El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Ja kupuje białko z http://www.myprotein.com/home.dept i kupuje właśnie bezsmakowe. Powiem tak. Nie piłem lepszego smaku niż to No bez kitu. Smakuje jak kiedyś polskie, stare mleko granulowane, które to swego czasu było taką moją odżywką dla ubogich. Sam sie czasem zastanawiam nad jakością, ale nigdy nie słyszałem by ktoś sie jakoś żalił że (pipi)nia czy coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Bo to jest WPC jak stara Ostrowia,które smakują jak odzywka dla dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 BCAA sobie sprawiłem z Treca - Gforce. Generalnie jedna z moich ulubionych marek. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Ja używam koncentratu BCAA z Biotech. Dolewam do soku pomarańczowego, albo jabłkowego. Łatwo wchodzi, bo BCAA Xtraa od Activlab powodowało już umnie odruch wymiotny i dziwnie się odbijało podczas treningu i biegania. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Ja tylko kapsy, bo prochu za dużo się osadza na szejkera, etc. Już czuję się lepiej po jednym dniu treningów. Wcześniej regeneracja trwała o wiele dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Ja tylko kapsy, bo prochu za dużo się osadza na szejkera, etc. Już czuję się lepiej po jednym dniu treningów. Wcześniej regeneracja trwała o wiele dłużej. Chyba najekonomiczniej wychodzi BCAA HiTec'a. A proch ja sypię do gęby i przepijam. Od samego wykrzywienia twarzy jestem pobudzony do treningu Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Ja wole Bcaa Xtra Activlaba. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 To normalne że po thermo pump czuje takie dziwne mrowienie jakbym był robocopem jakims i miał spięcia na stykach? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 (edytowane) Zdefiniuj "normalne" Edytowane 4 Maja 2013 przez Dave Czezky Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Bo ktos cos wspominał o jakimś mrowieniu. normalne znaczy ze sie tak zdarza Cytuj Odnośnik do komentarza
Madaxaa 4 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 tak, to normalne. Produkt zawiera beta-alaninę, niektórzy odczuwają na jej skutek mrowienie, swędzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Redukcja na pompie, spoko sprawa w sumie ;x Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 To do mnie? Ja już po redukcji, to nie dla mnie, a thermo pump dostałem w gratisie do cm3, chciałem dosypać matce żeby sprawdzic czy kopie ale mama ma słabe serducho Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Zapraszam na aukcje, bieda ciśnie:http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=15237032 Ewentualnie jeszcze gdyby ktoś był chętny to kreatyna HiTeca za 30 pln i BCAA, ale nad ceną aminokwasów musiałbym się mocno zastanowić. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Chłopaki, sprawa jest następująca. Od 3 miesięcy wzialem się na poważnie za siłownie i diete. Kurczaczki, rybki, ryż i te sprawy ale masy jak nie było, tak nie ma. 191 cm wzrostu i 82kg wagi. Cwicze 5/6 razy w tygodniu i efekty nie są zadowalające (choc wiem że po 3 miesiącach to się cudów spodziewac nie mozna ). Nie znam się kompletnie na odżywkach i chciałbym żebyście nowicjuszowi podpowiedzieli w co tam wypadałoby zainwestowac, żeby trochę mięska w końcu przybyło . Budżet tak do 80zł na początek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sig 395 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 (edytowane) ja w mniej więcej 3 miesiące przytyłem +/- 6 kg wiadomo jadłem ryż kurczaka ryby itp, i robiłem sobie codziennie koktajle . Jakieś odżywki to jedynie chyba białko możesz sobie kupić bo reszta to strata kasy na samym początku . Lepiej za tą kase kup sobie karnet na jakąś siłownie . 6 razy w tygodniu ćwiczyć to trochę bez sensu moim zdaniem jak jesteś chudy jak patyk . A jakiegoś rygoru nie trzymałem z dietą Edytowane 22 Maja 2013 przez Sig Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 jak trenujesz. rozpisz swoje treningi. i ile jesz, bo zapewne za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 (edytowane) W domu mam ławeczke, sztange, hantle, a za niedługo też drążek więc na siłownie bulic kasy na bank nie będę . plan: poniedziałek - klatka, halówkawtorek - triceps, brzuch środa - biceps, barki czwartek - plecy, brzuch piątek - wolne sobota - klatka, biceps niedziela - zazwyczaj wolne, ale jak mam siły i ochote to też czasami cwicze co do jedzenia śniadanie:placki owsiane - tak z 2/3 + wodadrugie śniadanie:3 bułki żytnie z kiełbasą, sałatą, serem, + wodaobiad:worek ryżu + jakaś kombinacja piersi z kurczaka/ryby (dorsz, szczupak, karp) + surówka / czasami naleśniki lub okazjonalnie jakaś wołowina czy wieprzowina (rzadko) + sokprzed treningiem: jakiś banan, chleb żytni z serem + sok po treningu: wafle ryżowe z miodem + pierś z kurczaka kolacja:3 jajka + chleb żytni z serem często sałatka z roszupnką, pomidorami, ogórkami itd. na noc jak mam jeszcze miejsce w żołądku to kostke chudego twarogu z oliwą z oliwek Jedzenia to już raczej więcej w diecie nie zmieszczę, bo już teraz chodzę non stop z pełnym brzuchem i często jem choc wcale nie jestem głodny. Jakiś monohydrat kreatyny pomógłby w nabraniu masy mięśniowej? Za wszelkie wskazówki z góry dzięki . Edytowane 22 Maja 2013 przez maciucha Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawel_S5 13 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 a gdzie trening nóg? pokaż cały trening (cwiczenia,serie), w ogole troche dziwny rozkład partii, bic 2xtydz a plecy 1x... może spróbuj push/pull 3/4 dniowy Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Żadna odżywka nie zadziała przy tak biednej diecie w węgle. W dodatku jest pewnie ekto przy 191cm wzrostu. Powinienes żreć jak koń przy takich warunkach, odpuść odzywkie i zacznij jesc tyle ile powinieneś, a efekty przyjda bez suplementów że będziesz sam zdziwiony jak dużo dla rozbudowy muskulatury ma znaczenie jedzenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Z nogami to troche słaba sprawa, bo mam troche problemów z kolanami, a codzień robie pare kilosów na rowerze, do tego dochodzi halówka conajmniej raz w tygodniu i jak robiłem nogi to kolana odmawiały posłuszeństwa . klatka4 serie:- sztanga - 15 na płasko- szganga -12 na skosie- hantle - 20 rozpiętek - między seriami pompki (max)biceps3 serie:- UGINANIE RAMION ZE SZTANGĄ STOJAC PODCHWYTEM - tzw. siódemki- 'młotki' ze sztangielkami - 20- uginanie ramienia ze sztangeilką siedząc w podporze o kolano - 12 - UGINANIE RAMION SKOSEM ZE SZTANGIELKAMI SIEDZĄC - UGINANIE NADGARSTKÓW PODCHWYTEM W SIADZIEtriceps3 serie:- WYCISKANIE “FRANCUSKIE” JEDNORĄCZ SZTANGIELKI W SIADZIE - 15- WYCISKANIE „FRANCUSKIE” SZTANGI W LEŻENIU - 15 zamiennie z WYCISKANIEM W LEŻENIU NA ŁAWCE POZIOMEJ WĄSKIM UCHWYTEM - 12- PROSTOWNIE RAMIENIA ZE SZTANGIELKĄ W OPADZIE TUŁOWIA - 15- POMPKI W PODPORZE TYŁEM - 25 plecy3 serie:- PODCIĄGANIE SZTANGI W OPADZIE(WIOSŁOWANIE) - 12- SKŁONY ZE SZTANGĄ TRZYMANĄ NA KARKU - 15- martwy ciąg - 15- szrugsy - 20 jak kupie drążek to wiadomka że dojdzie podciąganiebrzuch3 serie:- opad nóg z góry na dół - 15- skłony w leżeniu płasko z obciążeniem + skosy - 20 + 20- skłony z nogami u góry + skosy - 20 + 20- unoszenia kolan w leżeniu płasko - 15- unoszenie nóg w leżeniu bokiem barki: - Wyciskanie sztangi zza/sprzed (naprzemiennie) głowy - 20 - Unoszenie sztangielek bokiem w górę - 10 - Podciąganie sztangi wzdłuż tułowia - 20 - Unoszenie ramion w przód ze sztangielkami - 20 - arnoldki - 15 kanabis podpowiedz co, kiedy i w jakich ilościach dorzucic Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 ja sie nie znam za bardzo bo dopiero 8 pełnych tygodni treningowych zrobiłem po 3 treningi tygodniowo ale to sam widze : weź wpie.rdalaj wiecej - widze wzrost i masa podobna jak moja, ja mam 188 i zaczynałem z 85kg. codziennie mniej więcej 0,5kg kurczaka, 3 wory brązowego ryżu (to rozdzielone na 3 posiłki) + sniadanie + kolacja = aktualnie 92kg. musisz mieć węgle żeby energia była do tego co by jakoś białko Cie budowało. Widziałeś budowlańca co bez wódy cegły kładzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 No wrzuce gdzieś pomiędzy jeszcze brązowego ryżu, jakiś makaron i spróbuje się przemóc to zjedzenia tego . Czyli tą kreatyne narazie sobie moge odpuscic? Akurat tych kilkudziesięciu złotych dla polepszenia wyników by mi szkoda nie było, bo w czerwcu i lipcu bede miał sporo czasu żeby się do treningów na 100% przykładac, no ale jak mówicie że wydałbym kase i nie miał żadnych efektów, to posłucham bardziej doświadczonych . Cytuj Odnośnik do komentarza
Sig 395 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 (edytowane) jak w dzień nie masz ochoty albo czasu na szamę to rób sobie koktajle np ser chudy biały ofc z lidla cały dajesz do miksera z 2 banany kakao i pijesz w jednym serze masz 50g białka + mleko a te odżywki są bez sensu Edytowane 22 Maja 2013 przez Sig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 z mlekiem i owsianką miałem przeboje żołądkowe, ale może w takiej kombinacji nie będą mnie od środka gazy rozsadzac taki koktajl z chudego twarogu, banana, kakao i mleka to ile razy dziennie i w której porze dnia najoptymalniej pic? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi