Opublikowano 9 października 201311 l Weźcie polećcie jakieś dobre i tanie BCAA i białko. Przeglądam Allegro i pełno tego, nie wiem co zamówić, bo nigdy nie brałem, a wróciłem na siłownię i siła tak spadła, że pora wspomóc organizm.
Opublikowano 9 października 201311 l Jaka przerwa między cyklami mono? Skończyłem swoją po prawie 3 miesiacach. Jak zaczne następne mono w grudniu będzie spoko?
Opublikowano 10 października 201311 l Jaka przerwa między cyklami mono? Skończyłem swoją po prawie 3 miesiacach. Jak zaczne następne mono w grudniu będzie spoko? Rób przerwe mniej więcej tyle ile brałeś czyli 3 miechy i zarczucaj następny cykl
Opublikowano 10 października 201311 l Bierz dziennie 5gr, po co Ci przerwy? Bo zalecane jest przerwanie po 6-8 tyg? Bo działanie spada przy braniu bez przerw? Przynajmniej w teorii.
Opublikowano 10 października 201311 l czytałem w KSIOMŻCE! o tym i koles to potwierdzał, jak mi sie przypomni to w domu odszukam ten fragment.
Opublikowano 10 października 201311 l Cykle to się robi na oleju a nie na suplach z witaminą c. Weź skoncz już , idź zrób sobie ten zastrzyk w dupe a innym daj normalnie ćwiczyć to że sie opier.dalałes i ci kreatyna nie pomogła nie znaczy że u innych bedzie to samo
Opublikowano 10 października 201311 l Piszę o tym, że nie trzeba robić przerw i nie trzeba żreć krety 2x dziennie. Ale ty czytać nie umiesz.
Opublikowano 10 października 201311 l Nie, napisałeś że nie robi sie cyklów na kreatynie tylko na sterydach w sposób dający jasno do zrozumienia że mówie głupoty
Opublikowano 10 października 201311 l Tak jakby to forum opierało się na poważnych, konstruktywnych opiniach.
Opublikowano 10 października 201311 l Autor Mozna na(pipi)iac bez przerwy. to nie koks, tylko supplement. to samo sie tyczy bcaa czy witamin
Opublikowano 10 października 201311 l Przerwa ma na celu odzwyczajenie organizmu od kreatyny, żeby przy następnym cyklu znów mięśnie odnotowały szok i miały bodziec do wzrostu. Czyli przerwa jest potrzebna.
Opublikowano 11 października 201311 l Dokładnie to tak samo jak goście narzekający że ich przedtreningówki nie klepią którzy naparzają kilka kaw dziennie i litry tigerów.
Opublikowano 11 października 201311 l dokładnie to nie to samo, ale mniejsza o szczegóły polecam bardziej cykle, chociażby z tego powodu, żeby nie tłuc chemii non stop
Opublikowano 11 października 201311 l Ja na całoroczną suplementacje kreatyną, to bym sie nie pisał chocby z takiego powodu, że czasem by się coś niecoś wypiło, a bym miał takiego moralniaka biorac kreatyne, że masakra . Wódzitsu od czerwca pomimo melanży od zaje.bania w ogóle nie tknąłem, no ale nie można siedziec na imprezach o suchej mordzie w nieskończonosc .
Opublikowano 11 października 201311 l Wódzitsu od czerwca pomimo melanży od zaje.bania w ogóle nie tknąłem, no ale nie można siedziec na imprezach o suchej mordzie w nieskończonosc .
Opublikowano 11 października 201311 l Autor Przerwa ma na celu odzwyczajenie organizmu od kreatyny, żeby przy następnym cyklu znów mięśnie odnotowały szok i miały bodziec do wzrostu. Czyli przerwa jest potrzebna. takiego samego strzala doznasz, jak sie bedziesz glodzil przez tydzien a potem zayebiesz pizze
Opublikowano 14 października 201311 l BCAA duzo osób chwali, ale mi średnio podchodzi. Odbija się potem i dziwny posmak w ryju zostaje.
Opublikowano 14 października 201311 l Bardziej interesuje mnie to białko, bo kosztuje 115 zł za 2100g i podobno jest sprzedawane w Tesco.
Opublikowano 14 października 201311 l Lepiej weź to : http://sklep.kfd.pl/kfd-100-whey-protein-p-2451.html