Opublikowano 2 czerwca 201311 l To daj mi znac jak to osiagniec, bo nie wyobrazam sobie redukcji bez spadkow w masie Już daje znać badanie bf 14% przed cyklem na mase po cyklu 12% . Zadowolony? mistrzowska genetyka. jakie badania robiłeś ?
Opublikowano 3 czerwca 201311 l Tylko nie płacz wronnero To daj mi znac jak to osiagniec, bo nie wyobrazam sobie redukcji bez spadkow w masie Już daje znać badanie bf 14% przed cyklem na mase po cyklu 12% . Zadowolony? mistrzowska genetyka. jakie badania robiłeś ? Standardowe badanie u dietetyczki na poziom tkanki tłuszczowej i pomiar wody w organiźmie. W sumie myśle że to może byc spowodowane pamięcią mięśniową. Nie ćwiczyłem jakieś 4-5 miesiący , zero diety, spadek mięsa. A teraz przy pierwszym cyklu z odpowiednim treningiem i dietą mięsnie w przyspieszonym tępie powróciły do stanu sprzed pół roku a tłuszczu odłożyło sie minimalnie, i nie widze w tym nic nadzwyczajnego. Oczywiscie to tylko czasowe czary mary ze strony organizmu. No ale co taki wronnero moze o tym wiedziec jak robi redukcje przy 80kg wagi
Opublikowano 3 czerwca 201311 l To ja tez pokaże , może nie ma sie czym chwalic zbytnio ale efekt jest widoczny. Jak zaczynałem ćwiczyć (56) i po prawej sprzed 4 miesięcy, przed masowaniem. (76). Sory że czarno białe ale nie chce mi sie szukac innych a nowszych nie mam bo mi benqu sie rozdupcył. teraz jest 80kg i zaczynam bieganie. hipokrytka XD redukcja 12tygodniowa z 85,5 kg, gdzie aktualnie jest 80,5kg, potem 4 tyg budowania sily i 12 tyg budowania masy jakosciowej. ale co taki kabanos moze o tym wiedziec jak dla niego progresem jest przejscie na to: z tego rotfl Edytowane 3 czerwca 201311 l przez wronerro
Opublikowano 4 czerwca 201311 l Zdjęcie z 28.01.2010 xDDDDD Brawo zdobyłeś 20 kilogramów masy mięśniowej. Mistrz lol I tak dla mnie zmiana obwodu ramienia z 32 do 38 to progres. Jeśli ty nie widzisz tu progresu to u ciebie tez go nie widać więc masz racje nie ma sie czym chwalić Edytowane 4 czerwca 201311 l przez kanabis
Opublikowano 4 czerwca 201311 l Progres ?Z chudej szkapy na pyzatego chlopca ?Nom jest, jest sie czym chwalic.
Opublikowano 11 czerwca 201311 l Może ktoś polecić jakąś fajną skakankę? Chce dorzucić do treningów aeroby, a skakanka zawsze najlepiej jakieś mi podchodziła. Przeglądam ten internet i sam nie wiem, z obciążeniem, bez, jump rope, speed rope, winylowa, z rzemieniem, rączki z pianką sranką. Może ktoś z doświadczenia coś fajnego jest w stanie polecić?
Opublikowano 12 czerwca 201311 l Ja mam taką: http://allegro.pl/skakanka-skorzana-quick-skip-spokey-dlugosc-2-7m-i3318798771.html i jestem zadowolony. Ma łożysko kulkowe, tak więc się nie zawija. No i jest skórzana, wytrzymała w hooj. Polecam.
Opublikowano 23 czerwca 201311 l Mam ostatnio skurcze lydek, dosc czesto. Myslicie, ze to niedobor np. magnezu, czy ogolnie przemeczenie, czy jeszcze cos innego ? W sumie przemeczonym nie mam byc czym, jest sesja, wiec ze sportem mam stycznosc tylko 1-2 w razy w tygodniu. Od lipca zaczynam ostre treningi i nie chcialbym, zeby skurcze mi przeszkadzaly. Edytowane 23 czerwca 201311 l przez krupek1
Opublikowano 23 czerwca 201311 l Weź sobie coś z magnezem i witaminą b6, jak się poprawi to był niedobór, jeżeli nie - przykro mi - umierasz...
Opublikowano 24 czerwca 201311 l joł, chodze na silke 3 razy na tydzien. napie.rdalam aeroby i chce dorzucic jakies machanie ciezarami. ten fbw trening sie nada? jakies porady? jak naku.rwiac? interesuje mnie redukcja + troche miesni zeby przyszlo.
Opublikowano 24 czerwca 201311 l Redukcja i przybranie masy z reguły nie idą w parze, ale może Ci się uda Jest osobny temat na forumku o FBW. Wronero coś kombinuje w tym systemie i pewnie pomoże
Opublikowano 24 czerwca 201311 l joł, chodze na silke 3 razy na tydzien. napie.rdalam aeroby i chce dorzucic jakies machanie ciezarami. ten fbw trening sie nada? jakies porady? jak naku.rwiac? interesuje mnie redukcja + troche miesni zeby przyszlo. nakurwiaj tak abyś wychodził z siłowni na czworaka. tutaj zbyt dużej filozofii nie ma, najważniejsze jest to co jesz/wbijasz XD fbw jest spoko, możesz też poczytać o treningu rippetoe, naprawdę dobry. a, i nie da się redukować i masować. albo jedna albo drugie. Edytowane 24 czerwca 201311 l przez sosnaa
Opublikowano 24 czerwca 201311 l A to jak wtedy dzialaja treningi typu cross fit ? Spala sie tluszcz, buduje miesnie, czy tylko ogolnie rozwija sprawnosc i sile ? No bo jak to jest, ze np. zawodnicy nba przychodza po 4 miesiecznej przerwie, lepiej zbudowani, silniejsi i jeszcze bardziej skoczni, a przy tym z mniejsza iloscia tkanki tluszczowej ? Przeciez w tak krotkim czasie nie zdarzyliby zrobic masy i jeszcze redukcji. Edytowane 24 czerwca 201311 l przez krupek1
Opublikowano 24 czerwca 201311 l A to jak wtedy dzialaja treningi typu cross fit ? Spala sie tluszcz, buduje miesnie, czy tylko ogolnie rozwija sprawnosc i sile ? No bo jak to jest, ze np. zawodnicy nba przychodza po 4 miesiecznej przerwie, lepiej zbudowani, silniejsi i jeszcze bardziej skoczni, a przy tym z mniejsza iloscia tkanki tluszczowej ? Przeciez w tak krotkim czasie nie zdarzyliby zrobic masy i jeszcze redukcji. nie porównuj murzynów z nba, którzy mają praktycznie nieograniczony budżet na jedzenie, odżywki i towar o jakim możemy tylko śnić, do nas zwykłych śmiertelników. do tego dochodzą trenerzy, dietetycy i lekarze sportowi.
Opublikowano 24 czerwca 201311 l Sok? Jakbym mial w pelni zdrowa watrobe to pewnie bym sie szprycowal :]
Opublikowano 24 czerwca 201311 l A to jak wtedy dzialaja treningi typu cross fit ? Spala sie tluszcz, buduje miesnie, czy tylko ogolnie rozwija sprawnosc i sile ? No bo jak to jest, ze np. zawodnicy nba przychodza po 4 miesiecznej przerwie, lepiej zbudowani, silniejsi i jeszcze bardziej skoczni, a przy tym z mniejsza iloscia tkanki tluszczowej ? Przeciez w tak krotkim czasie nie zdarzyliby zrobic masy i jeszcze redukcji. nie porównuj murzynów z nba, którzy mają praktycznie nieograniczony budżet na jedzenie, odżywki i towar o jakim możemy tylko śnić, do nas zwykłych śmiertelników. do tego dochodzą trenerzy, dietetycy i lekarze sportowi. I do tego historie kilku pokoleń zakurwiajacych na plantacjach bawelny. A to jak wtedy dzialaja treningi typu cross fit ? Spala sie tluszcz, buduje miesnie, czy tylko ogolnie rozwija sprawnosc i sile ? Na pewno nie spala tluszczu. Zreszta zadne cwiczenie silowe, czy ksztaltujace nie jest na spalanie. Tylko wysilek aerobowy moze sie do tego przyczynic. Edytowane 24 czerwca 201311 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 24 czerwca 201311 l Cwiczenia silowe (wielostawowe) strasznie podkrecaja metabolizm, niczym aero. Udokumentowane naukowo.
Opublikowano 24 czerwca 201311 l Raczej zwiekszaja znacząco wydatek energetyczny sprzyjający spadaniu wagi. Na spalanie tłuszczu są aeroby. Udowodnione naukowo i w praktyce Edytowane 24 czerwca 201311 l przez kanabis