Opublikowano 8 stycznia 201312 l nom, ale wyszperałem dzisiaj podobny mix od Hi Tec, ze 25zl w kieszeni zostaje (beta bolic czy cos takiego).
Opublikowano 8 stycznia 201312 l Jak jest z wchłanianiem surowych jajek ? Dodawać do shake potreningowego (płatki owsiane +mleko +banany) , czy lepiej zrobić omleta , a shake bez jaj ?
Opublikowano 8 stycznia 201312 l nasze układy trawienne lepiej sobie radzą z jajkami po obróbce termicznej, poza tym jest mniejsze ryzyko połknięcia salmonelli czy innej huyozy. do szejka możesz dodać odżywkę białkową albo odtłuszczone mleko w proszku.
Opublikowano 17 stycznia 201312 l Temat kreatyny wraca jak bumerang. Na pewno się nie zgodzę, że to placebo, nie przy umiejętnym korzystaniu, no ale ta dyskusja z Jaczesem (i litwinem) już miała miejsce, więc powiem tylko coś od siebie : jak brać to tylko mono albo jabłczan, doświadczenie i jeden konkretny, fajny artykuł mnie przekonał do tego, że te wszystkie bajery kreatynowe to jest właśnie marketing, na dodatek o nie do końca pewnym wpływie na zdrowie (mam na myśli głównie wszystkie kosmiczne stacki i pompy), powstrzymałbym się od bajerów opartych na azocie na pewno. Ćwiczysz parę miechów ? Można brać mono, ale nie co 3 miesiące (bo potem nie dziwne, że nie ma różnicy w osiągach), tylko raz na 9-12 miechów. No chyba, że startując z siłownią już zakładasz, że dłużej niż 2 lata się nie pobawisz. Mono zapewnia wszystko to, co potrzebne, w dobrej cenie. Oczywiście, że łapie się wodę, ale nie tylko. Nie zdarzyło mi się po cyklach na mono (a jadłem dwa razy w życiu dotąd, z dużymi odstępami czasu) dużo spaść na wadze, i cokolwiek spaść na sile, a skok w stosunku do okresu przed cyklem był całkiem spory. Oczywiście dla jednego zadowalający efekt będzie znaczył co innego, niż dla drugiego. Edytowane 17 stycznia 201312 l przez kotlet_schabowy
Opublikowano 18 stycznia 201312 l poleci ktoa jakies bialko. Dotychczas mialem dymatize elite ale teraztroche z kasa gorzej.
Opublikowano 18 stycznia 201312 l Jeżeli WPC to polecam te z KFD, dość tanie, ~40zł za 750g, smaczne i zero problemów gastrycznych.
Opublikowano 19 stycznia 201312 l Z UNS mi bardzo smakowało, ale strasznie ciężko po nim mi jakoś było na żołądku i brzuchu. O pierdach już nawet nie wspominam. Kończy mi się BCAA, chciałem spróbować czegoś w płynie, np od Nutrend. Można porcję zmieszać np. z sokiem, albo napojem izotonicznym/carbo ?
Opublikowano 21 stycznia 201312 l W Rossmanie są spoko batony białkowe w dwóch wielkościach za 2,99 i 3 z groszami. Jadłem czekoladowy i jest naprawdę dobry. Mniejszy ma 11 g białka, a większy niecałe 14 g. Myślę, że w tej cenie warto zakupić i zjeść po treningu, ew. czasami dla smaku
Opublikowano 11 lutego 201312 l Używał ktoś kiedyś odżywek SFD ? Konkretnie chodzi mi o Power Bulk, który jest w cenie ok. 30 zł, co za taki stosunek węgli do białka to bardzo dobra cena. Ludzie na forach różnie piszą, jedni chwalą, a z kolei inni mówią, że mieli ostre sranie i pierdy.
Opublikowano 14 lutego 201312 l Jak dla mnie to uns i kfd to syfy korzystające z popularności serwisu. Była nawet jakaś tam afera po badaniach. Ja bym w to nie inwestował
Opublikowano 14 lutego 201312 l Jak dla mnie to uns i kfd to syfy korzystające z popularności serwisu. Była nawet jakaś tam afera po badaniach. Ja bym w to nie inwestował UNS syf? Afera po badaniach była po białku SFD gdzie na bezczela sypali soję (tańszą w produkcji). Teraz się niby poprawili, ale jak dla mnie to smród został. Z białkiem UNS nie miałem żadnego problemu, powiem więcej - lepsza rozpuszczalność niż C6 Hi Teca. Ktoś tam białko SFD ostatnio chyba badał na forum kutlurystyka-online, ale nie ma podane składu tylko procentowy udział białka w produkcie. Na upartego i taki wynik łatwo podwyższyć tanią dosypką. Edytowane 14 lutego 201312 l przez Fisiu
Opublikowano 20 lutego 201312 l W które BCAA lepiej zainwestować ? http://www.kulturystyka.sklep.pl/product_info.php/cPath/42/products_id/1140856249/products_name/biotech-usa-bcaa-liquid-1000ml.html http://www.kulturystyka.sklep.pl/product_info.php/cPath/42/products_id/1140855085/products_name/nutrend-bcaa-mega-strong-1000ml-500ml-gratis.html
Opublikowano 22 lutego 201312 l W które BCAA lepiej zainwestować ? http://www.kulturystyka.sklep.pl/product_info.php/cPath/42/products_id/1140856249/products_name/biotech-usa-bcaa-liquid-1000ml.html http://www.kulturystyka.sklep.pl/product_info.php/cPath/42/products_id/1140855085/products_name/nutrend-bcaa-mega-strong-1000ml-500ml-gratis.html Jak ci nie przeszkadza w BioTech USA BCAA Liquid że mają troche wegli w porcji i zależy ci na kazdym groszu to mozesz je wziasc a jak nie to wez NUTREND BCAA Mega Strong mają troche wiecej w porcji aminokwasów Edytowane 22 lutego 201312 l przez Milo
Opublikowano 26 lutego 201312 l Byłby ktoś chętny na aminki z 4+ nutrition? 300 kapsułek, z datą do 06/2014, nieotwierane. Po 59 zł + kw. Za dwa opakowania 110 zł + kw. W Krakowie bądź Warszawie odbiór.EDIT: Jeszcze leży mi MusclePharm Recover, (85pln) i kilka opakowań mono HiTeca 500g za 32pln. Edytowane 26 lutego 201312 l przez Fisiu
Opublikowano 3 marca 201312 l Tak, w prochu. Produkty Hi Teca mam ze śnieżynki natomiast MP Recover i Aminy dostałem po cenie. Edytowane 4 marca 201312 l przez Fisiu
Opublikowano 10 marca 201312 l http://www.gnc.co.uk/catalog/category/view/s/creatine/id/249/ Ktora kreatyne mam kupic i jak juz ja kupie to jak ja jesc ?
Opublikowano 10 marca 201312 l widze, że zaczynasz sięgać po mocniejsze środki : ). kup sobie jakiś monohydrant (np. z Universala) i jedz ok. 10 gr dziennie (bez żadnej fazy nasycenia!!) - rano i po treningu. w ogóle na tej stronie mają jakieś kosmiczne ceny ;o.
Opublikowano 10 marca 201312 l Mieszkam w UK ;d Nie bede supli z polski zamawial bo przesylka bedzie mnie kosztowac roznice a dwa to nie wiem czy zwrociles uwage to sa 2 pudla w cenie jednego a po trzecie to w ogole dalem ta strone tylko dlatego ze maja spory wybor nie koniecznie musze to tam kupic ;f Pozatym polec mi konkretne pudelko czy mam po prostu kupic random na chybil trafil
Opublikowano 10 marca 201312 l Polecam Ci konkretne pudełko: No i nie wiedziałem, że masz złotą karte, sorry sorry. I wiem, że nie nie bedziesz zamawiał z Polski, glupek;).