El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Tru Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 słyszałem że AAKG to nabijacz kasy, nie czytałem badan itp., po prostu spotkałem sie z takimi opiniami, co wy na to? jak 95% odżywek na rynku Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Arnold wspominal cos o lupinach z orzecha laskowego i lyzsce soli. Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 arginina ma tyle samo zwolenników co przeciwników, a moze bardziej sceptyków. Niektórzy nadal przytaczają te sławetne zgony niektórych badanych (tyle ze też podobno jakoś ich ciał nie było) Ja kupowałem troche AAKG , podobnie też testowałem na kumplu który zaczynał przygode na siłce i jedno jest pewne - jej działanie jest odczuwalne, a to rzadkość w suplach ;] mam na myśli polepszone ukrwienie i pompa na treningu, potwierdzam sobą i wspomnianym kumplem który to zawsze chciał AAKG bo "po tym coś czuje". Drogie nie jest, a zawsze lepszy feeling na treningu (jak ktoś lubie pompke). Jednak na stymulacje GH raczej bym nie liczył Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 słyszałem że AAKG to nabijacz kasy, nie czytałem badan itp., po prostu spotkałem sie z takimi opiniami, co wy na to? jak 95% odżywek na rynku ja biore zielona krete z vitala albo cm3 z treca i rosna jak szalony. w domu mam 2 komplety ubran, na sezon XL i poza sezonem L 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Bralem CM3, niezle to jest, efekty wizualne dosyc konkretne. Jak na supla, ofkoz. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Również brałem, siła na plus, ogólnie mięśnie stają się twarde, nabite. CM3 cieszy się sporym powodzeniem. A co do wartościowych odżywek, które coś dają. Kreatyna, białko, bcaa, przedtreningówka, to chyba tyle, no i jakieś witaminki/minerały. Reszta jest niepotrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 A co do wartościowych odżywek, które coś dają. Kreatyna, białko, bcaa, przedtreningówka, to chyba tyle, no i jakieś witaminki/minerały. U mnie jest jeszcze omega 3, carbo, glukozamina. Reszta tak jak wyżej, niepotrzebna imo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 (edytowane) Kreatynę po treningu, dorzuć jeszcze BCAA. Myślałem o BCAA. Kwestia tego, czy jest sens z moim krótkim stażem? Jeśli bym szukał BCAA to bez glutaminy, która, jak wiadomo, nie działa. CM3 na drugi cykl. Trzeci: mono + cm3. Edytowane 24 Sierpnia 2012 przez Fisiu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Kreatynę po treningu, dorzuć jeszcze BCAA. Myślałem o BCAA. Kwestia tego, czy jest sens z moim krótkim stażem? Jeśli bym szukał BCAA to bez glutaminy, która, jak wiadomo, nie działa. CM3 na drugi cykl. Trzeci: mono + cm3. bialko z bcaa sie nie nada w takim przypadku? Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 mono chcesz laczyc z cm3 ? to wez sobie dorzuc do tego sawa, spoko przedtreningowka a mono w sobie ma. Ja ogolnie jade na cm3 bo nie przeopadam za mono, strasznie mnie zalewa. Wole robic 1kg miecha niz 5kg (pipi). Powoli dokladam, chociaz ostatnio pekla mi klata to 2 tyg przerwy byly.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 mono chcesz laczyc z cm3 ? to wez sobie dorzuc do tego sawa, spoko przedtreningowka a mono w sobie ma. Ja ogolnie jade na cm3 bo nie przeopadam za mono, strasznie mnie zalewa. Tak. Na trzeci cykl. Przedtreningówka może na czwartym cyklu. Nie odczuwam potrzeby używania przedtreningówek. Po mono zalewa? Może dieta? Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zalewa ale wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 dokladnie, i tak woda spadnie a nie lubie wdoku swoich miesni na wodzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Ja bym raczej drugi cykl robił na mono i cm3 a potem trzeci na cm3 samym.Ale jak tam kto woli Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Ja bym w ogole mono nie tykal ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Ja bym w ogole mono nie tykal ;D czemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 (edytowane) Bo wygladam po nim jak balonik wypelniony woda. Cenie sobie twarde, geste i zbite miesnie a tego mi mono nie da.. Wole zrobic mniej cm w obodach ale lepszej jakosci. PS. Bral ktos Cell Pumpa tego 665g ? Kumpel ma do odsprzedania za 50zl. Nigdzie tego nie kupie, ale nie bralem tego i nie wiem czego sie spodziewac ;x Edytowane 26 Sierpnia 2012 przez wronerro Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Ja bym raczej drugi cykl robił na mono i cm3 a potem trzeci na cm3 samym.Ale jak tam kto woli Dlaczego tak wolisz? Nie lepiej dwie formy kreatyny łączyć w późniejszym cyklu? Na KFD (warto czytać to forum?) polecają właśnie w takiej kolejności, o ile ma to jakiekolwiek znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Kupilem Cp w dobrej cenie, on poniedzialku zaczne. Dokupie troche bialka, bcaa i jak znajde z 200zl na ziemi to witaminy i inne gownienka.. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Czy tylko moj mocz przypomina kolorem Mountain Dew po polknieciu witamin od Olimpu? Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 (edytowane) nie, to norma, be cool. Nadmiar witamin jest wydalany z moczem. Edytowane 10 Września 2012 przez humanno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Czy tylko moj mocz przypomina kolorem Mountain Dew po polknieciu witamin od Olimpu? Pij dużo wody, to mocz będzie w normalnej barwie. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Oczywiscie, ze normalne - tak jak zielona kupa i fioletowy pot. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 1 tydz na CP i juz +3cm na wszystkich obwodach, nawet pompa spoko jest. Nie ma krzywdy jak na suplement za 50zl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi