El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Nie jest zły, choć szału nie ma, to po długiej przerwie kopie dość porządnie jak na lichy skład. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Wiadomo, na każdego co innego klepie inaczej, Chocko a Twój ulubiony? taki top 5? Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 (edytowane) U mnie zawsze najbardziej ceniłem sobie Jack3d. Później jak ze wszystkimi preworkautami zaczęły się ingerencje w skład. I jak chyba w każdym innym 1.3 poszło się walić. Choć sporo ludzi tego mimo wszystko nie cierpiało, jak akurat nie miałem nic przeciwko. Dzisiejszy Micro Jack3d też robi jednak robotę i przez sentyment wciąż to mój numer 1. Później polecałbym Assaulta. Dużo łagodniejsze zejście niż po Jacku, ale działanie jak jak najbardziej na plus. No i spoko smak, czego nie mogę powiedzieć ani o właśnie Jacku czy Craze, który jest trzeci na liście. Miałem jakąs edycje specjalną o smaku bodajże ananasowym. Dzizas, syf jakich mało hehe. Chyba gorszy był tylko Dorian Tropical Fruits. Zawsze lubiałem też NOexplode. Przeraźliwie słodki i ciężki do przełknięcia, ale spoko pompa i koncentracja. Do top 5 wliczyłbym też C4Extreme. Świetny smak, dobra pompa i skupienie. Zejścia złego nie zanotowano Ogólnie te 5 powyżej stawiam w pewnym sensie na równo ze wskazaniem na Jacka i C4, i między nimi się poruszam. Choć teraz wziąłem na próbę od znajomego Juggernaut HP. Niczego sobie, ale nic nowego, tak że nie będę kombinował. Bym zapomniał. Jako że pre workouta mam na specjalne dni to zazwyczaj starcza to : Edytowane 4 Lipca 2013 przez El Loco Chocko Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Moim pierwszym był Shock Therapy - po dziś dzień za(pipi)iście wspominam ale piłem na zlewem - obrzydlistwo, mimo, że ciężko coś znaleźć co mnie obrzydza w smaku. Plutonium z PEAK też fajny ale zejście miałem po tym totalne. Assaulta też polecam, dobra rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 (edytowane) Wg moich zaawansowanych obliczen inzynierskich wyszlo mi, ze ok 15 sierpnia rozpoczynam mase w ktorej sklad wejda nastepujace suple: Bialeczko http://sklep.kfd.pl/kfd-100-whey-protein-concentrate-bialko-wpc-80-2250g-p-2452.html Jablczanik http://sklep.kfd.pl/kfd-tcm-tri-creatine-malate-300g-p-3110.html mix kret http://sklep.kfd.pl/hi-tec-beta-bolic-500g-p-2282.html zma http://sklep.kfd.pl/uns-zinmag-b6-90-kaps-p-3540.html pre http://sklep.kfd.pl/uns-loader-265g-p-3015.html Jakies elternatywy ?Tylko nie wyskakiwac mi assaultami bo nie(pipi) kasa. Chyba, ze chcecie mnie sponsorowac, wtedy mozemy sie ogadac z reklama nicka na prawym bicepsie btw; polecam od 36sek http://www.youtube.com/watch?v=LWfPiJ9n7Kc Edytowane 4 Lipca 2013 przez wronerro Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 (edytowane) A jest sens brać jabłczan i jeszcze mix kreatynowy ? Nie lepiej wywalić ten mix i wrzucić jakieś BCAA ? Ja bym w sumie tak zrobił, nie wiem jak Tobie pasuje Edytowane 4 Lipca 2013 przez krupek1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Nie do konca potrzebuje bcaa na masie, bcaa mam 20% w bialku. Teraz na redukcji mam osobna puche, na masie szkoda mi 8 dych Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 No jeżeli wiesz, że nie potrzebujesz, to ok. Zastanów się nad tymi kretami, bo moim zdaniem za dużo tego. Sam jabłczan powinien być ok. No chyba, że już jesteś na tyle zaawansowany, że Ci nie wystarcza, to wtedy już inna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Sam jablczan malo, betabolic powinien byc stosowany z inna forma kreatyna, w tym przypadku jabkiem.Nie wiem, moze tego loadera wyrzuce bo w sumie duzo tego.. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Ja bym zamiast tego mixu wrzucił mono. A ile zjadacie na jeden posiłek ? Cały ? Tyle ile sobie ustalisz. Ja zjadam 100g, zajdałbym więcej ale słabo mi wchodzi. Jak nie lubisz samego twarogu, to jesli robisz mase polecam posmarowac cienką warstwą jakiegoś dżemu Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Twaróg całkiem znośna rzecz, ale na szybkości to bym w zyciu tego nie zjadł. Jak sie zabieram za kostke 250g to z 30 minut potrafię to męczyc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaz_ Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Sam twaróg jest w smaku chujowy na maxa, da się go zjeść tylko z czymś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Z dżemikiem może być Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Sam jest taki sobie, zalezy jeszcze od producenta. Z dżemem to jest przech.uj, gdybym był ekto to bym i pól kilo z dżemorem mógł opie.rdolić Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaz_ Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Pewnie to już było w temacie, ale jakie macie opinie o taurynie w tabletkach ? Warto się w to bawić? Bo jestem na redukcji aktualnie i strasznie brakuje mi energii. Nie wiem, może za mało jem, ale fajnie by było zarzucić coś jeszcze co by pozwalało wykrzesać z organizmu więcej mocy. Jakieś porady? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Zwykły twaróg to tylko z bananem zjem, ale ostatnio robie sobie go na słodko, dwie minuty roboty i można jeść bez krzywienia mordy Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Kaz, na mnie dzialala power guarana z hiteca, wlasnie w tabsach. Sprobuj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Mocna kawa, po co prochy dorzucać? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Po to ze jest opcja i wszystkiego mozna sprobowac. Nie na wszystkich dziala kawa tak samo jak na Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaz_ Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Kawa, kawą, ale mnie ciekawi jak wygląda combo kofeina+tauryna bez jakiś tam syfów, które dodaje się do energy drinków.Dobra, kupie sobie te tabsy z kofeina, dorzucę jeszcze te z tauryną i zdam relację, może nie umrę : D Cytuj Odnośnik do komentarza
mikro 48 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 A może beta-alanina? Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Alanina spoko. Tyle że z początku straszne mrowienia na skórze są, które później mijają. No i dość szybko trzeba zacząć zwiększać dawkę bo organizm łatwo się do niej przyzwyczaja, Poza tym, to fajna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Pewnie to już było w temacie, ale jakie macie opinie o taurynie w tabletkach ? Warto się w to bawić? Bo jestem na redukcji aktualnie i strasznie brakuje mi energii. Nie wiem, może za mało jem, ale fajnie by było zarzucić coś jeszcze co by pozwalało wykrzesać z organizmu więcej mocy. Jakieś porady? Jeżeli chodzi o kopa to na tauryne nie licz. Ja odczuwałem jedynie lekkie podniesienie nastroju. A może beta-alanina? Tak jak chocko. Mnie te mrowienie wkur.wiało ale kopa dawało przyznam, czułem sie nakręcony jak zegarek Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Kupiłem taki to wynalazek: Jestem ciekaw jak sie sprawdzi. Tabletki mnie zawsze wqrzają, bo trzeba ich sporo łyknąć. W proszku, pod język też nie jest idealnie bo ciężko jest nie kaszlnąć, zwłaszcza jak siądzie coś na gardle. W płynie nie widziałem jeszcze żadnego który wzbudziłby moje zaufanie. Więc może do żucia tabsy się sprawdzą? Niby 2 przed lub po treningu, ale myśle brać jedna przed, drugą podczas ćwiczeń i trzecią już na koniec. Tak czy owak, ktoś kiedyś próbował takie BCAA? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Ile bcaa w jedym tabsie? Ciekawy wynalazek, może być spoko. Ja bcaa preferuje tabsy, ale wielkie krowy sa , bo prochu ni chu.ja nie ździerże nawet smakowego fuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi