SpacierShark123 1 474 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 To tłumaczy czemu potrafię ostatniego czasu zajadać się ciasteczkami a krata jak była tak jest Życie na wysokim poziomie testosteronu na propsie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 (edytowane) JJot za testosteron zapłaciłem 29zł. morfologia 9zł, cholesterol 9zł. Fajnie ze jedząc 7 jaj dziennie mam cholesterol w połowie normy To znaczy ten poziom tescia nie jest spowodowany wiekiem bo mam 25 lat ale biore citabax który zaczłąem brac po rehabie i on wpływa tez negatywnie na libido co moze miec wlasnie zwiazek z obnizaniem tescia. W sumie widac to tez na forumku , kiedy ostatnio mialem z kims spine? A kiedys? Kusi mnie zeby poprosic o cos zwiekszającego poziom tescia ale wydaje mi sie ze bedzie tak jak mowi jjot. Lekarz spojrzy na mnie, zobaczy ze cwicze to pomysli ze chce go w chu.ja zrobic i przepisze mi kur.wa żenszen Edytowane 26 Maja 2015 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 (edytowane) Dzięki za info. Jak masz poniżej 30-35 to IMO się nie martw chyba, że czujesz jakieś fizyczne symptomy niskiego teścia ale ty masz tyle lat, żeby wszystko przed tobą. Poziom testa może się różnić na przestrzeni miesięcy więc się nie martw na zapas. Powtórz badanie za parę miesięcy i porównaj. Albo idź do lekarza ale kto ci w Polsce przepisze propa na małą ilość teścia? Nie ma szans. @Szarku - ile dziennie pompujesz w udo? I czy trener z siłowni mówił ci o dropach po cyklu na tylko testosteronie? Edytowane 26 Maja 2015 przez 2razyjot Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Wyglądam ok, progres jest takze zadnych negatywnych efektow nie ma. Ale bardziej chodzi mi o to czy np jakbym mial zamaist 2,5 to 8 to byłaby jakas róznica w przyrostach? Bo kompletnie sie na tym nie znam i nie wiem czy te 6ng/ml to jest jakas znacząca róznica czy tak naprawde gów.no znacząca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 hmm węgli spozywam ok 400-430 białka 160-170 tluszcze raz 90 raz 120 ok 3300-3500 kcal (ostatnio na poziomie 3000) wiecej tluszczy mniej wegli? zdarzalo mi sie wegle wieczorem tez jesc (by wyrownac bilans) Litwin spojrzysz na to? Kanabis, serio masz 25 lat? myslalem, zes starszy. Co do poziomu tescia, pamietam jak poszedlem na badania kiedy bylem zmarnowany i wymeczony, tesc nisko wyszedl - moze to tez jest jakis czynnik. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 (edytowane) No z tym wiadomo mam problem, ale bardziej chodzi mi o mase miesniową czy taki tesc nie sprzyja rozrostowi mięsa czy takie wahania nie maja wiekszego znaczenia u osób nie zażywających saa? Ma wpływ,jak mało teścia to i zatrzymanie azotu(białka)niższe,możesz tracić mięcho na korzyść fatu,czyli feminizacja sylwetki(boczki,cyce).Ja bym kupił DAA jakiejś dobrej firmy,znacząco podbija teścia naturalnie,możesz iść po 2-3 tygodniach na nim zrobić badania to zobaczysz jak podskoczyło. Banny ja nie jestem WK i wyznaję zasadę że nie ilość węgli musi się zgadzać tylko ich źródła,czyli jak najmniej przetworzone. Edytowane 27 Maja 2015 przez Litwin81 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 te DAA serio cos daje? U mnie węgle to brązowy ryż i brązowy makaron + banany/platki owsiane. - nic innego. -100g wegli, za to wiecej fatu, do tego nei jesc na noc? sprobowac w ten sposob? Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Dzięki za info. Jak masz poniżej 30-35 to IMO się nie martw chyba, że czujesz jakieś fizyczne symptomy niskiego teścia ale ty masz tyle lat, żeby wszystko przed tobą. Poziom testa może się różnić na przestrzeni miesięcy więc się nie martw na zapas. Powtórz badanie za parę miesięcy i porównaj. Albo idź do lekarza ale kto ci w Polsce przepisze propa na małą ilość teścia? Nie ma szans. @Szarku - ile dziennie pompujesz w udo? I czy trener z siłowni mówił ci o dropach po cyklu na tylko testosteronie? Pompuje w udo ? 250mg e3d leci. Spadki niby mają być znikome ale powątpiewam bo za dobrze się to obecnie prezentuje. Powoli już te żyły nie mają gdzie wyłazić , wpierw były 2-3 na udzie teraz już gałęzie się robią i łydka to samo . Najlepsze że to ładne cieniutkie żyłki a nie te grube paskudne żylaki. Zobaczymy co z tego będzie ale z tego co gadałem z osobą startującą obecnie(bardzo dobrze porobiony z tego co się orientuje w tym roku złoto mu wpadło) to nie schodził od 2 lat z cyklu , pewnie obawiają się chłopy spadków no i nie mają czasu na zastój cały czas trzeba rosnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 No z tym wiadomo mam problem, ale bardziej chodzi mi o mase miesniową czy taki tesc nie sprzyja rozrostowi mięsa czy takie wahania nie maja wiekszego znaczenia u osób nie zażywających saa? Ma wpływ,jak mało teścia to i zatrzymanie azotu(białka)niższe,możesz tracić mięcho na korzyść fatu,czyli feminizacja sylwetki(boczki,cyce).Ja bym kupił DAA jakiejś dobrej firmy,znacząco podbija teścia naturalnie,możesz iść po 2-3 tygodniach na nim zrobić badania to zobaczysz jak podskoczyło. Banny ja nie jestem WK i wyznaję zasadę że nie ilość węgli musi się zgadzać tylko ich źródła,czyli jak najmniej przetworzone. Takie cos np? http://www.trec.pl/daa-ultra-120-cap-blistry.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Pesior 141 Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 No z tym wiadomo mam problem, ale bardziej chodzi mi o mase miesniową czy taki tesc nie sprzyja rozrostowi mięsa czy takie wahania nie maja wiekszego znaczenia u osób nie zażywających saa? Ma wpływ,jak mało teścia to i zatrzymanie azotu(białka)niższe,możesz tracić mięcho na korzyść fatu,czyli feminizacja sylwetki(boczki,cyce).Ja bym kupił DAA jakiejś dobrej firmy,znacząco podbija teścia naturalnie,możesz iść po 2-3 tygodniach na nim zrobić badania to zobaczysz jak podskoczyło. Banny ja nie jestem WK i wyznaję zasadę że nie ilość węgli musi się zgadzać tylko ich źródła,czyli jak najmniej przetworzone. A te kindery? Tobie nie zaszkodziły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 (edytowane) No to chyba sam możesz ocenić po ostatnich fotkach.Co do DAA to ja miałem z Biogenixa ale tabletki po 1,6 grama to wymysł diabła,szczególnie ze DAA jest mega kwaśne,myślę ze te Trec-owe złe nie będą. Edytowane 28 Maja 2015 przez Litwin81 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pesior 141 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Pytałem w kontekście tego, że Banny'emu napisałeś, że liczy się jakość węgli samemu jedząc batoniki. Chciałem po prostu dopytać jak to jest. Może bezpośrednio przed i po treningu dopuszczasz itp. Tobie nie zaszkodziły to nie było pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 No to chyba sam możesz ocenić po ostatnich fotkach.Co do DAA to ja miałem z Biogenixa ale tabletki po 1,6 grama to wymysł diabła,szczególnie ze DAA jest mega kwaśne,myślę ze te Trec-owe złe nie będą. Dzieki litwinianka. Zamówiłem 150tabsów. Po zjedzeniu ich zrobie jeszcze raz badania na tescia zobaczymy czy troche pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Pytałem w kontekście tego, że Banny'emu napisałeś, że liczy się jakość węgli samemu jedząc batoniki. Chciałem po prostu dopytać jak to jest. Może bezpośrednio przed i po treningu dopuszczasz itp. Tobie nie zaszkodziły to nie było pytanie Dlatego odesłałem do fotek,źle nie jest ale podlałem się,mimo iż miałem rozpędzony metabolizm i przepalałem to ciężkimi treningami Banny musi większa uwagę do rodzaju węgli przykład,gdyż dopiero chce coś zbudować z obecnej masy,a nie zaczyna z 69 kg jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza
Pesior 141 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 OK, to żeby się upewnić (jestem chyba na podobnym etapie co Banny) - gdybyś zamiast Kinderów jadł brązowy ryż to byłoby lepiej, czy po prostu mniej węgli? Ja przyznam, że kiedyś próbowałem rosnąć 100% czysto to mi dupsko rozsadzało a i tak tłuszcz się pojawił. Teraz dużo więcej prostych węgli (głównie po treningu, ale nie tylko), ale bardziej kontroluję sumę kalorii każdego dnia i idzie do przodu, a przynajmniej na koniec dnia nie myślę o porannym sraniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Gdyby jadł zamiast kinderów przed treningiem ryz brązowy byłoby gorzej. Węgle z kinderka a węgle z ryżu brązowego to zupełnie co innego. Litwin jadł akurat kinderki strzelam bo mu smakowało ale chodziło tylko i wyłacznie o cukier a mianowicie szybkie dostarczenie organizmowi energii przed treningiem. On nie jadał tych kinderków poza okresem okołotreningowym. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 A jak patrzycie na indeks glikemiczny? Ja jedynie omijam produkty z węgli prostych ale dużo ludzi nie jada makaronu/czarnego pieczywa bo uważa że ma za duży indeks glikemiczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Ale chyba taki prawdziwy ciemny chleb czy ciemny makaron nie maja zbyt wysokiego indeksu glikemicznego. Ja na indeks zwracam uwage. Zreszta sam widze różnice w zalewaniu sie kiedy jem produkty z wysokim IG a kiedy z niskim. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 (edytowane) Kindery to były pożyteczne z przyjemnym,smakowało mi i miałem ssanie na nie i dawało sporo węgli bez wydymania brzucha(w takiej samej ilości ryżu byłoby dużo błonnika)a z racji intensywnych treningów i tak to spalałem,zresztą już nie wyrabiałem z dostarczaniem kalorii,cały czas żarłem i wkurzało mnie to.Gdyby mnie było stać to dodawałbym więcej czarnego ryżu,bo jest mega zdrowy i super mi smakuje.Co do makaronu i pieczywa to jadam go górna 2 razy w tygodniu dla smaku,właśnie zaraz jadę bo bułki paluchy do lidla,są z pełnej mąki i w płatkach i nasionach,do tego ciasto mokre jak zakalec,uwielbiam takie pieczywo Co do łądunku glikemicznego to jest on ważny ale ważniejszy jest ładunek glikemiczny,czyli nie ile i jak szybko się wchłania tylko ile tego jemy,bo 200 gr winogron złej roboty nie zrobi,ale już ponad 500 gram może Edytowane 30 Maja 2015 przez Litwin81 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 (edytowane) dzień w dzień makreli nie dam rady jeść, więc tu potrzebny będzie zamiennik. do tego oczywiście warzywka i inne pierdółki, których nei wliczałem. 160g tłuszczy nie porobi ze mnie mutanta? edit: ten makaron to tam od czapy Edytowane 31 Maja 2015 przez Banny Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 609 Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Z jakiego to programu tabelka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 tabele-kalorii.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Banny moze jakąś dobrej jakosci kiełbase podsuszaną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 No jest jakiś pomysł. 160g tłuszczy nie będzie dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Sprawdź i znajdź sposób odżywiania dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi