Litwin81 1 155 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 trochę "normalny" ból, ale bardziej jak skurcz - jak wstane z krzesła to wtedy jest najgorzej. Zarzuć jakiś dobrze wchłanialny magnez(np. cytrynian czy chela mag b6),zrób jak wyżej ci pisali ciepłe natryski na przemian z zimnymi i przejdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Kurde mole panowie , wywaliło mi jakąś gule/żyłopodobne coś tam 1-2 cm od sutka . To mogą być węzły chłonne? Wpierw nie bolało ale jak cały dzień macałem to nagle boleć zaczęło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Mi kiedyś pod pachą wywaliło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Litwin dobrze pisze. A tym się Szarku nie macaj tego przez cały dzień tylko obserwuj. Jak po 14 dniach nie zniknie idź do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Właśnie obawiam się że węzeł wywaliło , kurde mole człowiek robi formę dieta dopięta a tutaj zawsze coś yebnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Mi za uchem czasem wywala ale nie ma to związku z żadną późniejszą infekcją. Węzły chłonne są dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Mi na klacie czasem się coś takiego pokazuje, dziwna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza
chlewik12 24 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Na co zwrócić uwagę przy kupnie drążka? Na początek taki może być? http://allegro.pl/s031-drazek-rozporowy-do-podciagania-62cm-do-100cm-i5232322900.html Może ktoś ma i może powiedzieć czy nie odpada od framugi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zwroc uwage na to zeby byl tani hehe. Mam identyczny z allegro juz 6-7lat i jedyne co to te czarne pianki popekaly i zeszly. Chyba ze szukasz drazka z bajerami to szukaj dalej, ale wg mnie na takim mozna zrobic wszystko. Jak sie po paru latach taki drazek odrywa od futryny to odchodzi razem z farba i zostaja slady. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 u mnie czasem jak źle skręcę to po prostu zjedża razem ze mną, niby jest na maksa zablokowany, ale te pianki już nie trzymają. Mam go ok. 5 miesięcy. za taką kasę to bierz w ciemno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Mi chodzilo o pianki ktore sie chwyta dlonmi podciagajac, one mi odeszly. Na koncach drazka te gumy trzymaja mega mocno, pewnie to zalezy od futryny. Fikolkow na drazku nie robie bo mimo wszystko balbym sie ze by cos akurat puscilo mimo ze szarpalem juz drazek mocno i nawet nie drgnal. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 drążek na futrynie ? przykręcić tak motzno, żeby sie te gumki na stopkach spłaszczyły i nic sie nie oderwie Cytuj Odnośnik do komentarza
erykgx 151 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Biceps robić lepiej z nogami czy plecami? Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Ja robię z plecami bo wstępnie dostaje po dupsku na treningu pleców , potem wystarczą 3 ćwiczenia i łapa jak u hulk-a. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 https://www.youtube.com/watch?v=nf7-oNEvx1A gość jest niesamowity, polecam takze inne filmiki Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Forumku, pomóżcie. Sprawa wygląda tak. Mam ponad 180 wzrostu, ważę 70 kg i jestem suchoklatesem. Niby ćwiczę tam raz na jakiś czas, ostatnio robię pompki na aplikacji na androidzie i doszedłem do 60 pompek i mi się znudziło bo po prostu jestem suchoklatesem Nie wiem czy to jakaś genetyka czy coś, nie jestem jakąś szczapą ale po prostu jestem chudy w tułowiu i mam chude rączki. W przeciwieństwie do nóg, które mam nieproporcjonalnie grube. To pewnie sprawa diety, bo jem sporo chipsów itp, ale no bez przesady, mięsa nie unikam, a ciągle tłuszczu nie przybywa w górnych partiach. Tracę motywację nawet do pompek, bo co, zrobię sporo pompek, popodciągam się na drążku i co, żyła mi na ręce większa wyjdzie, potem zniknie, a ręka nadal chuda. Polećcie mi co mam robić, bo trzeba w końcu zmienić swój wygląd. Czego więcej żreć, jakie ćwiczenia wykonywać itp. Dysponuję tylko drążkiem, hantlem 6 kg (ale jest tak dla mnie lekki że prawie go nie używam) Zastanawiałem się gdzie to umieścić ale forumkowym pakerom jestem w stanie zaufać Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Pompki i podciąganie się to nie jest głupia sprawa, obczaj sobie treningi domatorskie, mnóstwo jest ćwiczeń do wykonywania w domu. Wzmocnisz się i wtedy uderzysz na siłownię. Efektów nie będzie, jeśli nie zaczniesz lepiej jeść. Chipsy i colę odstaw, raz w tygodniu sobie to jedz. Jedz więcej mięsa, ryb, jajek, chudego twarogu, ryżu, kasz, makaronu, orzechów. Jedz 4-5 razy dziennie. To są podstawy podstaw, bardzo ogólne, ale od tego trzeba zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Panowie, dzisiaj byl standardowy godzinny bieg rano. A pozniej na treningu pleców po czwartej serii na drązku poleciała mi krew z nosa. Czy to znak ze kabi musi troche przystopowac? Tydzien przerwy chyba bedzie ok co nie Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Jak startujesz na zawody jakieś na dniach to musisz zacisnąć zęby i napjerdalać ale innaczej jaki jest tego sens. Trening to ma być przyjemność sam wychodzę z założenia że jak mam gorszy dzień, jestem osłabiony czy też poleci krew to nie idę i tyle. Kiedyś byłem narwany polazłem mimo krwi z nosa na trening i skończyło się że nie mogłem tego zatamować przez kilka godzin. Nie warto się forsować i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Racja. Chyba za mocno sie wczułem w ksiązke o Iron Tysonie i napier.dalam jak dziki osioł Nie ma co sie za ostro spinac. Interwały, jogging, intensywny trening 5 razy w tygodniu, ujemny bilans. Za dużo tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 elllo chciałbym kupić gumę do ćwiczeń (jako dodatek do podciągania) http://allegro.pl/guma-treningowa-trx-crossfit-5-10kg-fitness-red-i5195049770.html tylko nie rozumiem jak to jest z tym oporem - im większy tym mniej pomaga? Podciaganie to dla mnie najlepsze ćwiczenie, tylko w ostatnich seriach przydałoby mi sie coś takiego by zwiększyc ilośc powtorzen. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 No raczej im wiekszy tym ciezej, ale tez zalezy przy czym. Bo jezeli ja owiniesz za stopy i do drazka i bedziesz sie podciagal, to ta z wiekszym oporem bardziej ci pomoze. Ale jak bedziesz chcial,nie wiem biceps zrobic to wtedy bedzie ci ciezej, uzywajac tej samej gumy. Tak to bym rozumial. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Tylko do podciągania. Dziwne, guma 5-10kg kosztuje 25 zł, a guma z oporem 40-45 juz 125 zł. :} Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 (edytowane) NO to troszke chyba logiczne Banny co nie? Mniej materialu i slabszego kosztuje mniej, tak? Ja bym wybral jakas po srodku najpierw i zobaczyl jak sie sprawuje. Edytowane 18 Maja 2015 przez El Loco Chocko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mikro 48 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Jak chcesz do podciągania, to myślę, że ta czerwona będzie za słaba, bo jest serio cienka. Mam fioletową i jest ok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi