Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Andżej

Rekomendowane odpowiedzi

Ja czasami na różnych forach oglądał fotki kolesi którzy brali koks. Niektórzy wyglądają świetnie, ale to jest może 1/4, reszta to śmiech na sali, tym bardziej jestem dumny z tego, co udało mi się zrobić na ryżu i kurczaku.

PS. To jest przedtreningówka.

:lol:

Edytowane przez YETI

Czyli że jak chcę iść do Muzeum Powstania Warszawskiego to mam z Gdyni iść z buta bo bardziej to docenię niż jakbym jechał autem?Z tymi 95% przesadziłeś,jest spore grono sezonowców,ale nie jest ich aż tak dużo.

Dzizus Litwin, ja Cie nie mam za idiote ale jak ty coś palniesz... W MOIM PRZEKLADZIE WCHODZENIA NA GÓRĘ (W SENSIE SZCZYT) CHPODZIŁO O SAM SENS PODRÓZY, WYZWANIA, WYCZYNU, JAKIEGOŚ OSIĄGNIĘCIA. Kur&a myślałem ze to była prosta metafora. A ty za przyklad dajesz przmieszczenie się z miasta do miasta <facepalm>. Sorry, myślę, że wyczerpaliśmy temat.

• Plusik 1

Ale nie ma watpliwosci, ze winstrol to DOBRY steryd. Ba! Dobra uzywka. Jakosc miesni jest najwyzsza, naprawde znikome skutki uboczne i przy dawkach ktore ich prawie nie powoduja, mozna sobie podbic sylwete. Zaloze sie ze te wszystkie animale, superpompy i nitrobolony sa bardziej szkodliwe, nie mowie juz o niegatywnym wplywie na psyche tych wszystkich przedtreningowek. Nie musze tez chyba mowic, ze miecho zrobione na winku, jest trwale o ile cwiczysz, nie blokuje i po cyklonie mozna smialo kontynuowac swoja rutyne, bez obaw o rozczarowanie.

Edytowane przez Andżej

Zależy dla kogo,dla mnie winko jest słabe z 2 powodów.Wysusza stawy i jest bardziej hepatoksyczne niż metka,oczywiście w strzałach drugi powód odpada,ale jak strzelają stawy i bolą ścięgna to nic przyjemnego.Humanno w górę to też jest transport,podałeś przenośnie,ja tak samo.Dzisiaj nakręciłem mały filmik na barki(mimo iż robiłem FBW),poszło 58 kg na 12,36 na 4 i 20 na 6(dropseria),niestety nie wiem jak go obrócić o 90 stopni by był do oglądania w normalnych warunkach :P

Daj na pw dane to ci wyślę kapsa,gdzie się to dokładnie edytuje by obrócić film?

http://www.youtube.com/watch?v=-HX6D1bqxQ4

Z góry mówię że mniejszego skosu nie mogłem zrobić,gdyż ławka ta to samoróbka i ma z przodu 2 rury na modlitewnik,które ograniczają miejsce.

Następnym razem postaram się nagrać tosterem a nie pralką :P

Edytowane przez Litwin25

Andzeju, brałeś już, czy dopiero czekasz na dostawę? ;)

Bralem dwa razy 50mg e2d, po 4 tygodnie, do tego bialeczko, gluta i jabłczan (ten drugi cykl konkretnie) . Rezultaty byly takie, ze po cyklu na luzie wygladalem i czulem sie tak, jak przed cyklem na najlepszej pompie minus jakies 3-4 kg na wadze. Badania watroby w normie. Miecho nigdy nie spadlo ;p  Ktos by mogl powiedziec ze mozna caly czas na tym smigac. No ale strzaly z wina to jest niezly ból dupy. W senise doprowadzanie soku do miesni, bo same miesnie z siebie nie bola na codzien, o ile dobrze strzelasz. :P

Edytowane przez Andżej

Sam robiłeś te zastrzyki?

PS.Pierwszy który się przyznał, kto następny?

Ja uważam że chłop sobie strzelił w stopę,bo teraz co nie napisze,to będzie"no tak,ale ty koksiłeś" :P

Jakby sie tym przejmowal..

Nie przejmuje się bo ma twardą psychę - no tak, ale on koksił.

Edytowane przez humanno

Sam robiłeś te zastrzyki?

PS.Pierwszy który się przyznał, kto następny?

Sam walilem, w uda. Pozycja siedzaca, plecy oparte o sciane, nogi zlaczone, wyprostowane do przodu. Jedna noga, potem druga i na zmiane. Po strzale oczywiscie przemycie wacikiem i masowanie przez kilka minut.  Ostatni strzal sobie w(pipi)alem w naczynie krwionosne bo jak robilem aplikacje, to mi sie zassala krew do ampulki. Przez okno wylebalem xd. No pierwszy strzal to niezla jazda. Doswiadczenie w iniekcjach domiesniowych jakies tam mam, bo kiedys staremu robilem strzaly z przeciwbolowego, jak sie na rowerze wy(pipi)il i uszkodzil kregoslup. Ale mimo wszystko, nie wiedzialem ze to cholerstwo az tak boli. Ponoc roztwory olejowe innych STERYDÓW sa lagodniejsze. Nie wiem czy wino ma rowniez takie, nie znam sie na tym. Na sok, zamiast tablet, sie zdecydowalem, bo wtedy ryzyko uszczkodzenia watroby maleje do minimum, tym samym wyeliminowalem wszystkie skutki uboczne towarzyszace tej dawce.       :)

Edytowane przez Andżej