II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Takich to jest większość. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) Ja czasami na różnych forach oglądał fotki kolesi którzy brali koks. Niektórzy wyglądają świetnie, ale to jest może 1/4, reszta to śmiech na sali, tym bardziej jestem dumny z tego, co udało mi się zrobić na ryżu i kurczaku. PS. To jest przedtreningówka. Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Czyli że jak chcę iść do Muzeum Powstania Warszawskiego to mam z Gdyni iść z buta bo bardziej to docenię niż jakbym jechał autem?Z tymi 95% przesadziłeś,jest spore grono sezonowców,ale nie jest ich aż tak dużo. Dzizus Litwin, ja Cie nie mam za idiote ale jak ty coś palniesz... W MOIM PRZEKLADZIE WCHODZENIA NA GÓRĘ (W SENSIE SZCZYT) CHPODZIŁO O SAM SENS PODRÓZY, WYZWANIA, WYCZYNU, JAKIEGOŚ OSIĄGNIĘCIA. Kur&a myślałem ze to była prosta metafora. A ty za przyklad dajesz przmieszczenie się z miasta do miasta <facepalm>. Sorry, myślę, że wyczerpaliśmy temat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) Ale nie ma watpliwosci, ze winstrol to DOBRY steryd. Ba! Dobra uzywka. Jakosc miesni jest najwyzsza, naprawde znikome skutki uboczne i przy dawkach ktore ich prawie nie powoduja, mozna sobie podbic sylwete. Zaloze sie ze te wszystkie animale, superpompy i nitrobolony sa bardziej szkodliwe, nie mowie juz o niegatywnym wplywie na psyche tych wszystkich przedtreningowek. Nie musze tez chyba mowic, ze miecho zrobione na winku, jest trwale o ile cwiczysz, nie blokuje i po cyklonie mozna smialo kontynuowac swoja rutyne, bez obaw o rozczarowanie. Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez Andżej Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zależy dla kogo,dla mnie winko jest słabe z 2 powodów.Wysusza stawy i jest bardziej hepatoksyczne niż metka,oczywiście w strzałach drugi powód odpada,ale jak strzelają stawy i bolą ścięgna to nic przyjemnego.Humanno w górę to też jest transport,podałeś przenośnie,ja tak samo.Dzisiaj nakręciłem mały filmik na barki(mimo iż robiłem FBW),poszło 58 kg na 12,36 na 4 i 20 na 6(dropseria),niestety nie wiem jak go obrócić o 90 stopni by był do oglądania w normalnych warunkach Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Andzeju, brałeś już, czy dopiero czekasz na dostawę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 youtube pomoże obrócić film, masz w opcjach edycji, także się nie wykręcisz Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 nie wiem jak go obrócić o 90 stopni by był do oglądania w normalnych warunkach obrócimy nasze monitory 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Ktoś miał jakieś próbki na rozdanie? Litwin to Ty? zapodaj co masz Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 youtube pomoże obrócić film, masz w opcjach edycji, także się nie wykręcisz Jakbym chciał się wykręcić to bym o tym nie pisał. Ja miałem 1 kapsa adrenaliny: 250 mg kofy 50 mg 1,3 150 mg teobraminy 30 mg evodiaminy 80 mg PEA Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Miałeś, znaczy już brak ? jak będziesz coś miał to daj znać, coś bym spróbował. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) Daj na pw dane to ci wyślę kapsa,gdzie się to dokładnie edytuje by obrócić film? http://www.youtube.com/watch?v=-HX6D1bqxQ4 Z góry mówię że mniejszego skosu nie mogłem zrobić,gdyż ławka ta to samoróbka i ma z przodu 2 rury na modlitewnik,które ograniczają miejsce. Następnym razem postaram się nagrać tosterem a nie pralką Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) Po załadowaniu filmu na swoje konto masz opcję edycji, tam możesz robić z filmem co ci się podoba (pod filmem strzałki, obróć w lewo/prawo) Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez Andreal Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Już obróciłem,tylko jakość nędzna,nagrałbym kamerą,ale rozwaliła mi stacja dokująca do $oniacza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) Andzeju, brałeś już, czy dopiero czekasz na dostawę? Bralem dwa razy 50mg e2d, po 4 tygodnie, do tego bialeczko, gluta i jabłczan (ten drugi cykl konkretnie) . Rezultaty byly takie, ze po cyklu na luzie wygladalem i czulem sie tak, jak przed cyklem na najlepszej pompie minus jakies 3-4 kg na wadze. Badania watroby w normie. Miecho nigdy nie spadlo ;p Ktos by mogl powiedziec ze mozna caly czas na tym smigac. No ale strzaly z wina to jest niezly ból dupy. W senise doprowadzanie soku do miesni, bo same miesnie z siebie nie bola na codzien, o ile dobrze strzelasz. Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez Andżej Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Sam robiłeś te zastrzyki? PS.Pierwszy który się przyznał, kto następny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Sam robiłeś te zastrzyki? PS.Pierwszy który się przyznał, kto następny? Ja uważam że chłop sobie strzelił w stopę,bo teraz co nie napisze,to będzie"no tak,ale ty koksiłeś" Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Sam robiłeś te zastrzyki? PS.Pierwszy który się przyznał, kto następny? Ja uważam że chłop sobie strzelił w stopę,bo teraz co nie napisze,to będzie"no tak,ale ty koksiłeś" Jakby sie tym przejmowal.. Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) Sam robiłeś te zastrzyki? PS.Pierwszy który się przyznał, kto następny? Ja uważam że chłop sobie strzelił w stopę,bo teraz co nie napisze,to będzie"no tak,ale ty koksiłeś" Jakby sie tym przejmowal.. Nie przejmuje się bo ma twardą psychę - no tak, ale on koksił. Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez humanno Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) Sam robiłeś te zastrzyki? PS.Pierwszy który się przyznał, kto następny? Sam walilem, w uda. Pozycja siedzaca, plecy oparte o sciane, nogi zlaczone, wyprostowane do przodu. Jedna noga, potem druga i na zmiane. Po strzale oczywiscie przemycie wacikiem i masowanie przez kilka minut. Ostatni strzal sobie w(pipi)alem w naczynie krwionosne bo jak robilem aplikacje, to mi sie zassala krew do ampulki. Przez okno wylebalem xd. No pierwszy strzal to niezla jazda. Doswiadczenie w iniekcjach domiesniowych jakies tam mam, bo kiedys staremu robilem strzaly z przeciwbolowego, jak sie na rowerze wy(pipi)il i uszkodzil kregoslup. Ale mimo wszystko, nie wiedzialem ze to cholerstwo az tak boli. Ponoc roztwory olejowe innych STERYDÓW sa lagodniejsze. Nie wiem czy wino ma rowniez takie, nie znam sie na tym. Na sok, zamiast tablet, sie zdecydowalem, bo wtedy ryzyko uszczkodzenia watroby maleje do minimum, tym samym wyeliminowalem wszystkie skutki uboczne towarzyszace tej dawce. Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez Andżej Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Nie do minimum tylko omijasz pierwsze przejście przez wątrobę,pozostaje drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ale i tak, na jedynego ktory stad bral, to niezle sie przygotowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 To fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Kupiłem dzisiaj wyciąg z korzenia pokrzywy,podobna dobra regeneracja po tym(pewnie przez podniesienie teścia),zobaczymy czy coś warte. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 warte. chuya xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi