Yakubu 3 048 Opublikowano 5 września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 września 2015 Kanabis pierwszy zaczął proszę pani! Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 września 2015 Per pan (pipi)vvvva. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 5 września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 września 2015 Przepraszam panie Kurwa Cytuj Odnośnik do komentarza
Pesior 141 Opublikowano 5 września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 września 2015 Ciekawa opinia/informacje na temat kardio: http://www.sztukazywienia.com/2012/10/kardio-czi-dobre-czy-ze.html http://www.sztukazywienia.com/2012/11/kardio-cz-ii-treningowy-minimalizm.html http://www.sztukazywienia.com/2015/07/ile-biegac-zeby-schudnac-szybkie.html Kanabis już wszystko wie na każdy temat, więc nie musi czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 września 2015 Prawdą jest że interwał pali więcej smalcu,ale pali też więcej mięcha.Wolałbym klasycznie trening siłowy i aeroby(dla zdrowia serducha),ewentualnie raz w tygodniu dołożyłbym interwały.Interwał nie da sprężystości i muskli,które uzyska się przeżycając żelazo. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 5 września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 września 2015 Kutwa robie teraz aeroby podczas masy 6x30 w tygodniu , szacun dla każdego co robi aero po nogach bo taki wyniszczony dawno nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 6 września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 września 2015 Dzięki za porady, Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 6 września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 września 2015 (edytowane) I niech sobie znajdzie filmiki Michała Karmowskiego na youtube, gość dużo i mądrze gada o żywieniu, o odchudzaniu też się kilka znajdzie. No i ten, jest nawet filmik gdzie na pytanie typu "mam 36 lat, nadwagę pracuję 12 godzin dziennie, co robidź trener?" odpowiedział, że najlepszym sposobem będą krótkie intensywne treningi i żeby sobie wpisał na youtube "insanity" i coś tam jeszcze, ale nie pamiętam już. Mariusz Mróz też ma filmik pod tytułem "jak spalić jak najwięcej tłuszczu w jak najkrótszym czasie?" i uwaga, uwaga... jest tam hiit :o Jak to możliwe? :o Edytowane 6 września 2015 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 6 września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 września 2015 Uwielbiam jak ktoś proponuje hiit albo interwały świniakom które meczą sie spacerem do pracy. Mam lepsza opcje, interwały z rana, po pracy siłownie a wieczorem bieg 50minut. SPALI TŁUSZCZ W MGNIENIA OKA, DORIAN YATES POLECA Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 6 września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 września 2015 Rzeczywiście, dla osoby męczącej się podczas spaceru lepszym rozwiązaniem od krótkiego intensywnego treningu będzie 50 minut biegu xd To już rower lepszy będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 6 września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 września 2015 kto mówi ze od razu ma biegac 50minut. Znasz cos takiego jak progres? Na poczatku moze biegac i 15 minut. Zwiekszajac co trening 5 minut. Tutaj tabela jak wyglada spalanie. Poza tym takie bieganie jest przyjemniejsze i grubas predzej sie w to wkręci niz ma zejsc na serce przy hiit. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 6 września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 września 2015 Ta tabela musi kłamać, przecież pisałeś, że przez piętnaście minut nie da się spalić tłuszczu Ja osobiście bieganie odradzam, szczególnie osobom otyłym. Mama kiedyś biegała i żałuje tego do dzisiaj. Kolana bolą i haluksy ma, niedługo operacje będzie miała Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 6 września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 września 2015 Nie łap mnie za słówka panie ćwicze 3 miechy wiem wszystko. Przez 15 minut cąły chu.j tego tłuszczu sie pali. Polecam bieganie osobom z nadwagą, moja mama zaczęla biegac stopniowo, waga spadła, samopoczucie wzrosło, kłopoty ze snem minęły, objawy przewlekłego zwyrodnienia stawów zmalały. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 6 września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 września 2015 Ojej ćwiczę trzy miesiące, gdzie przez dwa miesiące hiitow schudlem 6kg i zupełnie nie wiem o czym pisze karmowski i mroz tez nie wiedza, tylko kanabis wie, bo na tabelce jest napisane, ze trzeba co najmniej 30 minut ćwiczyć. Eot z mojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 6 września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 września 2015 No to ja sie wtrace i polece basen. Kazdy grubas uniesie sie na wodzie, wiec problemy ze stawami sa minimalne. A da się solidnie zmeczyc plywaniem niekoniecznie bardzo intensywnym. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 6 września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 września 2015 Ojej ćwiczę trzy miesiące, gdzie przez dwa miesiące hiitow schudlem 6kg i zupełnie nie wiem o czym pisze karmowski i mroz tez nie wiedza, tylko kanabis wie, bo na tabelce jest napisane, ze trzeba co najmniej 30 minut ćwiczyć. Eot z mojej strony. Ta tabelka i wykres jest starszy od tego karmowskiego i mroza razem wziętych i potwierdzona ksiązkowo nie przez celebrytów na sterydach. Pozdro. Eot. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 6 września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 września 2015 Oczywiście, ze jest starsza od Karnowskiego, ale wiesz kiedys tez w ksiazkach pisali, ze ziemia jest plaska, a w szpinaku dużo żelaza jest i sie okazalo, ze jednak gunwo prawda. Pozdrawiam serdecznie i caluskow sto wysyłam :*** Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 września 2015 Baniol weź to na spokojnie. To nie jest sport krótkodystansowy. Rzucasz się nieco jak guwno w klopie. Ogarnij się i nayperdalaj pozytywnie. Trening, micha, sen. Nie pouczaj nikogo bo to nie ma sensu. Ten sport to indywidualna sprawa. Jeden pyerdoli, że fajnie mu wchodzi to, a drugi, że huy, co innego. Złoty środek? sam se znajdź. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 7 września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 września 2015 ku,rwa jakubuś, synek. coś ci powiem, bo mnie wku,rwiasz zanim zaczniesz sra,ć sie hiltami, ewami, karmowskimi, dukanami, żelazem w szpinaku i sie korwa mundrzyć, to najpierw przestań wyglądać jak goowno. możesz to dla mnie zrobić ? okej ? dziękuję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 8 września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 września 2015 Proszę się odpierdolić, pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
erykgx 151 Opublikowano 12 października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 października 2015 (edytowane) Jakieś ćwiczenia na zwiększenie zakresu ruchu ramion i obręczy barkowej? Nie jestem nawet blisko żeby złapać się rękami za plecami . O tak. Edytowane 12 października 2015 przez Habit75 Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 13 października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 października 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 Jakieś ćwiczenia na mięśnie głębokie polecacie? Myślę, żeby zacząć raz w tygodniu na zajęcia z TRX-a chodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 Ćwiczenie na wolnych też stymuluje mięśnie głębokie,zacznij gryfy,hantle zamiast maszyn. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 Ale ja robię ćwiczenia na wolnych, tylko potrzebuje wzmocnić mięśnie głębokie. TRX się nada? Co jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi