Opublikowano 7 sierpnia 201311 l Akurat o jakość białka z kfd nie musicie się martwić, w ostatnich miesiącach było to najczęściej badana białko, również przez konkurencje.
Opublikowano 8 sierpnia 201311 l Miałeś coś z KFD? nie? to się nie wypowiadaj. Jasne, przepłacę za fajne pudełko, kolorki i skład oznaczony jako "firmowa formula" by być trendi. :f Produkty z KFD sobie cenię. No ale jak srata kasą to wasza kasa, zresztą to tylko napędza rynek supli w 90% przypadków w ogóle nie działających. Sam spożywam tylko białko i mono. Resztę mam w diecie. Miałem białko z kfd , juz moge sie wypowiadac jaki ból dupy że cie na białko lepszej firmy nie stać xD W smaku i rozpuszczalnosci było ok, jakośc nie wiem, kupiłem byle jaki tani shit chociaz dla placebo. Reszte masz w diecie której nie trzymasz? Hipokryta Edytowane 8 sierpnia 201311 l przez kanabis
Opublikowano 8 sierpnia 201311 l Białko na placebo? wpadasz na ignor, szkoda mojego cennego czasu na polemikę z człowiekiem który ma słabą psychę.
Opublikowano 8 sierpnia 201311 l Tak bo ty wiesz ile go poświęcam i generalnie wiesz co robię jeden trening odpuszczony na przestrzeni 6 miesięcy i masz ból dupy :] tak, to mój trening i odpuszczę kiedy to mi odpowiada a tobie hói do tego. W prostym przekazie.
Opublikowano 8 sierpnia 201311 l i to ja mam słabą psyche Jestes jak dziecko Tak samo jak ch.uj ci do tego ze bylem na odwyku, przez ostatnie 8 miesiecy wypilem mniej alkoholu jak ty, nie odpuscilem od 4 miechow dnia diety i dnia treningu. Mam nadzieje ze na wiosne wrzucimy razem zdjecia dla porównania. To tyle , pozdrawiam Edytowane 8 sierpnia 201311 l przez kanabis
Opublikowano 10 sierpnia 201311 l Autor Solówa po szkole? protip dla kanabisa - duzych sie fajnie sklada, bo jest gdzie tłuc i są wolni
Opublikowano 10 sierpnia 201311 l Solówa po szkole? protip dla kanabisa - duzych sie fajnie sklada, bo jest gdzie tłuc i są wolni Ale ja taki mały nie jestem , waże 85 kilo
Opublikowano 10 sierpnia 201311 l Autor ale chev to jest czołg poza tym, nie ma sensu sie sprzeczac w tym grupowcy, wszyscy tutaj to są bracia, poza litwinem. Edytowane 10 sierpnia 201311 l przez Andżej
Opublikowano 10 sierpnia 201311 l Andźej - troluję przecież. Z Kanabem już wyjaśnione. Są buźki, jest dystans.
Opublikowano 12 sierpnia 201311 l ja mam loadera na ciezsze dni, smakowo mega (pipi), w dzialaniu bardzo dobre
Opublikowano 12 sierpnia 201311 l Dorian na propsie, podobało mi sie jego działanie, mocno nakręcony ale bez przesady. Nie tak jak ostatnio po jakims shitcie na argininie, myslałem ze dostane padaki
Opublikowano 12 sierpnia 201311 l Obecny Dorian to nadaje sie do słodzenia herbaty, wersje którą wycofał polski sanepid działała, a raczej DZIAŁAŁA.
Opublikowano 12 sierpnia 201311 l Nie wiem bo jadłem jakies 2 lata temu , ogolnie dla mnie przedtreningówki to strata kasy wystarczy samozaparcie i motywacja
Opublikowano 12 sierpnia 201311 l no obecnie Dorian to słabizna. poprzedni - z geranium - najlepsza przedtreningówa jaką miałem.
Opublikowano 12 sierpnia 201311 l To tylko saszetka na jeden strzal.. poza tym nie biore juz calych opakowan.
Opublikowano 13 sierpnia 201311 l Poleć ktoś gainera 60-70% węgli, który smakuje jak kakao, a nie jak pitny miód
Opublikowano 13 sierpnia 201311 l Hard Mass od Treca, ale jest drogi. Z tanszych to moze Olimp Profi Mass, ale to juz bulk.