Opublikowano 26 maja 201311 l W dniu 24.05.2013 o 17:56, Andreal napisał(a): Znalazłem ciekawy produkt, mix kreatyn, Hi-tec betabolic, jednorazowa dawka 5g na dzień. A opinii i testow wynika, że nie jest źle, może raczej na to się skuszę. na pierwszy kontakt z kreatyną bierz monohydrat, olej stacki i mieszanki. gadałem z ludźmi po conajmniej kilku cyklach na mono, którzy byli po nich zadowoleni. miałem jeden cykl na mono (na przełamanie) jakieś dwa lata temu i efekty były bardzo dobre. Cytat Kreatyna ma jakieś zastosowanie dla biegaczy, którzy pracują nad siłą biegową i wydolnością ? wśród lekkoatletów jest bardzo popularna
Opublikowano 27 maja 201311 l Ja bym mono odpuścił, jabłczan nie wiąże tak wody i wygląd jest mniej zalany, ale po cyklu i tak ci ta woda zejdzie, w sumie jak chcesz
Opublikowano 27 maja 201311 l na pierwszy raz niech łyka mono (zwykłe, bezsmakowe). dawkowanie takie jak pisał kotlet, 10 gr dziennie, na czczo i po treningu. najlepsza opcja.
Opublikowano 27 maja 201311 l W dniu 27.05.2013 o 10:36, Andreal napisał(a): co człowiek to opinia, temat więc do przemyślenia... To nie tak że co człowiek to opinia , kreatyna to kreatyna i po mono i po jabłczanie przy diecie i treningu za pierwszym razem powinienes miec super efekt. Cokolwiek wybierzesz i tak ci pomoze urosnąć. Tyle że jabłczan nie wiąże tak wody jak mono.
Opublikowano 2 czerwca 201311 l Mam dwa produkty do wyboru, mono z firmy scitec i hi-tec, w obu przypadkach opakowania po 500g, zakadam dawkowanie na początek 4+4g dziennie (rano, po treningu), masa ciała 78, ostatnio chudnie mi się... Można łączyć z białkiem, czy oddzielnie (po treningu).
Opublikowano 2 czerwca 201311 l A jak z firmami, Hi-tec vs. Scitec? Z Hi-tec'a mam białko, tej drugiej marki nie znam... Edytowane 2 czerwca 201311 l przez Andreal
Opublikowano 3 czerwca 201311 l Pognębię jeszcze temat, ponieważ biorę na początek opakowanie 250g mono, dawkując 8g/dobę zakładam cykl 4,5 tygodnia, na początek starczy? Czy wydłużyć na 6 tygodni? Nie chcę z niedokończonym słoikiem zostać stąd pytanie.
Opublikowano 8 czerwca 201311 l Jak w dni nietreningowe brać mono? Też - powiedzmy - 10g, rano i po południu? Czy tylko rano?
Opublikowano 8 czerwca 201311 l Ja biorę rano, pomiędzy posiłkami popołudniu i na noc. Edytowane 8 czerwca 201311 l przez ChevChelios
Opublikowano 16 czerwca 201311 l Chciałem spróbować jakiegoś suplementu białka. Polecacie jakieś tani, nie duży produkt? Na początek, aby zobaczyć jak organizm będzie funkcjonował
Opublikowano 16 czerwca 201311 l UNS econo ktos mi tu polecil, tanie na pewno, smak moze byc, efektow ubocznych brak.
Opublikowano 16 czerwca 201311 l W dniu 16.06.2013 o 21:17, humanno napisał(a): UNS econo ktos mi tu polecil, tanie na pewno, smak moze byc, efektow ubocznych brak. Z ciekawości, jaki smak? Dla mnie kokos i wanilia są bardzo smaczne.
Opublikowano 16 czerwca 201311 l Wanilie mam teraz, wczesniej toffi. W zeszlym roku mialem banana, czekolade, tiramisu, polecam wszystkie
Opublikowano 17 czerwca 201311 l C-6 z hi-teca, opakowania 1kg, w składzie 20% to BCAA, biorę za 65zł za opakowanie (suple24.com.pl, sklep allegro, mieści się w Białymstoku). Przy suplementacji 30g dziennie (po treningu) spokojnie starczy mi od wypłaty do wypłaty. Z KFD też brałem, ale mając sklep pod nosem odpuściłem sobie. Ani po jednym, ani po drugim rewolucji żadnych nie miałem. Edytowane 17 czerwca 201311 l przez Andreal
Opublikowano 17 czerwca 201311 l dzięki tanie-odzywki.pl/odzywki-bialkowe/160-bialko-serwatkowe-uns-wpc-econo-900g-nowosc.html takie coś?