Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 354,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• to mówiłem do ogóra ty cygańska niedomyta spyerdolino. jak gada z jetim na razie to niech gada. a ty szczym ryj remizowy kmiocie discopolowa podróbo cwela bo nic nie zamykałem tylko odpowiedziałem koc

• dobra zaczekaj (pipi)o bo obieram ziemniaki i wstawiam wode zaraz ci odpisze

• Garnier dobra firma, moje włosy po niej zawsze są świetnie odżywone.

Opublikowano

Weźcie polećcie jakieś dobre i tanie BCAA i białko. Przeglądam Allegro i pełno tego, nie wiem co zamówić, bo nigdy nie brałem, a wróciłem na siłownię i siła tak spadła, że pora wspomóc organizm. 

Opublikowano

Dla mnie najlepsza BCAA to w płynie od Biotech.

Opublikowano

Jaka przerwa między cyklami mono?

Skończyłem swoją po prawie 3 miesiacach. Jak zaczne następne mono w grudniu będzie spoko?

Opublikowano

Jaka przerwa między cyklami mono?

Skończyłem swoją po prawie 3 miesiacach. Jak zaczne następne mono w grudniu będzie spoko?

Rób przerwe mniej więcej tyle ile brałeś czyli 3 miechy i zarczucaj następny cykl

Opublikowano

Bierz dziennie 5gr, po co Ci przerwy?

Bo zalecane jest przerwanie po 6-8 tyg? Bo działanie spada przy braniu bez przerw?

Przynajmniej w teorii.

Opublikowano

czytałem w KSIOMŻCE! o tym i koles to potwierdzał, jak mi sie przypomni to w domu odszukam ten fragment.

Opublikowano

Cykle to się robi na oleju a nie na suplach z witaminą c.

Weź skoncz już , idź zrób sobie ten zastrzyk w dupe a innym daj normalnie ćwiczyć to że sie opier.dalałes i ci kreatyna nie pomogła nie znaczy że u innych bedzie to samo

Opublikowano

Nie, napisałeś że nie robi sie cyklów na kreatynie tylko na sterydach w sposób dający jasno do zrozumienia że mówie głupoty

Opublikowano
  • Autor

Mozna na(pipi)iac bez przerwy. to nie koks, tylko supplement. to samo sie tyczy bcaa czy witamin

Opublikowano

Przerwa ma na celu odzwyczajenie organizmu od kreatyny, żeby przy następnym cyklu znów mięśnie odnotowały szok i miały bodziec do wzrostu. Czyli przerwa jest potrzebna.

Opublikowano

Dokładnie to tak samo jak goście narzekający że ich przedtreningówki nie klepią którzy naparzają kilka kaw dziennie i litry tigerów.

Opublikowano

dokładnie to nie to samo, ale mniejsza o szczegóły

polecam bardziej cykle, chociażby z tego powodu, żeby nie tłuc chemii non stop

Opublikowano

Ja na całoroczną suplementacje kreatyną, to bym sie nie pisał chocby z takiego powodu, że czasem by się coś niecoś wypiło, a bym miał takiego moralniaka biorac kreatyne, że masakra :P.

Wódzitsu od czerwca pomimo melanży od zaje.bania w ogóle nie tknąłem, no ale nie można siedziec na imprezach o suchej mordzie w nieskończonosc :P.

Opublikowano

Wódzitsu od czerwca pomimo melanży od zaje.bania w ogóle nie tknąłem, no ale nie można siedziec na imprezach o suchej mordzie w nieskończonosc :P.

Opublikowano
  • Autor

Przerwa ma na celu odzwyczajenie organizmu od kreatyny, żeby przy następnym cyklu znów mięśnie odnotowały szok i miały bodziec do wzrostu. Czyli przerwa jest potrzebna.

takiego samego strzala doznasz, jak sie bedziesz glodzil przez tydzien a potem zayebiesz pizze

Opublikowano

Mieliście doświadczenie z tym? Dziadostwo, czy nie?

316187e506374bff9a4ded913eb5c0f1.jpg

activlab_bca_xtra.jpg

Opublikowano

BCAA duzo osób chwali, ale mi średnio podchodzi. Odbija się potem i dziwny posmak w ryju zostaje.

Opublikowano

Bardziej interesuje mnie to białko, bo kosztuje 115 zł za 2100g i podobno jest sprzedawane w Tesco.