rasomaso 3 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Witam. Macie jakiś patent na ścięcie boczków brzucha? Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 .... Dieta plus aeroby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Skotnik to może być wszystko Nad łopatką masz przyczep bicepsa,pod nią tricepsa,ten rejon to ten obły mniejszy i większy.To jest ból mięśnia,czy inne odczucie?Np. końcówka,jak przyczep,albo coś naderwane? Cytuj Odnośnik do komentarza
Skotnik 652 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Hmmm, mocno rwie w momencie kiedy tylko te mięśnie muszą dźwignąć mnie do góry. Generalnie ja stawiam na jakieś naderwanie. Przez długo liczyłem, że sie jakoś rozejdzie, ale lipa. W przyszłym tygodniu idę do lekarza. Jaka różnica między końcówka,jak przyczep,albo coś naderwane? Jak mogę to rozróżnić? Nie wiem, bardzo dziwne. No na pewno nie jest to kontuzja stawu samego w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Przyczep mięśnia jak te wyżej opisane,co się "czepiają" łopatki,czy konkretnie ból większego terenu w tej okolicy,co by wskazywało na naderwanie tego konkretnego mięśnia - obły mniejszy lub większy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Skotnik 652 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 No to zostaje przy swojej pierwszej diagnozie Naderwane mam. Jak w zasadzie takie coś się oficjalnie diagnozuje. Mam na myśli, że jak do lekarza pójdę, to to na USG po prostu wyjdzie, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Wątpię,nie wiem czy rezonans nie jest w stanie tylko takich drobnych urazów pokazać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Skotnik 652 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Założmy na ten moment, że mam w takim razie naderwane. Skoro prostymi żadnymi badaniami lekarz nie może czegoś takiego wyłapać to co, będzie mnie leczył na czuja? Powie smaruj voltarenem i nara? Jak takie coś się leczy? Nie wiem rehabilitacja? Krio, lasery ćwiczenia? Podciąganie ulubione ćwiczenie, plecy chyba ulubiona partia i nie mogę porządnie jej zrobić ehh Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Dokładnie,da ci jakieś maści i tabletki przeciwbólowe bo będzie chciał najpierw stan zapalny zaleczyć.Na razie podciąganie odpada,jak już musisz to rób ściąganie prostego drążka wyciągu górnego do brody. Cytuj Odnośnik do komentarza
Skotnik 652 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Próbowałem już ściągania drążka, niestety, ale podobny efekt. Trochę lepiej jest na wyciągu jak wiosłuje. A wiosłowanie sztangą, hantlami raczej bez problemu najmniejszego, martwy oczywiście też ok no bo to inne partie kompletnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 To olej ściąganie/podciąganie i rób wiosło i martwy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Skotnik 652 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Wiadomo Zdjęcia formy jakoś na koniec sierpnia wrzucę, może trochę później. Wiem, poza zawodami forumowymi, ale no niestety nie jestem zadowolony z tego co jest aktualnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Ej chłopaki siłacze kupiłem i będę próbował się podciągać bo jestem taki leszcz, że jak miałem to robić to nie szło więcej niż... 2 razy. Przypierdolę to do sufitu i... Jak zacząć? o_O Stawać na krześle i wisieć żeby mięśnie oswoić (?) czy jakie rady dla nooba? Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Poproś kobietę by ci nogi trzymała a ty rób to co na spartakusa przystało , jeżeli wstydzisz się ćwiczyć przy kobiecie polecam nogi na krzesło i chociaż negatywy porobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Nie no, Kanabis pisał już, że tak chujowo wyglądam, że mojej kobiecie wstyd kopulować ze mną więc nie będzie mi nóg trzymać. Spróbuję z krzesłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Zawsze możesz cwiczyc w płaszczu zeby cie nie było widać Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Zayebisty sprzęt, zawsze mi się taki marzył w domu. Kiedyś chciałem sobie takie kupić to matka powiedziała, że już mi odbija i szkoda, że po żyrandolu jeszcze nie skacze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Mialem to samo co krupek. Fajny sprzecior. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Zawsze możesz cwiczyc w płaszczu zeby cie nie było widać Potrafisz być pomocny. Ja dopiero jak mam swój kwadrat i na razie wolny 3 pokój bo nie mam dzieciaka to sobie mogę sztangę itd. trzymać. Jak małego Kubusia naprodukuję z żoną to wszystko poleci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Zostaw. Przynajmniej młody coś będzie podnosił a nie gadal 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Zayebisty sprzęt, zawsze mi się taki marzył w domu. Kiedyś chciałem sobie takie kupić to matka powiedziała, że już mi odbija i szkoda, że po żyrandolu jeszcze nie skacze. Matka nie matka ale takie gadanie i podsmiehujki z pasji kwalifikuja się na strzala w pysk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 jak nie dajesz rady więcej jak dwa to rób bardzo wolne opuszczanie. Potem możesz kupić sobie gumę jak w filmiku: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zayebisty sprzęt, zawsze mi się taki marzył w domu. Kiedyś chciałem sobie takie kupić to matka powiedziała, że już mi odbija i szkoda, że po żyrandolu jeszcze nie skacze.Matka nie matka ale takie gadanie i podsmiehujki z pasji kwalifikuja się na strzala w pysk No elokwencją to nie błysnąłeś. Poza tym, szanuje moją pasję, często mi coś gotuje, a u rodziców w domu mam małą siłownie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Ej chłopaki siłacze kupiłem i będę próbował się podciągać bo jestem taki leszcz, że jak miałem to robić to nie szło więcej niż... 2 razy. Przypierdolę to do sufitu i... Jak zacząć? o_O Stawać na krześle i wisieć żeby mięśnie oswoić (?) czy jakie rady dla nooba? Kup na początek sobie gumy pomocnicze . Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Ech! Pamietam jak nie moglem sie podciagnac. Mialem wtedy 8 lat. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi