Skocz do zawartości

Pomoc

papi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

kobik10 i jego męcząca postawa wypalonego weterana

mam wspaniałą żonę i to ona jest dla mnie priorem a nie hantelki i żyłka na bicku. eot.

nie pierwszy i nie ostatni, któremu żona zniszczyła zajawke. yebać żony

Edytowane przez Kazub
  • Plusik 1
Opublikowano

kobik10 i jego męcząca postawa wypalonego weterana

mam wspaniałą żonę i to ona jest dla mnie priorem a nie hantelki i żyłka na bicku. eot.

nie pierwszy i nie ostatni, któremu żona zniszczyła zajawke. yebać żony

Moja sama mnie goni na silke, czekamy az bedziemy mieli we 2 pakiet benefit i spadamy na jakas pedalownie za 30zl/miech :F

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

zacząłem ostatnio chodzic na siłke, zamiast cwiczyc tylko w domu i od razu lokalni 'spece' przyje.bali się do tego że nie używam pasa przy przysiadach (70kg) i wiosłowaniu (50kg).

mają racje, czy pyerdolą głupoty?

Opublikowano

Chvja tak samo używają opasek do wiosłowania .Ja nie używam pasa a wiosłuje 120 i problemów nie odczuwam.Z przysiadami tak samo mimo dużych ciężarów nie odczuwam bólu w plecach.Gorzej już z kolanami. Nie słuchaj się i rób jak ci wygodnie tym bardziej jeśli wyglądają jak GUFNO bo właśnie tacy ludzie zauważyłem na siłowniach dają rady. Ci ogarnięci nie wtrącają się w czyjś trening dopóki osoba sama nie poprosi.

Opublikowano

zacząłem ostatnio chodzic na siłke, zamiast cwiczyc tylko w domu i od razu lokalni 'spece' przyje.bali się do tego że nie używam pasa przy przysiadach (70kg) i wiosłowaniu (50kg).

mają racje, czy pyerdolą głupoty?

Jak masz słabe mięśnie brzucha albo prostowniki to możesz sobie krzywdę zrobić nawet tyle,ja siadałem 120 na serie i martwy po 160 bez pasa,wytrzymałem ale mięśnie brzucha wywaliło do przodu,wiec lepiej ubierać.

Opublikowano

no nie odczuwam żadnego dyskomfortu w trakcie, ani też po

co masz na myśli mówiąc że wywaliło mięśnie brzucha do przodu?

Zwiększa się ich masa,organy wew prą na nie i wywalają je przed klatę.W miarę wzrostu ciężaru będzie się to nasilać.Szarku lepiej 30 sek sprintu i 2 min wolno,szybciej aeroby skończysz.

Opublikowano

Ja miałem ostatnio niezlą beczke jak doje.bałem cięzaru na przysiady i miałem ból mięsni na 2 dzien....brzucha :D 

Co do pasów to bez przesady, chociaż IMO do martwego z wiekszym cięzarem mogą sie przydac 

Opublikowano

To tak jakby oceniać grę na podstawie filmików z YT ;) Fajnie ze masz żonę,ale nie musisz  na każdym kroku o niej pisać,nie długo napiszesz ze ci cytrulina nie potrzebna bo masz pompę w pytongu jak ja widzisz.