem maścią, przeszło, parę dni odpoczynku, wczoraj dosyć lajtowy trenning (pompki, brzuch, drążek) i pod koniec juz znowu coś tam rwało -_-' pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Spróbuj Animal Flexa i/lub Cissusa. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 (edytowane) Takie coś na wykopie dziś znalazłem: http://www.wykop.pl/...abolizm-to-mit/ http://www.body-factory.pl/showthread.php?t=7862 Dlatego w dupie zazwyczaj mam wszelkie porady ze coś TRZEBA robić tak a nie inaczej.Zawsze kieruję się tym co mi podpowiada własny organizm, bo jak bym miał słuchać każdego to bym zupełnie już zgłupiał. Edytowane 12 Września 2011 przez El Loco Chocko Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Zgadzam się z mostkiem,treningiem siłowym i hst,czułem ze to właściwe,nie miałem jednak dowodów.Co do l-karnityny to ona działa,tylko nie w tej materii co ją reklamują jako suplement prozdrowotny i produkujący energię jest jak dla mnie super,a w połączeniu z q10 i kreatyną jest kompletna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Takie coś na wykopie dziś znalazłem: http://www.wykop.pl/...abolizm-to-mit/ http://www.body-fact...read.php?t=7862 Dlatego w dupie zazwyczaj mam wszelkie porady ze coś TRZEBA robić tak a nie inaczej.Zawsze kieruję się tym co mi podpowiada własny organizm, bo jak bym miał słuchać każdego to bym zupełnie już zgłupiał. Ta, tak samo jak te rady ile wody trzeba pic dziennie, jednym slowem kilkunastoletnie teorie kontra miliony lat ewolucji, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Resztę pozostawiam rozsądkowi,ale akurat to co wymieniłem tylko utwierdziło mnie w przekonaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Ten drugi artykuł w sumie zburzył mi cały mój trening od dwóch miesiecy, chyba to pier.dole i przerzucam sie na pompki i podciąganie Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Ja akurat za dwa tygodnie miałem zacząć coś nowego no i zacznę, dam kolesiowi szanse (albo sobie?). Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Mam spory problem otóż od 2 tygodni nie mam zapału do treningów.Wcześniej brałem SHOCK THERAPY dopiero właśnie dwa tygodnie temu je odstawiłem może to być jego wina? A może wina tego że codziennie po 10 godzin siedzę w szkolę i zmęczony biegnę na trening.Najgorsze jest to że zupełnie nie czuję tego co wcześniej co mnie pchało aż na trening aż miałem ochotę rzucać ciężary.Ostatnio też mam problemy z żołądkiem.Prosiłbym o pomoc ponieważ chcę znów zacząć ćwiczyć jak szalony . Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Moze powinienes zrobic mala przerwe od treningow? Ja od tygodnia mam taka (co prawda spowodowana kontuzja nadgrastka i katarem) i az nie moge sie doczekac jutrzejszego treningu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Tylko że przez te 2 tygodnie może z 2-3 treningi zrobiłem z braku czasu. Więc jako taka przerwa jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 A może dlatego że idzie jesień i w ogóle się nic nie chce?Ja tutaj dawałem "anons"że mogę komuś podesłać próbkę fajnego pobudzacza,ale ktoś się poczuł w obowiązku by"ratować życie"i skasowano post. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi