sosnaa 1 205 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 ostatnio kolega mnie powiedział, że na białku zrobił ostry postęp na drążku. w miesiąc z 10 do około 20 podciągnięć Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Pozdrawiamy kolege. Jakies opinie nt CM3 z Treca? Cytuj Odnośnik do komentarza
sven 1 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Jak miałeś 3 letnią przerwę, to pierwsze kilka miesięcy to będzie wracanie do formy sprzed przerwy, potem inwestuj w odżywy. Wiadomo, że jeśli w tamtych latach jadłeś lepiej niż teraz, to zawsze możesz się wspomóc jakimś białkiem czy węglami. właśnie odwrotnie- wtedy jadłem wszystko w dużych ilościach, teraz zwracam uwagę na posiłki Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Pozdrawiamy kolege. Jakies opinie nt CM3 z Treca? Kiedyś brałem i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 (edytowane) Zdajecie sobie sprawę, że średnio jakieś 90% supli poza kretą, białkiem, l-karnityną praktycznie nie działa? Pomijając koksy offkoz. Edytowane 2 Czerwca 2012 przez Nemesis US Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zdajemy, a zdajesz sobie sprawę, że CM3 to kreatyna? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zdajecie sobie sprawę, że średnio jakieś 90% supli poza kretą, białkiem, l-karnityną praktycznie nie działa? O, to l-karnityna zaczęła działać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zdajecie sobie sprawę, że średnio jakieś 90% supli poza kretą, białkiem, l-karnityną praktycznie nie działa? Pomijając koksy offkoz. carbo na pewno działa, bcaa chyba też Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Kreatyna, bcaa, białko, carbo w sumie też spełnia swoje zadanie, no i przed treningówki jeżeli na kogoś działają. Reszta to wyrzucenie kasy w błoto. Oczywiście zawodowi kulturyści nie używają nic z tego, nawet białka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zdajecie sobie sprawę, że średnio jakieś 90% supli poza kretą, białkiem, l-karnityną praktycznie nie działa? O, to l-karnityna zaczęła działać? Zależy do czego ją stosujesz i jaką jej formę,jeżeli do redukcji(solo)to średnio,jeżeli jako dodatek do wspomagania wydolności i jako środek prozdrowotny to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Byał juz wypowiedz forumowego dr Litwina teraz czekamy na opinię niezależnego obserwatora UEFA Dave'a Czezky Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Podejrzewam ze nie jadł ani l-karnityny ani ALC ani GPLC,więc nie ma nic ciekawego jej do zarzucenia,no chyba że powoduje raka jelit. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Byał juz wypowiedz forumowego dr Litwina teraz czekamy na opinię niezależnego obserwatora UEFA Dave'a Czezky Widzę ze posiadanie jakiejś wiedzy i chęć dzielenia się nią,też nie jest mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Byał juz wypowiedz forumowego dr Litwina teraz czekamy na opinię niezależnego obserwatora UEFA Dave'a Czezky Widzę ze posiadanie jakiejś wiedzy i chęć dzielenia się nią,też nie jest mile widziane. nie bierz tego tak do siebie, spodziewalem sie typowej reakcji cheza po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza
M4c 23 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Kreatyna, bcaa, białko, carbo w sumie też spełnia swoje zadanie, no i przed treningówki jeżeli na kogoś działają. Reszta to wyrzucenie kasy w błoto. Oczywiście zawodowi kulturyści nie używają nic z tego, nawet białka. A Omega-3 i multiwitaminy? Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Kreatyna, bcaa, białko, carbo w sumie też spełnia swoje zadanie, no i przed treningówki jeżeli na kogoś działają. Reszta to wyrzucenie kasy w błoto. Oczywiście zawodowi kulturyści nie używają nic z tego, nawet białka. Podpisuje sie pod tym. Przy okazyjnie pytanko. Mialem bole w kolanie. Kupilem Animal Flexa i po 8 dniach brania, mialem pierwszy od 4 miechow trening nog, bez bolu. Pytanie to czy po zjedzeniu pierwszej paczki wystarczy brac go np co drugi dzien? Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Kreatyna, bcaa, białko, carbo w sumie też spełnia swoje zadanie, no i przed treningówki jeżeli na kogoś działają. Reszta to wyrzucenie kasy w błoto. Oczywiście zawodowi kulturyści nie używają nic z tego, nawet białka. A Omega-3 i multiwitaminy? Tego nie liczę jak prawdziwe suplementy dla koksów, bo brać to może każdy dla zdrowotności. Sam biore omege i witaminki/minerały. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 559 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zdajecie sobie sprawę, że średnio jakieś 90% supli poza kretą, białkiem, l-karnityną praktycznie nie działa? O, to l-karnityna zaczęła działać? Zależy do czego ją stosujesz i jaką jej formę,jeżeli do redukcji(solo)to średnio,jeżeli jako dodatek do wspomagania wydolności i jako środek prozdrowotny to działa. Karnityna jest lepsza niż niejeden spalacz ale w dawkach zaczynających się od 4000mg Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 ALC styka ok.1-2 gramy,tylko jako substancja która transportuje trójglicerydy z krwi do mitochondriów,potrzebuje czegoś co wstępnie rozłoży tkankę tłuszczową do tej formy,wiadomo spalacze robią to lepiej niż placebo,ale i bez w dłuższym odstępie czasu widać efekty.Ostatnio wyczytałem,ze powinno się l-karnitynę brać razem z q10 i kreatyną w 1 cyklu,wszystkie te związki biorą udział w produkcji ATP,z czego ATP nie powstanie bez q10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 (edytowane) "wędrówki trójglicerydów do mitochondrialnego oświecenia atp" by Litwin, czytała krystyna czubówna Edytowane 3 Czerwca 2012 przez Kazub 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Czego nie możesz "wędrówki trójglicerydów do mitochondrialnego oświecenia atp" by Litwin, czytała krystyna czubówna I gdzie ja tak napisałem?Za trudne dla ciebie by zrozumieć: ALC styka ok.1-2 gramy,tylko jako substancja która transportuje trójglicerydy z krwi do mitochondriów, Wymyślasz zdanie i jeszcze wklejasz swoją fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 (edytowane) Zauwazyliscie, ze mozg Litwina nie rozpoznaje abstrakcji? Podobno sa takie plemiona w glebokiej Afryce. Przypadek? Edytowane 4 Czerwca 2012 przez Dave Czezky 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 nie sądzę Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 I gdzie ja tak napisałem? ty tak nie napisałeś, to ja tak napisałem Za trudne dla ciebie by zrozumieć tak, a im dalej w las tym ciemniej Wymyślasz zdanie i jeszcze wklejasz swoją fotkę. wszystkie zdania na forum wymyśliłem sam® oprócz tych w cytatach i odnośnikach, fotka stara jeszcze z czasów studiów Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 (edytowane) Litwin, nie nauczyles sie, ze na tym forum, ludzie bez dystansu do siebie, umierają? Nawet jak sa silni. My nie chcemy, zeby Dr. Koks umarł. Edytowane 4 Czerwca 2012 przez komar737 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi