Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Featured Replies

Opublikowano

Tori opanuj sie to jest sam cukier xD

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 353,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• to mówiłem do ogóra ty cygańska niedomyta spyerdolino. jak gada z jetim na razie to niech gada. a ty szczym ryj remizowy kmiocie discopolowa podróbo cwela bo nic nie zamykałem tylko odpowiedziałem koc

• dobra zaczekaj (pipi)o bo obieram ziemniaki i wstawiam wode zaraz ci odpisze

• Garnier dobra firma, moje włosy po niej zawsze są świetnie odżywone.

Opublikowano

Jaczes, a ja wciąż chudziutki :D Od 4 tygodni jem co 1-2 h. Waga non stop w miejscu.

Opublikowano

Ktoś kupował z tego sklepu?

http://suple.us/

PS. Próbowaliście to?

http://suple.us/index.php?cmd=2&id=900

Też kupiłem od nich ostatnio isoflexa. Za(pipi)isty produkt, a obsługa w sklepie 1klasa

Opublikowano

Ale kurwa, jak sie tluszczem obrasta po tym, to poezja :potter:

Bez diety to na pewno/

Dieta na masę to jeszcze w tym pomaga.

Opublikowano

Dla niektórych właśniem Mutant mass jest świetny.

Znajomy stosował Machine od ActiveLaba i był zadowolony. Magnum 8000 też może być.

Opublikowano

tylko jeden warunek

NIE CHCE MIEC PO TYM KROST, PRYSZCZY, ZACZERWIEN NA TWARZY

bo to dla mnei, metrusia, straszna i nie do akceptacji rzecz ::<<

Opublikowano

syfy zaleza od indywidualnych predyspozycji. pewnie zaleje Cie jak canabisa po pyzach.

Opublikowano

Nie jest tragicznie. Klata jest wieksza niż bebech więc sie nie przejmuje. A na kostce mi nie zależy.

Opublikowano

Tak tylko zazartowalem xD Sam zalany teraz jestem.

Opublikowano

a moze cos lzejszego? bo powypisywaliscie, ze po tym sie zalewa człowiek, a gdyby mi bebech wyskoczyl (niewazne jakie cyce) to bym sie pochlastal chyba o.O

a coz tym magnum 8000

kumam, ze to genetyczna sprawa z tymi wysypkami.

Niestety mam cere dosc klopotliwa, wiec pewnei ryzyko, ze bede mial krosty po tym jest duze.

Moze zakupie cos mniejszego, by w razie komplikacji nie tracic za duzo forsy na duzym opakowaniu :thumbsup:

Opublikowano

Zawsze przy robieniu masy sie zalewasz, mniej lub bardziej.

A do czego ci wogóle ten gainer?

Opublikowano

Nie jest tajemnicą, że przy dobrej diecie gainer jest niepotrzebny. Białko tak bo ciężko jest uzyskać odpowiednią ilość ze zwykłych posiłków ale węgle są wszędzie.

Zainwestuj kasę w kurczaki i ryż. Lepiej na tym wyjdziesz.

Opublikowano

Odstaw suple bany. Ty w ogole trening masz ustalony? Na siłce cwiczysz czy coś czy tylko biegasz po sniegu? Pierwszy cykl sobie bez supli zrób, dieta to podstawa, a potem zobaczysz czego ci w tej diecie brakuje i uzupełnisz suplami

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Nabyłem niedawno

2qipv8j.jpg

Miks wpc i wpi, czyli powinno zapewnić białka o różnej wchłanialności. Jem po treningach i czasem do śniadania.

Rozpuszczalność jak na razie najlepsza z białek które dotychczas szamałem. Smak wanilia za słodka, pina colada wyśmienity.

Teraz pytanie: jakieś protipy na co patrzeć w składach białek żeby móc ocenić coś więcej niż smak i rozpuszczalność, czy raczej wszędzie jest to samo?

Opublikowano

Jeśli chodzi o serwatke to raczej to samo. Ale jeśli juz coś kombinujemy to warto zwrócic uwage na ilość rodzajów białek itp Osobiście polecam matrixa od syntraxa, najlepsze białko jakie jadłem.

Ale z powodu oszczędzania zamówiłem sobie bardzo polecane i tanie białeczko od UNS.

uns18002.jpg?osCsid=ca077f860c6637425571f455aab5fa3f

69zł/1.8kg :)