kanabis 22 416 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Aha , ciotka jeszcze mi dokupiła Power Bar Protein Plus tez jakaś odżywka ale dokładnie też nie wiem co to. Tego białka nie będe sprzedawał bo akurat wpc ostrowi mi sie kończy Jeszcze carbo olimpa mi sie konczy więc trzeba dokupić. Mutanta kupie po wypłacie a do tego kreta+ tauryna i będzie niezłe massowanie w zime ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Power Bar Protein Plus to, jak nazwa wskazuje, baton białkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sado 0 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Panowie- próbował ktoś z Was może NITROBOLON II? Bo chciałbym sobie coś zakupić :> i tak własnię myślałem o tym, bo słyszalem dobre opinie. Ale też i niezbyt pochlebne ;p więc sie waham. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Power Bar Protein Plus to, jak nazwa wskazuje, baton białkowy. Średnio mi to na batonik wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 A mnie wygląda : . Cóż, okazuje się że to nazwa jakiejś firmy. Jakoś nie chciało mi się wnikać w całą historię tych odżywek, trudno żebym w google Ci szperał dalej niż pierwsze kilka obrazków. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Cóż o historie Cie nikt nie pytał , nie napinaj sie bo to śmiechowe, spytałem sie jak człowiek od tego jest forum c'nie. Jak nie wiesz o co chodzi to nie udawaj eksperta made in google tylko nie odpisuj proste. piontka Cytuj Odnośnik do komentarza
kold 8 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 No jak to ten Lion to bialeczko 80% o smaku czekoladowym z dodatkowymi chrupkami z batonow Lion. Masakra - dla mnie brzmi rewelacyjnie . Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Po dluuugiej przerwie zaatakowalem w koncu.Nie przepadam specjalnie za gainerami ale tym razem sie skusilem na KLIK. Nie powiem, efekty sa.Srednio kg na tydzien przybywa.Pewnie spora tez "zasluga" poczatkowej rezerwy jaka ma cialo.Nic to jednak.Zezre to do konca i zaczne przepalac nadmiary tluszczu ktore pewnie sie pojawia na miesnie.Potem juz tylko jakies serwatkowe bialko i glutamina. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Wreszcie paczka doszła. 750gr 85% białka isostara . Smak truskawkowy już próbowałem i... smakuje jak shake z mcdonalds po prostu za(pipi)iscie. Dostałem jeszcze 2x 500g białka 80% banan i choco. Ale chyba jedna paczuszke opchne i dołoże do mutant massa. Po ile chodzi dobre białko pół kilo? Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Spoko, ale Ty też się nie napinaj, canabis. Kupiłem jedną puchę xpanda, miłym trafem wszedłem też w posiadanie ok 300 gram Shocka, więc jem to w standardowy sposób : shock przed treningiem, xpand po treningu, plus xp w DNT. W ten sposób ładnie to wyliczyłem na prawie 6 tygodni. Jestem po pierwszym tygodniu, i powiem, że na razie szoku nie ma (a można było oczekiwać, czytając różne opinie). Nie mam kopa energetycznego, pompa umiarkowana, siły po treningu bez zmian. Albo "wejdzie" mi to w dalszych dniach cyklu, albo po prostu nie działa na mnie aż tak dobrze. Co do technicznych kwestii, to rozpuszczalność i smak w przypadku obydwu odżywek w porządku, do wymieszania starczy w zupełności zwykła łyżka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 (edytowane) Po dluuugiej przerwie zaatakowalem w koncu.Nie przepadam specjalnie za gainerami ale tym razem sie skusilem na KLIK. Nie powiem, efekty sa.Srednio kg na tydzien przybywa.Pewnie spora tez "zasluga" poczatkowej rezerwy jaka ma cialo.Nic to jednak.Zezre to do konca i zaczne przepalac nadmiary tluszczu ktore pewnie sie pojawia na miesnie.Potem juz tylko jakies serwatkowe bialko i glutamina. Też się chyba skuszę na ten gainer, stosunek cena/jakość (a nawet ilość) wydaje się bardzo dobry, na pewno zachęcający. Opinie też mnie utwierdzają w przekonaniu, że warto może w niego zainwestować :-) Tylko już wiem, że "trochę" inaczej będę dawkował niż pisze na stronie, bo 260g na raz to chyba przy dużo xD Podzielę raczej to na 3 porcje. Tzn generalnie wiem, że dawkowanie takich rzeczy jak białko, gainer to zależy tylko i wyłącznie od nas (braków w diecie etc.), ale jednak czasami patrzy się na te dawki podane na opakowaniach Jaki smak wziąłęś? Edytowane 1 Listopada 2009 przez Happymieso Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Do mnie też przyjdzie mutant czekoladowy jutro Ja tam nigdy nie patrze w gainerach na te dawki, mi w zupełności wystarczy połowa tego co jest podane na etykiecie Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 No te dawki sa fhui przesadzone.Polowe tego co zalecaja czyli dwie miarki stosuje tylko bezposrednio po treningu.Za kazdym innym razem po jednej miarce.Max 3 razy dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziewiątek 88 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 (edytowane) mówicie że taki dobry ten MM? niedługo wracam na siłkę i za jakiś czas będę potrzebował czegoś dobrego. a, i pytanie - czy można brać takiego gainera z samego rana, jako takie "pierwsze śniadanie" ? Edytowane 2 Listopada 2009 przez Dziewiątek Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Można ale po co? Ja jadam na sniadanie przeważnie dwa jaja a do tego dwie kanapeczki, nie opłaca sie po prostu jesc na sniadanie gainera wg mnie przynajmniej. Gainera stosuje bardziej jako drugi obiad Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Co do smaków MM (nie, nie MediaMarkt ...): wanilia - spoko, po 6,8kg miałem go już serdecznie dość, ale generalnie smak jest OK ciasteczkowo-jakiś tam - pierońsko słodki, ale b. ładnie pachnie i generalnie "idzie przywyknąć". Przed zakupem polecam sprawdzić (o ile tylko macie taką możliwość) bo naprawdę nie każdemu będzie pasował. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Mi ciasteczkowy za uja nie smakuje mówicie że taki dobry ten MM? niedługo wracam na siłkę i za jakiś czas będę potrzebował czegoś dobrego.a, i pytanie - czy można brać takiego gainera z samego rana, jako takie "pierwsze śniadanie" ? generalnie mozna.Sam kiedys na rozruch tak robilem.Teraz jednak preferuje zjesc cos wczesniej chocby owsianke z bananem.Po godzinie dopiero MM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziewiątek 88 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 chodzi o to że wstaje wcześnie do roboty i wolę zjeść coś "normalnego" już w pracy, w domu nie ma na to czasu Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Czaje.Sam zaczynalem na 6 rano wiec przed wyjsciem pilem szejka a potem kolo 8 jadlem juz normalne sniadanie Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Co do smaków MM (nie, nie MediaMarkt ...): wanilia - spoko, po 6,8kg miałem go już serdecznie dość, ale generalnie smak jest OK ciasteczkowo-jakiś tam - pierońsko słodki, ale b. ładnie pachnie i generalnie "idzie przywyknąć". Przed zakupem polecam sprawdzić (o ile tylko macie taką możliwość) bo naprawdę nie każdemu będzie pasował. Ja kupiłem truskawkowo-bananowy czy jakoś tak, smakuje jak guma do żucia. Troche przysłodki ale generalnie ok Cytuj Odnośnik do komentarza
Burth 2 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 mozna jeszcze gdzies w polsce kupic kaizen ephedrine ? moze ktos ma na sprzedaz ? Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Przeprowadzać okres ładowania kreta 5dx5x5g czy brać od razu normalnie 2x5g ? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Wal od razu 2x5 Cytuj Odnośnik do komentarza
mj 13 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 ja bym bral od razu, bez nasycenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Nom, podobnie sie sklanialem by zrobic , ale zawsze lepiej jak ktos jeszcze klepnie po pleckach Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi