Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Andżej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem o tym nie romansuje z siłownią od wczoraj ;) nie chce tyć teraz moja waga jest 73 kg dojdzie do 75 i bede zadowolony, ludzie i tak mi mówią, że wyglądam na 80.

Opublikowano

jak to jest z mieszaniem kreatyny z mlekiem? pier.dolenie o Szopenie czy bez kitu wpływa negatywnie na wchłanianie?

Opublikowano (edytowane)

Można pić z mlekiem tylko po co? Wchłonie się normalnie, ale niby z wodą jest lepiej bo szybciej się wchłania.

Edytowane przez Kuno
Opublikowano (edytowane)

jak to jest z mieszaniem kreatyny z mlekiem? pier.dolenie o Szopenie czy bez kitu wpływa negatywnie na wchłanianie?

kreatyny nie mieszaj z mlekiem, zażywaj na czczo, popijaj czymś słodkim - sok (np. z winogron), carbo, woda z miodem, płyn o letniej temperaturze nie zimne i nie gorące. jak chcesz wykładu na ten temat to poczekaj na litwina. Edytowane przez Kazub
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

jesli zaopatrujecie sie w kreatyne, to bierzecie monohydrat czy inne wynalazki?

Zazwyczaj brałem rózne Olimpowe mixy, jak np Xplode ostatnio i nie powiem zebym nie byl zadowolony, bo dobre bylo i na długo starczyło. Ale widze ze teraz jest np mono z Universala 500g / ~50zl. Hm?

Opublikowano

Jak się nie ma diety, je jak mały ptaszek i wcina kreatynę to potem nic dziwnego, że się wątpi w działanie kreatyny. Co innego jakieś wymysły kreatynowe, bo prawda jest taka, że na masę najlepszy jest czysty monohydrat, a po jakimś czasie obycia z ciężarami należy przerzucić się ma jabłczan.

Opublikowano (edytowane)

Uwazam po prostu tak jak zawodowi kulturysci - dziala to w bardzo malym stopniu (troche lepiej za pierwszym razem, potem to juz bez sensu), to jest takim, ze nie warto zawracac sobie tym glowy. Koniec koncow efekt bedzie podobny, wiec po co? No, ale ja wiem, ze marketing, ze 5 kg czystej masy w 6 tygodni, etc ;f

Krupek masz moje foty w odpowiednim temacie.

A mono oczywiscie jest najlepsze na mase, ale wodna ;x

Edytowane przez Dave Czezky
Opublikowano

Dave moze juz tak urosłeś ze wiecej sie nie da? :)

Co jak co, ale kreatyne biore jakoś 3 x w roku, i na pewno to nie jest placebo. Moze jak taki zawodowiec pier^%al kreatyne prze X lat w cyklach to w koncu przestalo to dawac rezulataty. Ja rezultaty za kazdym razem czuję.

Opublikowano

Taka ciekawostka. Kupę lat temu, gdy nie było jeszcze kreatyny w proszku, albo tabletach. Kulturyści wpieprzali na potęgę wołowinę, bo jest to mięso, które zawiera najwięcej kreatyny. Dzienna porcja wynosiła czasami nawet prawie 1 kg ;P

Opublikowano (edytowane)

Jakby mnie było stać to też bym chętnie hurtowe ilości atakował codziennie :D

Zresztą niedawno skończyłem wpierdzielać tatara - mniam mniam :)

Edytowane przez M4c
Opublikowano

Nie wiem, jak wygląda @humanno, więc napisałem ogólnie, wybacz ;) Jeśli masz już sporo za sobą, to taki mix kreatynowy jak Xplode na pewno będzie Ci służył. Bo mówimy o Xplode od Olimpa, prawda ?