Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Andżej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak miałeś 3 letnią przerwę, to pierwsze kilka miesięcy to będzie wracanie do formy sprzed przerwy, potem inwestuj w odżywy. Wiadomo, że jeśli w tamtych latach jadłeś lepiej niż teraz, to zawsze możesz się wspomóc jakimś białkiem czy węglami.

właśnie odwrotnie- wtedy jadłem wszystko w dużych ilościach, teraz zwracam uwagę na posiłki

Opublikowano (edytowane)

Zdajecie sobie sprawę, że średnio jakieś 90% supli poza kretą, białkiem, l-karnityną praktycznie nie działa?

Pomijając koksy offkoz.

Edytowane przez Nemesis US
Opublikowano

Zdajecie sobie sprawę, że średnio jakieś 90% supli poza kretą, białkiem, l-karnityną praktycznie nie działa?

O, to l-karnityna zaczęła działać?

Opublikowano

Pomijając koksy offkoz.

carbo na pewno działa, bcaa chyba też

Opublikowano

Kreatyna, bcaa, białko, carbo w sumie też spełnia swoje zadanie, no i przed treningówki jeżeli na kogoś działają. Reszta to wyrzucenie kasy w błoto. Oczywiście zawodowi kulturyści nie używają nic z tego, nawet białka.

Opublikowano

Zależy do czego ją stosujesz i jaką jej formę,jeżeli do redukcji(solo)to średnio,jeżeli jako dodatek do wspomagania wydolności i jako środek prozdrowotny to działa.

Opublikowano

Byał juz wypowiedz forumowego dr Litwina teraz czekamy na opinię niezależnego obserwatora UEFA Dave'a Czezky

Widzę ze posiadanie jakiejś wiedzy i chęć dzielenia się nią,też nie jest mile widziane.

Opublikowano

Byał juz wypowiedz forumowego dr Litwina teraz czekamy na opinię niezależnego obserwatora UEFA Dave'a Czezky

Widzę ze posiadanie jakiejś wiedzy i chęć dzielenia się nią,też nie jest mile widziane.

nie bierz tego tak do siebie, spodziewalem sie typowej reakcji cheza po prostu ;)

Opublikowano

Kreatyna, bcaa, białko, carbo w sumie też spełnia swoje zadanie, no i przed treningówki jeżeli na kogoś działają. Reszta to wyrzucenie kasy w błoto. Oczywiście zawodowi kulturyści nie używają nic z tego, nawet białka.

A Omega-3 i multiwitaminy?

Opublikowano

Podpisuje sie pod tym.

Przy okazyjnie pytanko. Mialem bole w kolanie. Kupilem Animal Flexa i po 8 dniach brania, mialem pierwszy od 4 miechow trening nog, bez bolu. Pytanie to czy po zjedzeniu pierwszej paczki wystarczy brac go np co drugi dzien?

Opublikowano

A Omega-3 i multiwitaminy?

Tego nie liczę jak prawdziwe suplementy dla koksów, bo brać to może każdy dla zdrowotności. Sam biore omege i witaminki/minerały.

Opublikowano

Zależy do czego ją stosujesz i jaką jej formę,jeżeli do redukcji(solo)to średnio,jeżeli jako dodatek do wspomagania wydolności i jako środek prozdrowotny to działa.

Karnityna jest lepsza niż niejeden spalacz ale w dawkach zaczynających się od 4000mg ;)

Opublikowano

ALC styka ok.1-2 gramy,tylko jako substancja która transportuje trójglicerydy z krwi do mitochondriów,potrzebuje czegoś co wstępnie rozłoży tkankę tłuszczową do tej formy,wiadomo spalacze robią to lepiej niż placebo,ale i bez w dłuższym odstępie czasu widać efekty.Ostatnio wyczytałem,ze powinno się l-karnitynę brać razem z q10 i kreatyną w 1 cyklu,wszystkie te związki biorą udział w produkcji ATP,z czego ATP nie powstanie bez q10.

Opublikowano

Czego nie możesz

"wędrówki trójglicerydów do mitochondrialnego oświecenia atp" by Litwin, czytała krystyna czubówna

I gdzie ja tak napisałem?Za trudne dla ciebie by zrozumieć:

ALC styka ok.1-2 gramy,tylko jako substancja która transportuje trójglicerydy z krwi do mitochondriów,

Wymyślasz zdanie i jeszcze wklejasz swoją fotkę.

Opublikowano
I gdzie ja tak napisałem?

ty tak nie napisałeś, to ja tak napisałem

Za trudne dla ciebie by zrozumieć

tak, a im dalej w las tym ciemniej

Wymyślasz zdanie i jeszcze wklejasz swoją fotkę.

wszystkie zdania na forum wymyśliłem sam® oprócz tych w cytatach i odnośnikach, fotka stara jeszcze z czasów studiów

Opublikowano (edytowane)

Litwin, nie nauczyles sie, ze na tym forum, ludzie bez dystansu do siebie, umierają? Nawet jak sa silni.

My nie chcemy, zeby Dr. Koks umarł.

Edytowane przez komar737