sosnaa 1 205 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 kreatyna to nie magiczny środek przez który będziesz zmuszony to wymiany połowy garderoby bo zrobisz się za duży. takie rzeczy tylko w aptekach Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kuno Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Wiem o tym nie romansuje z siłownią od wczoraj nie chce tyć teraz moja waga jest 73 kg dojdzie do 75 i bede zadowolony, ludzie i tak mi mówią, że wyglądam na 80. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 czyli akurat, złapiesz dwa kilo wody i będzie sukces Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 jak to jest z mieszaniem kreatyny z mlekiem? pier.dolenie o Szopenie czy bez kitu wpływa negatywnie na wchłanianie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kuno Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 (edytowane) Można pić z mlekiem tylko po co? Wchłonie się normalnie, ale niby z wodą jest lepiej bo szybciej się wchłania. Edytowane 15 Grudnia 2012 przez Kuno Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 (edytowane) jak to jest z mieszaniem kreatyny z mlekiem? pier.dolenie o Szopenie czy bez kitu wpływa negatywnie na wchłanianie? kreatyny nie mieszaj z mlekiem, zażywaj na czczo, popijaj czymś słodkim - sok (np. z winogron), carbo, woda z miodem, płyn o letniej temperaturze nie zimne i nie gorące. jak chcesz wykładu na ten temat to poczekaj na litwina. Edytowane 15 Grudnia 2012 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Albo na Yaczesa. xP Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 jesli zaopatrujecie sie w kreatyne, to bierzecie monohydrat czy inne wynalazki? Zazwyczaj brałem rózne Olimpowe mixy, jak np Xplode ostatnio i nie powiem zebym nie byl zadowolony, bo dobre bylo i na długo starczyło. Ale widze ze teraz jest np mono z Universala 500g / ~50zl. Hm? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 No niezle ryje nery jak na placebo ;x 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 No niezle ryje nery jak na placebo ;x ? że kreatyna niby nie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 (edytowane) sosnaa.. dont! Wiesz przeciez ze na niego działa tylko jajecznica z 10 jaj jak mu dvpe rozsadza. Edytowane 5 Stycznia 2013 przez humanno Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Jak się nie ma diety, je jak mały ptaszek i wcina kreatynę to potem nic dziwnego, że się wątpi w działanie kreatyny. Co innego jakieś wymysły kreatynowe, bo prawda jest taka, że na masę najlepszy jest czysty monohydrat, a po jakimś czasie obycia z ciężarami należy przerzucić się ma jabłczan. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 (edytowane) Uwazam po prostu tak jak zawodowi kulturysci - dziala to w bardzo malym stopniu (troche lepiej za pierwszym razem, potem to juz bez sensu), to jest takim, ze nie warto zawracac sobie tym glowy. Koniec koncow efekt bedzie podobny, wiec po co? No, ale ja wiem, ze marketing, ze 5 kg czystej masy w 6 tygodni, etc ;f Krupek masz moje foty w odpowiednim temacie. A mono oczywiscie jest najlepsze na mase, ale wodna ;x Edytowane 5 Stycznia 2013 przez Dave Czezky Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Dave moze juz tak urosłeś ze wiecej sie nie da? Co jak co, ale kreatyne biore jakoś 3 x w roku, i na pewno to nie jest placebo. Moze jak taki zawodowiec pier^%al kreatyne prze X lat w cyklach to w koncu przestalo to dawac rezulataty. Ja rezultaty za kazdym razem czuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 zawodowcy na cuda typu kreatyna nawet nie spojrzą, mają lepsze zabawki do budowania mięśni Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Teraz na siłowni zamiast kreatyny słyszę że dużo ludzi z allegro kupuje sobie Prohormony.Widać olbrzymią zmiane po 5-6 tygodniach .Na kreatynę szkoda pieniędzy . Cytuj Odnośnik do komentarza
M4c 23 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Ciekawe jakie zmiany widać w wątrobie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 zawodowcy na cuda typu kreatyna nawet nie spojrzą, mają lepsze zabawki do budowania mięśni poza tymi "lepszymi zabawkami" biorą też kreatyne. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Taka ciekawostka. Kupę lat temu, gdy nie było jeszcze kreatyny w proszku, albo tabletach. Kulturyści wpieprzali na potęgę wołowinę, bo jest to mięso, które zawiera najwięcej kreatyny. Dzienna porcja wynosiła czasami nawet prawie 1 kg ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
M4c 23 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 (edytowane) Jakby mnie było stać to też bym chętnie hurtowe ilości atakował codziennie Zresztą niedawno skończyłem wpierdzielać tatara - mniam mniam Edytowane 6 Stycznia 2013 przez M4c Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 (edytowane) a w nawiązaniu do pytania jaka forma tej kreatyny? może tak : jak kupujecie krea, to mono czy inne formy? Edytowane 7 Stycznia 2013 przez humanno Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ja wyznaję zasadę, że rodzaj kreatyny dopiera się w zależności od zaawanasowania w tym sporcie. Jeśli jesteś początkujący, to mono wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ty widziales jak on wyglada? Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 na taki początkujący na mono to nie jestem raczej - jesli przyjmiemy ze mono to na start. Chyba wezme mixa Xplode jak ostatnio, skoro nie chce sie podzielić opiniami <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Nie wiem, jak wygląda @humanno, więc napisałem ogólnie, wybacz Jeśli masz już sporo za sobą, to taki mix kreatynowy jak Xplode na pewno będzie Ci służył. Bo mówimy o Xplode od Olimpa, prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi