YETI 10 980 Opublikowano 19 maja 2011 Opublikowano 19 maja 2011 HMB to przereklamowany badziew. Mi dziś przyszło podkoszulka Animala, a przy okazji dostałem próbki 4 supli, min. trzy różne białka od FA oraz Xtreme Napalm. Ciekawy jestem działania Napalmu, bo wcześniej nie brałem tego typu supli. Dziś sobie odpuszczę Napalm, bo kumpel właśnie mnie poczęstował Shockiem, więc zmykam na siłownie i dam znać, jak to na mnie podziałało. Obecnie moge napisać, że smak wild punch kicker ledwo co można przełknąć. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 maja 2011 Opublikowano 19 maja 2011 Detonator i Napalm to to samo co Shock i Storm.HMB dostarczać jest bez sensu,jak organizm będzie potrzebował HMB to sobie syntetyzuje z leucyny. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 19 maja 2011 Opublikowano 19 maja 2011 Z tego co się naczytałem to najlepsze z tych dziwnych skrótów i nazw, to BCAA, arginina i glutamina. I chyba jeszcze leucyna. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 maja 2011 Opublikowano 19 maja 2011 Leucyna jest w BCAA więc osobno nie trzeba.Glutamina masy nie da,ale super działa prozdrowotnie,bynajmniej ja ją czuję.Arginina dobra ale raz w tygodniu,gdy jest brana zbyt często organizm wypuszcza inos,hormon ten(chyba hormon)redukuje arginine i już nie ma swych właściwości pompujacych,chyba każdy zauważył że im dłużnej stosuje AAKG,tym mniejsza pompa.Zamiast BCAA ostatnio wcinam Amino 2000,jest to hydrolizat serwatki i białka jaja,czas wchłaniania wynosi od 15 minut do 5 godzin,czyli mamy szybką i długą ochronę. 1 Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 19 maja 2011 Opublikowano 19 maja 2011 kiedyś flaki wysr.acie od tych wspomagaczy kupiłem ACTIVLAB CARBOMAX, co by na nockach popijać. Przedtem mialem Olimpa i średnio mi podchodził, potem sie zbrylił i byl shit jeszcze wiekszy. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 maja 2011 Opublikowano 19 maja 2011 Prędzej ty od carbo się zalejesz fatem niż ja od amino albo gluty sobie krzywdę zrobię. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 19 maja 2011 Opublikowano 19 maja 2011 HMB to przereklamowany badziew. Mi dziś przyszło podkoszulka Animala, a przy okazji dostałem próbki 4 supli, min. trzy różne białka od FA oraz Xtreme Napalm. Ciekawy jestem działania Napalmu, bo wcześniej nie brałem tego typu supli. Dziś sobie odpuszczę Napalm, bo kumpel właśnie mnie poczęstował Shockiem, więc zmykam na siłownie i dam znać, jak to na mnie podziałało. Obecnie moge napisać, że smak wild punch kicker ledwo co można przełknąć. Mialem winogronowego napalma i smakowal fajniusio.Ogolnie dosc fajnie dziala i jest wydajny.Paczuszka na dwa miechy spokojnie.Ogolnie lagodniejszy niz powiedzmy jack3d, choc do takiego mesomorpha to nawet startu nie ma,ale nie mam wielkich zastrzezen. Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 20 maja 2011 Opublikowano 20 maja 2011 Podczas treningu i tak uszkadzasz mięśnie(mikro uszkodzenia w skutek treningu),a z BCAA chodzi o to by organizm się nimi nie żywił(organizm rozkłada mięśnie i pozyskuje z nich bcaa i glutaminę)jako źródło energii.Moim zdaniem z pobudzaczy przed treningowych wymiata CTD Noxipro. To jest to samo co u Ciebie? Cena zdeczka inna. Moze zrobisz jakas promocje ;ppp? Litwin, mam nadzieje, ze mozna po tym przezyc bo jak mam z "kapci wyleciec w kosmos" to moze podziekuje i pojade sobie na wodzie zrodlanej. Mialem jeszcze na probe AAKG 7500 ale to jakis pic na wode. Landrynki ktos rozpuscil i tyle. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 maja 2011 Opublikowano 20 maja 2011 Na razie nie mam tego na stanie,możesz spróbować z Alledrogo i tak nie mam najdrożej,niektórzy puszczają po 219 Środek bardzo dobry,mocno stymuluje,ma 45 porcji,ale możesz zacząć od połowy porcji,by zbadać reakcję organizmu. