Opublikowano 25 lipca 201311 l KREATYNA, FORMA: SPROSZKOWANY MONOHYDRAT (jeśli chodzi o inne formy kreatyny, w większości są one nie sprawdzone),Lece na TCM z KFD, smak ananas - genialny ! Powiem, ze jakis tydz czy sa efekty, do tej pory bralem cm3 i efekty byly co cykl wiec jednak musi dzialac, chyba, ze mam kurewnie dobre placebo ;]
Opublikowano 26 lipca 201311 l Ogólnie ciekawe obalanie mitów, ale dla tego typa wszystko, co nawet poprawia wygląd, obwody, a nie niesie za sobą zwiększenia siły, jest chooja warte, z czym nie zgodzi się wiele osób, które trenują TYLKO dla wyglądu. Wiadomo, siłacz się będzie śmiał z napompowanego, ale słabego zawodnika, ale w sumie co z tego ? Jak taki człowiek nie ma (a chyba 95 % ćwiczących na siłowni nie ma) na celu jakichś startów w zawodach itd, to wiele tych podpunktów to będzie czyste czepialstwo. Co do kreatyny, to również się trzymam zasady, że tylko mono ma sens.
Opublikowano 26 lipca 201311 l Czyli mam za(pipi)iste placebo, musze sobie to lepiej wmowic, szczegolnie w przerwach miedzy cyklami :F
Opublikowano 26 lipca 201311 l No ale jak przeplacam za cos co nie dziala to nie dosc, ze przeplacam to jeszcze mam za(pipi)iste placebo, bo to za co przeplacam nie dziala, czyz nie ?
Opublikowano 27 lipca 201311 l W dniu 26.07.2013 o 20:42, Kazub napisał(a): nie, nie masz placebo. po prostu przepłacasz. I koniec tematu. Jabłczan jest droższy ale no i co z tego? Nie kosztuje majatku. Gadanie że branie jabłczanu nie ma sensu a mono tak to przeciez hipokryzja xD I jedno i drugie to kreatyna ludzie. I jedno i drugie działa tak jak kreatyna. Ja po prostu wole jabłczan bo nie lubie spompowanego woda wyglądu. Po cyklu na mono woda i tak spadnie także wygląd bedzie taki sam jak po jabłczanie. Jak dla mnie po prostu fajniej wygląda wzrost po jabłku w kwestii estetyki. Ale to kazdego indywidualny wybór. Bo tutaj zaczyna sie głupia gadka że mono to kreatyna a jabłczan to witamina c w kapsułkach. A co do postu kotleta. Każdy ma sw.ój okreslony cel chodzac na siłowni. Siłacze sie smieja z fit sylwetek? No ale moge sie założyć że z szafy z bebzone która wyciska 150 na klate smieje sie nie jeden estetycznie zbudowany gościu z kaloryferem. I na odwrót.
Opublikowano 28 lipca 201311 l Bo to w sumie jedzenie dwa razy tego samego, tyle, że jedno powoduje większe łapanie wody, czyli jak miałbyś dwa miesiące jeść jedno i drugie, ale, przykładowo, rano mono, popołudniu jabłczan, to na dobrą sprawę "czyste" działanie na mięśnie będzie takie samo, a i wodę złapiesz pewnie tak, jakbyś jadł samo mono. Czyli odpada jedyna ważna różnica w efektach między tymi specyfikami. To tak na chłopski rozum, nie mam pojęcia, jak to wygląda od strony biologicznej. Kanabis : dokładnie o tym piszę. Edytowane 28 lipca 201311 l przez kotlet_schabowy
Opublikowano 28 lipca 201311 l W dniu 27.07.2013 o 14:01, Fisiu napisał(a): To dlaczego by nie łączyć mono z jabłczanem? A kto ci broni, wiele osób tak robi. 5 g mono i 5g jabłczanu. Może sam bym spróbował na następnym cyklu właśnie takie combo
Opublikowano 28 lipca 201311 l To juz bym wolal pojedyncza forme przed + mix po. Np jakis TCM przed a po np Beta bolic..
Opublikowano 29 lipca 201311 l W dniu 28.07.2013 o 13:16, kanabis napisał(a): W dniu 27.07.2013 o 14:01, Fisiu napisał(a): To dlaczego by nie łączyć mono z jabłczanem? A kto ci broni, wiele osób tak robi. 5 g mono i 5g jabłczanu. Może sam bym spróbował na następnym cyklu właśnie takie combo Chyba na październik uzbroję się w 5-7kg niskiej/średniej jakości gainera w celu wyłącznie podbijania kcal, dokupię jabłczan. Mono mam, BCAA mam, białko mam
Opublikowano 29 lipca 201311 l na masie bcaa zbedny wydatek, lepiej zostaw to na wycinke W dniu 29.07.2013 o 06:39, kanabis napisał(a): To co ja podałem jest 100 razy bardziej ekonomiczne To co podalem ja jest 100razy bardziej lepsiejsze i tylko troche drozsze. No ale przeciez tu wszyscy zarabiaja wiec wydatek kilku zloty wiecej to dla nikogo nie ejst problem jesli chodzi o kg czystego miesa na szkielecie kostnym, nie ?
Opublikowano 29 lipca 201311 l Cytat na masie bcaa zbedny wydatek wcale że nie. łykanie bcaa okołotreningowo pomagą chronić mięso, niezależnie, czy jesteś na masie, czy na redukcji, ROZUMIESZ (pipi)A ???
Opublikowano 30 lipca 201311 l Przed czym chcesz chronic to mieso na masie ?Przed deficytem kalorycznym i morderczym cardio ?W bialku masz 20% bcaa, ktore na masie bez problemu wystarczaja bcaa na masie kupowalbym gdybym mial spora nadwyzke w budzecie.. Edytowane 30 lipca 201311 l przez wronerro
Opublikowano 30 lipca 201311 l Bcaa, fajna rzecz ale nie na cyklu masowym. Ja wiem ze pudelka maja fajne i wszyscy je polecaja, zwlaszcza Ci ktorzy na tym zarabiaja ale bcaa tylko na wycince ma sens.
Opublikowano 30 lipca 201311 l W dniu 29.07.2013 o 18:00, wronerro napisał(a): na masie bcaa zbedny wydatek, lepiej zostaw to na wycinke W dniu 29.07.2013 o 06:39, kanabis napisał(a): To co ja podałem jest 100 razy bardziej ekonomiczne To co podalem ja jest 100razy bardziej lepsiejsze i tylko troche drozsze. No ale przeciez tu wszyscy zarabiaja wiec wydatek kilku zloty wiecej to dla nikogo nie ejst problem jesli chodzi o kg czystego miesa na szkielecie kostnym, nie ? Nie no jasne, jak kto woli.
Opublikowano 6 sierpnia 201311 l Jestem juz zdecydowany na kupienie kreatyny, bcaa i bialka. Podrzuccie nazwy dobrych produktow, bo nie chce wtopic pieniedzy w jakies gow.no. Edytowane 6 sierpnia 201311 l przez Qvstra
Opublikowano 6 sierpnia 201311 l bialko- UNS econo/Kfd 40zl za 700g/38zl za 750g bcaa- tylko i wylacznie Hi tec TST cos ok 70zl za 500g kreatyna - jako pojedyncza forme stosuje tylko i wylazcnie jablko (KFD TCM) 26zl za 300g
Opublikowano 6 sierpnia 201311 l Chyba wyraznie napisal dobrych, a nie najgorsze go.wno wielokrotnie skompromitowanych pseudofirm. Edytowane 6 sierpnia 201311 l przez Jaczes
Opublikowano 7 sierpnia 201311 l W dniu 6.08.2013 o 22:21, Qvstra napisał(a): Jestem juz zdecydowany na kupienie kreatyny, bcaa i bialka. Podrzuccie nazwy dobrych produktow, bo nie chce wtopic pieniedzy w jakies gow.no. Kratyna TCM od Treca Bcaa od activlaba białko od syntraxa Powinno być ok
Opublikowano 7 sierpnia 201311 l No ale bez przesady? Firma Kulturystyczne Forum Dyskusyjne, Sportowe Forum Dyskusyjne bez jaj. Co do UNS to bylem sceptycznie nastawiony ale musze przyznac ze bcaa od nich było ok Edytowane 7 sierpnia 201311 l przez kanabis
Opublikowano 7 sierpnia 201311 l Miałeś coś z KFD? nie? to się nie wypowiadaj. Jasne, przepłacę za fajne pudełko, kolorki i skład oznaczony jako "firmowa formula" by być trendi. :f Produkty z KFD sobie cenię. No ale jak srata kasą to wasza kasa, zresztą to tylko napędza rynek supli w 90% przypadków w ogóle nie działających. Sam spożywam tylko białko i mono. Resztę mam w diecie.
Opublikowano 7 sierpnia 201311 l Cm3 i TCM z KFD to ten sam shit robiony w tym samym miejscu, tylko placicie sobie za marke treca. No i KFD sie nie nie skompromitowalo tylko SFD wpadlo na testach z bialkiem, yol ! btw; nawet wasi idole z warszawskkiego kleksu szamaja bialko z kfd XDDDDDDDDD Edytowane 7 sierpnia 201311 l przez wronerro