Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.


Andżej

Rekomendowane odpowiedzi

wzialem bialko hi-tec c6. dobry wybor?

Zjadłem trzy puchy, współlokator półtorej puchy (2.25kg). Wanilia i czekoladka bardzo dobra, 'ciastko z kremem' z mlekiem jeszcze ujdzie. Z wodą czy jako dodatek do owsianki wykręca mordę. Badania w Hamiltonie wykazały ostatnio około 84% białka (nie kojarzę czy to w masie suchej). C6 chyba nigdy nie pogoniło mnie na kibel.

Teraz szamię na zmianę HiAnabol od HiTeca (to z dodatkiem soi) - badania wykazały prawie 90% białka (tak samo nie wiem czy w suchej masie) , jednak soją mocno podjeżdża. Brak rewolucji żołądkowych. Smakowo z mlekiem dobre, z wodą ujdzie - nie przepadam za soją. Rosnąć rosnę, pozostaje wierzyć producentowi, że są zachowane normalne proporcje WPC, WPI do soi.

 

EDIT: Zazwyczaj stosuję do suplementacji WheyC6, natomiast po treningu spożywam HiAnabol.

Edytowane przez Fisiu
Odnośnik do komentarza

Polecę te dwa jeśli chodzi o markowe

1610a.jpgMazurski-smak-Twarog-poltlusty-klinek-56

Półtłuste wg mnie najlepsze, bo nie są tak suche jak "lekkie". Jednak 1# zajmują twarogi nie paczkowane, sprzedawane na wagę. Delikatny, smaczny i nie jest suchy jak te sklepowe produkty. Wytrzymuje też sporo. Trzeba jednak wypróbować z kilku miejsc, by mieć swoich ulubionych producentów, bo można się przejechać na niektórych

  • Plusik 1
Odnośnik do komentarza

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...