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 20 maja 2011 Opublikowano 20 maja 2011 Czytalem tez pochlebne opinie o czyms takim klik Sam sie przymierzam do tego jak tylko jacka skoncze Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 maja 2011 Opublikowano 21 maja 2011 (edytowane) Pierwsza i druga(te 500 gramowe) wersja były cudne,porównywalne z NOXI,teraz to już tylko cień dawnej sławy. Edytowane 21 maja 2011 przez Litwin25 Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 21 maja 2011 Opublikowano 21 maja 2011 Zauwazylem taka niefajna maniere posrod producentow wlasnie (dosc oczywista chyba jednak), zeby pierwsze partie robic bardziej skoncentrowane, w porownaniu do pozniejszych. Chapniesz pierwsza paczuszke i jestes wniebowziety, druga podobnie, ale nagle zauwazasz ze zamiast miarki trzeba juz poltora, by za dwa miesiace uzywac juz trzech.Ciezko wszystko zwalic na zwiekszajaca sie tolerancje organizmu Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 maja 2011 Opublikowano 21 maja 2011 Ze wszystkim tak jest,to się nazywa wolny rynek,tak samo jak ze specjalnym postarzaniem produktu(np.elektronika i afera z bateriami do ipoda) Cytuj
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 2 czerwca 2011 Opublikowano 2 czerwca 2011 jakieś dobre białko w przystępnej cenie? Cytuj
fazzeer 15 Opublikowano 3 czerwca 2011 Opublikowano 3 czerwca 2011 Link - tanie, rozpuszczalność i smak nie są idealne, ale można się przyzwyczaić. Za to jeśli chodzi o skład, to jest bardzo dobrze, ile ma być białka tyle jest. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 czerwca 2011 Opublikowano 3 czerwca 2011 Ja piję pure american z Fitmaxa i chwalę,ma trochę soi,ale nie przeszkadza 750 gram za 35 zeta. Cytuj
kanabis 22 450 Opublikowano 3 czerwca 2011 Opublikowano 3 czerwca 2011 http://sklep.kfd.pl/uns-wpc-econo-750g-p-1553.html Dobry smak, dobra rozpuszczalność. Cytuj
kotlet_schabowy 2 682 Opublikowano 3 czerwca 2011 Opublikowano 3 czerwca 2011 UNS jest ok, polecam, chociaż rok temu za 30-35 zł można było dostać 900 gram (w ogóle teraz widzę, że normą stały się te opakowania 750). Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 czerwca 2011 Opublikowano 3 czerwca 2011 Jak ktoś chce się przekonać jak smakuje Pure i Wake up to mogę odsypać jedną porcję,płacicie tylko za wysyłkę Cytuj
I VIN DIESEL I 8 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 mam worek UNS na spróbowanie - smak tragedia, rozpuszczalność znikoma, piany od cholery. Może i dobre lecz fatalne w porównaniu z Peak Whey Delicious czy Hi-TEC Protein 80. Nie dość że kubki smakowe są łechtane to i aminogram jest jak należy. Tanio, nie znaczy rewelacyjnie. Dla mnie całe to UNS to jeden wielki badziew. Ale co kto lubi, żołądek z tytanu nie jest. Cytuj
kanabis 22 450 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 Głupszych porównań nie słyszałem. Wiesz mi tez bardziej pasuje matrix syntraxa niż ostrowia Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 Mi Syntrax smakuje,ale wątpię by tam dobre białko siedziało,swego czasu jak były badania na SFD robione,pracowałem u typa który miał wpływ na pewne sprawy,a że pierwsze testy białka z Syntraxa wyszły źle(dostał wgląd przed upublicznieniem wyników),postanowił interweniować,bo akurat zamówił sporą ich partię Na razie najlpesze i najczystsze białko jak dla mnie to Wake up i amino 2000 z Fitmaxa. Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 Ja polecam BSN Syntha-6. Bardzo dobry skład no i ten smak. Ja akurat mam teraz karmel, smaczniejszego białka nie piłem. Cytuj
I VIN DIESEL I 8 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 (edytowane) Głupszych porównań nie słyszałem. Wiesz mi tez bardziej pasuje matrix syntraxa niż ostrowia O tym wiem, nie ta liga i cenowa jak i jakościowa lecz nikt nie zabroni porównać UNS do czegokolwiek lepszego, choćby w składzie. Polecam Peak International WheyH2o - świetny wodny izolat białka. Edytowane 6 czerwca 2011 przez I VIN DIESEL I Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 (edytowane) Poczekam jeszcze z moim wymarzonym cyklem kreta, białko, amino + pare innych dupereli. Na razie chciałem przetestować na sobie jakieś tanie białko. Padło na Activlab Muscle Up (34z za 1kg na alle), ale podobno ma ohydny smak, to prawda ?? Edytowane 7 czerwca 2011 przez Kazub Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi