Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Andżej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

arginina ma tyle samo zwolenników co przeciwników, a moze bardziej sceptyków. Niektórzy nadal przytaczają te sławetne zgony niektórych badanych (tyle ze też podobno jakoś ich ciał nie było) ;) Ja kupowałem troche AAKG , podobnie też testowałem na kumplu który zaczynał przygode na siłce i jedno jest pewne - jej działanie jest odczuwalne, a to rzadkość w suplach ;] mam na myśli polepszone ukrwienie i pompa na treningu, potwierdzam sobą i wspomnianym kumplem który to zawsze chciał AAKG bo "po tym coś czuje".

Drogie nie jest, a zawsze lepszy feeling na treningu (jak ktoś lubie pompke). Jednak na stymulacje GH raczej bym nie liczył ;)

Opublikowano

słyszałem że AAKG to nabijacz kasy, nie czytałem badan itp., po prostu spotkałem sie z takimi opiniami, co wy na to?

jak 95% odżywek na rynku

ja biore zielona krete z vitala albo cm3 z treca i rosna jak szalony.

w domu mam 2 komplety ubran, na sezon XL i poza sezonem L

• Minusik 1
Opublikowano

Również brałem, siła na plus, ogólnie mięśnie stają się twarde, nabite. CM3 cieszy się sporym powodzeniem.

A co do wartościowych odżywek, które coś dają. Kreatyna, białko, bcaa, przedtreningówka, to chyba tyle, no i jakieś witaminki/minerały. Reszta jest niepotrzebna.

Opublikowano (edytowane)

Kreatynę po treningu, dorzuć jeszcze BCAA.

Myślałem o BCAA. Kwestia tego, czy jest sens z moim krótkim stażem? Jeśli bym szukał BCAA to bez glutaminy, która, jak wiadomo, nie działa.

CM3 na drugi cykl. Trzeci: mono + cm3.

Edytowane przez Fisiu
Opublikowano

Kreatynę po treningu, dorzuć jeszcze BCAA.

Myślałem o BCAA. Kwestia tego, czy jest sens z moim krótkim stażem? Jeśli bym szukał BCAA to bez glutaminy, która, jak wiadomo, nie działa.

CM3 na drugi cykl. Trzeci: mono + cm3.

bialko z bcaa sie nie nada w takim przypadku?

Opublikowano

mono chcesz laczyc z cm3 ?

to wez sobie dorzuc do tego sawa, spoko przedtreningowka a mono w sobie ma.

Ja ogolnie jade na cm3 bo nie przeopadam za mono, strasznie mnie zalewa.

Wole robic 1kg miecha niz 5kg (pipi). Powoli dokladam, chociaz ostatnio pekla mi klata to 2 tyg przerwy byly..

Opublikowano

mono chcesz laczyc z cm3 ?

to wez sobie dorzuc do tego sawa, spoko przedtreningowka a mono w sobie ma.

Ja ogolnie jade na cm3 bo nie przeopadam za mono, strasznie mnie zalewa.

Tak. Na trzeci cykl.

Przedtreningówka może na czwartym cyklu. Nie odczuwam potrzeby używania przedtreningówek.

Po mono zalewa? Może dieta?

Opublikowano (edytowane)

Bo wygladam po nim jak balonik wypelniony woda.

Cenie sobie twarde, geste i zbite miesnie a tego mi mono nie da..

Wole zrobic mniej cm w obodach ale lepszej jakosci.

PS. Bral ktos Cell Pumpa tego 665g ?

Kumpel ma do odsprzedania za 50zl.

Nigdzie tego nie kupie, ale nie bralem tego i nie wiem czego sie spodziewac ;x

Edytowane przez wronerro
Opublikowano

Ja bym raczej drugi cykl robił na mono i cm3 a potem trzeci na cm3 samym.Ale jak tam kto woli

Dlaczego tak wolisz? Nie lepiej dwie formy kreatyny łączyć w późniejszym cyklu? Na KFD (warto czytać to forum?) polecają właśnie w takiej kolejności, o ile ma to jakiekolwiek znaczenie.

• 2 tygodnie później...