wronerro 257 Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 KREATYNA, FORMA: SPROSZKOWANY MONOHYDRAT (jeśli chodzi o inne formy kreatyny, w większości są one nie sprawdzone),Lece na TCM z KFD, smak ananas - genialny ! Powiem, ze jakis tydz czy sa efekty, do tej pory bralem cm3 i efekty byly co cykl wiec jednak musi dzialac, chyba, ze mam kurewnie dobre placebo ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Ogólnie ciekawe obalanie mitów, ale dla tego typa wszystko, co nawet poprawia wygląd, obwody, a nie niesie za sobą zwiększenia siły, jest chooja warte, z czym nie zgodzi się wiele osób, które trenują TYLKO dla wyglądu. Wiadomo, siłacz się będzie śmiał z napompowanego, ale słabego zawodnika, ale w sumie co z tego ? Jak taki człowiek nie ma (a chyba 95 % ćwiczących na siłowni nie ma) na celu jakichś startów w zawodach itd, to wiele tych podpunktów to będzie czyste czepialstwo. Co do kreatyny, to również się trzymam zasady, że tylko mono ma sens. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Czyli mam za(pipi)iste placebo, musze sobie to lepiej wmowic, szczegolnie w przerwach miedzy cyklami :F Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 nie, nie masz placebo. po prostu przepłacasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 No ale jak przeplacam za cos co nie dziala to nie dosc, ze przeplacam to jeszcze mam za(pipi)iste placebo, bo to za co przeplacam nie dziala, czyz nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 nie, nie masz placebo. po prostu przepłacasz. I koniec tematu. Jabłczan jest droższy ale no i co z tego? Nie kosztuje majatku. Gadanie że branie jabłczanu nie ma sensu a mono tak to przeciez hipokryzja xD I jedno i drugie to kreatyna ludzie. I jedno i drugie działa tak jak kreatyna. Ja po prostu wole jabłczan bo nie lubie spompowanego woda wyglądu. Po cyklu na mono woda i tak spadnie także wygląd bedzie taki sam jak po jabłczanie. Jak dla mnie po prostu fajniej wygląda wzrost po jabłku w kwestii estetyki. Ale to kazdego indywidualny wybór. Bo tutaj zaczyna sie głupia gadka że mono to kreatyna a jabłczan to witamina c w kapsułkach. A co do postu kotleta. Każdy ma sw.ój okreslony cel chodzac na siłowni. Siłacze sie smieja z fit sylwetek? No ale moge sie założyć że z szafy z bebzone która wyciska 150 na klate smieje sie nie jeden estetycznie zbudowany gościu z kaloryferem. I na odwrót. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 To dlaczego by nie łączyć mono z jabłczanem? Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 (edytowane) Bo to w sumie jedzenie dwa razy tego samego, tyle, że jedno powoduje większe łapanie wody, czyli jak miałbyś dwa miesiące jeść jedno i drugie, ale, przykładowo, rano mono, popołudniu jabłczan, to na dobrą sprawę "czyste" działanie na mięśnie będzie takie samo, a i wodę złapiesz pewnie tak, jakbyś jadł samo mono. Czyli odpada jedyna ważna różnica w efektach między tymi specyfikami. To tak na chłopski rozum, nie mam pojęcia, jak to wygląda od strony biologicznej. Kanabis : dokładnie o tym piszę. Edytowane 28 Lipca 2013 przez kotlet_schabowy Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 To dlaczego by nie łączyć mono z jabłczanem? A kto ci broni, wiele osób tak robi. 5 g mono i 5g jabłczanu. Może sam bym spróbował na następnym cyklu właśnie takie combo Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 To juz bym wolal pojedyncza forme przed + mix po. Np jakis TCM przed a po np Beta bolic.. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 To co ja podałem jest 100 razy bardziej ekonomiczne Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 To dlaczego by nie łączyć mono z jabłczanem? A kto ci broni, wiele osób tak robi. 5 g mono i 5g jabłczanu. Może sam bym spróbował na następnym cyklu właśnie takie combo Chyba na październik uzbroję się w 5-7kg niskiej/średniej jakości gainera w celu wyłącznie podbijania kcal, dokupię jabłczan. Mono mam, BCAA mam, białko mam Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 na masie bcaa zbedny wydatek, lepiej zostaw to na wycinke To co ja podałem jest 100 razy bardziej ekonomiczne To co podalem ja jest 100razy bardziej lepsiejsze i tylko troche drozsze. No ale przeciez tu wszyscy zarabiaja wiec wydatek kilku zloty wiecej to dla nikogo nie ejst problem jesli chodzi o kg czystego miesa na szkielecie kostnym, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 na masie bcaa zbedny wydatek wcale że nie. łykanie bcaa okołotreningowo pomagą chronić mięso, niezależnie, czy jesteś na masie, czy na redukcji, ROZUMIESZ (pipi)A ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 (edytowane) Przed czym chcesz chronic to mieso na masie ?Przed deficytem kalorycznym i morderczym cardio ?W bialku masz 20% bcaa, ktore na masie bez problemu wystarczaja bcaa na masie kupowalbym gdybym mial spora nadwyzke w budzecie.. Edytowane 30 Lipca 2013 przez wronerro Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Bcaa, fajna rzecz ale nie na cyklu masowym. Ja wiem ze pudelka maja fajne i wszyscy je polecaja, zwlaszcza Ci ktorzy na tym zarabiaja ale bcaa tylko na wycince ma sens. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 na masie bcaa zbedny wydatek, lepiej zostaw to na wycinke To co ja podałem jest 100 razy bardziej ekonomiczne To co podalem ja jest 100razy bardziej lepsiejsze i tylko troche drozsze. No ale przeciez tu wszyscy zarabiaja wiec wydatek kilku zloty wiecej to dla nikogo nie ejst problem jesli chodzi o kg czystego miesa na szkielecie kostnym, nie ? Nie no jasne, jak kto woli. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 (edytowane) Jestem juz zdecydowany na kupienie kreatyny, bcaa i bialka. Podrzuccie nazwy dobrych produktow, bo nie chce wtopic pieniedzy w jakies gow.no. Edytowane 6 Sierpnia 2013 przez Qvstra Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 bialko- UNS econo/Kfd 40zl za 700g/38zl za 750g bcaa- tylko i wylacznie Hi tec TST cos ok 70zl za 500g kreatyna - jako pojedyncza forme stosuje tylko i wylazcnie jablko (KFD TCM) 26zl za 300g Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 (edytowane) Chyba wyraznie napisal dobrych, a nie najgorsze go.wno wielokrotnie skompromitowanych pseudofirm. Edytowane 6 Sierpnia 2013 przez Jaczes 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Jestem juz zdecydowany na kupienie kreatyny, bcaa i bialka. Podrzuccie nazwy dobrych produktow, bo nie chce wtopic pieniedzy w jakies gow.no. Kratyna TCM od Treca Bcaa od activlaba białko od syntraxa Powinno być ok Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Niech kupi z Muscletecha. Drogo, mało ale w hój firma. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 (edytowane) No ale bez przesady? Firma Kulturystyczne Forum Dyskusyjne, Sportowe Forum Dyskusyjne bez jaj. Co do UNS to bylem sceptycznie nastawiony ale musze przyznac ze bcaa od nich było ok Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Miałeś coś z KFD? nie? to się nie wypowiadaj. Jasne, przepłacę za fajne pudełko, kolorki i skład oznaczony jako "firmowa formula" by być trendi. :f Produkty z KFD sobie cenię. No ale jak srata kasą to wasza kasa, zresztą to tylko napędza rynek supli w 90% przypadków w ogóle nie działających. Sam spożywam tylko białko i mono. Resztę mam w diecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 (edytowane) Cm3 i TCM z KFD to ten sam shit robiony w tym samym miejscu, tylko placicie sobie za marke treca. No i KFD sie nie nie skompromitowalo tylko SFD wpadlo na testach z bialkiem, yol ! btw; nawet wasi idole z warszawskkiego kleksu szamaja bialko z kfd XDDDDDDDDD Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez wronerro Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi