Yakubu 3 047 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 Kanabis pierwszy zaczął proszę pani! Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 Per pan (pipi)vvvva. Cytuj
Pesior 141 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 Ciekawa opinia/informacje na temat kardio: http://www.sztukazywienia.com/2012/10/kardio-czi-dobre-czy-ze.html http://www.sztukazywienia.com/2012/11/kardio-cz-ii-treningowy-minimalizm.html http://www.sztukazywienia.com/2015/07/ile-biegac-zeby-schudnac-szybkie.html Kanabis już wszystko wie na każdy temat, więc nie musi czytać. Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 Prawdą jest że interwał pali więcej smalcu,ale pali też więcej mięcha.Wolałbym klasycznie trening siłowy i aeroby(dla zdrowia serducha),ewentualnie raz w tygodniu dołożyłbym interwały.Interwał nie da sprężystości i muskli,które uzyska się przeżycając żelazo. Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 Kutwa robie teraz aeroby podczas masy 6x30 w tygodniu , szacun dla każdego co robi aero po nogach bo taki wyniszczony dawno nie byłem. Cytuj
XM. 11 023 Opublikowano 6 września 2015 Opublikowano 6 września 2015 Dzięki za porady, Panowie. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 6 września 2015 Opublikowano 6 września 2015 (edytowane) I niech sobie znajdzie filmiki Michała Karmowskiego na youtube, gość dużo i mądrze gada o żywieniu, o odchudzaniu też się kilka znajdzie. No i ten, jest nawet filmik gdzie na pytanie typu "mam 36 lat, nadwagę pracuję 12 godzin dziennie, co robidź trener?" odpowiedział, że najlepszym sposobem będą krótkie intensywne treningi i żeby sobie wpisał na youtube "insanity" i coś tam jeszcze, ale nie pamiętam już. Mariusz Mróz też ma filmik pod tytułem "jak spalić jak najwięcej tłuszczu w jak najkrótszym czasie?" i uwaga, uwaga... jest tam hiit :o Jak to możliwe? :o Edytowane 6 września 2015 przez Yakubu Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 6 września 2015 Opublikowano 6 września 2015 Uwielbiam jak ktoś proponuje hiit albo interwały świniakom które meczą sie spacerem do pracy. Mam lepsza opcje, interwały z rana, po pracy siłownie a wieczorem bieg 50minut. SPALI TŁUSZCZ W MGNIENIA OKA, DORIAN YATES POLECA Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 6 września 2015 Opublikowano 6 września 2015 Rzeczywiście, dla osoby męczącej się podczas spaceru lepszym rozwiązaniem od krótkiego intensywnego treningu będzie 50 minut biegu xd To już rower lepszy będzie. Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 6 września 2015 Opublikowano 6 września 2015 kto mówi ze od razu ma biegac 50minut. Znasz cos takiego jak progres? Na poczatku moze biegac i 15 minut. Zwiekszajac co trening 5 minut. Tutaj tabela jak wyglada spalanie. Poza tym takie bieganie jest przyjemniejsze i grubas predzej sie w to wkręci niz ma zejsc na serce przy hiit. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 6 września 2015 Opublikowano 6 września 2015 Ta tabela musi kłamać, przecież pisałeś, że przez piętnaście minut nie da się spalić tłuszczu Ja osobiście bieganie odradzam, szczególnie osobom otyłym. Mama kiedyś biegała i żałuje tego do dzisiaj. Kolana bolą i haluksy ma, niedługo operacje będzie miała Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 6 września 2015 Opublikowano 6 września 2015 Nie łap mnie za słówka panie ćwicze 3 miechy wiem wszystko. Przez 15 minut cąły chu.j tego tłuszczu sie pali. Polecam bieganie osobom z nadwagą, moja mama zaczęla biegac stopniowo, waga spadła, samopoczucie wzrosło, kłopoty ze snem minęły, objawy przewlekłego zwyrodnienia stawów zmalały. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 6 września 2015 Opublikowano 6 września 2015 Ojej ćwiczę trzy miesiące, gdzie przez dwa miesiące hiitow schudlem 6kg i zupełnie nie wiem o czym pisze karmowski i mroz tez nie wiedza, tylko kanabis wie, bo na tabelce jest napisane, ze trzeba co najmniej 30 minut ćwiczyć. Eot z mojej strony. Cytuj
_Red_ 12 061 Opublikowano 6 września 2015 Opublikowano 6 września 2015 No to ja sie wtrace i polece basen. Kazdy grubas uniesie sie na wodzie, wiec problemy ze stawami sa minimalne. A da się solidnie zmeczyc plywaniem niekoniecznie bardzo intensywnym. Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 6 września 2015 Opublikowano 6 września 2015 Ojej ćwiczę trzy miesiące, gdzie przez dwa miesiące hiitow schudlem 6kg i zupełnie nie wiem o czym pisze karmowski i mroz tez nie wiedza, tylko kanabis wie, bo na tabelce jest napisane, ze trzeba co najmniej 30 minut ćwiczyć. Eot z mojej strony. Ta tabelka i wykres jest starszy od tego karmowskiego i mroza razem wziętych i potwierdzona ksiązkowo nie przez celebrytów na sterydach. Pozdro. Eot. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 6 września 2015 Opublikowano 6 września 2015 Oczywiście, ze jest starsza od Karnowskiego, ale wiesz kiedys tez w ksiazkach pisali, ze ziemia jest plaska, a w szpinaku dużo żelaza jest i sie okazalo, ze jednak gunwo prawda. Pozdrawiam serdecznie i caluskow sto wysyłam :*** Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 września 2015 Opublikowano 6 września 2015 Baniol weź to na spokojnie. To nie jest sport krótkodystansowy. Rzucasz się nieco jak guwno w klopie. Ogarnij się i nayperdalaj pozytywnie. Trening, micha, sen. Nie pouczaj nikogo bo to nie ma sensu. Ten sport to indywidualna sprawa. Jeden pyerdoli, że fajnie mu wchodzi to, a drugi, że huy, co innego. Złoty środek? sam se znajdź. 1 Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 ku,rwa jakubuś, synek. coś ci powiem, bo mnie wku,rwiasz zanim zaczniesz sra,ć sie hiltami, ewami, karmowskimi, dukanami, żelazem w szpinaku i sie korwa mundrzyć, to najpierw przestań wyglądać jak goowno. możesz to dla mnie zrobić ? okej ? dziękuję 1 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 8 września 2015 Opublikowano 8 września 2015 Proszę się odpierdolić, pozdrawiam. 1 Cytuj
erykgx 151 Opublikowano 12 października 2015 Opublikowano 12 października 2015 (edytowane) Jakieś ćwiczenia na zwiększenie zakresu ruchu ramion i obręczy barkowej? Nie jestem nawet blisko żeby złapać się rękami za plecami . O tak. Edytowane 12 października 2015 przez Habit75 Cytuj
Blaise 3 613 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Jakieś ćwiczenia na mięśnie głębokie polecacie? Myślę, żeby zacząć raz w tygodniu na zajęcia z TRX-a chodzić. Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Ćwiczenie na wolnych też stymuluje mięśnie głębokie,zacznij gryfy,hantle zamiast maszyn. Cytuj
Blaise 3 613 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Ale ja robię ćwiczenia na wolnych, tylko potrzebuje wzmocnić mięśnie głębokie. TRX się nada? Co jeszcze? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi