Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Andżej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja zrobilem redukcje, jakies 5-7kg i pierwsza rzecza bylo wywalenie szejkow. Pilem ich 2-4 dziennie. Teraz co najwyzej po treningu, albo jak mi sie trafi dzien gdy z zarciem gorzej (baaaardzo rzadko) to jako uzupelnienie. Spalaczy tez uzywalem i generalnie nie warto raczej. Najwiecej wagi mi polecialo jak ograniczylem te szejjki i zaczalem robic okolo 3-4h cardio tygodniowo.

• Plusik 1
Opublikowano

Czy stosujecie szejki białkowe na redukcji? Te 2, czy 3 szejki dziennie z mlekiem to jednak sporo tłuszczu. Testowaliście spalacze tłuszczu przy redukowaniu? Dają zauważalne polepszenie wyników spalania? Dajcie cynk na jakiś dobry jeśli warto je kupować. 

zamiast wydawac kase na spalacze polecam mocną kawe z rana bez cukru przed aerobami. Efekty bardzo dobre

Opublikowano

<czeka na post kazuba, w którym pisze, że gdybyś zluzował skarpety to miałbyś dosc hemoglobiny na aeroby, a tak to na zawsze zostaniesz zapasłym cyganem fapiącym do plakatu Tysona>

Opublikowano (edytowane)

Mam 178 chcę ważyć 78kg. Niestety przez 3 miesiące schudłem znowu 6kg ale już wszystko idzie na dobrej drodze byłem u lekarza, dostałem dietę 3500kcal i mam do tego brać ten gainer. Dietetyk mi go polecił ale wydaje mi się jakiś tani. 

@krupek a coś byś lepszego polecił?

Edytowane przez Stunik
Opublikowano

Mogę polecić kilka gainerów, ale to zależy od tego, jaki ma być w nim stosunek białka do węglowodanów i jaki ma mieć profil aminokwasowy. Stunik, trenujesz, czy tylko masz tę dietę, żeby przytyć w obwodzie i poziom tkanki tłuszczowej zwiększyć ?

Opublikowano

d55e9c0b2f3b47cc.jpg

Raczej zaufam lekarzowi niż kanabisowi ale pytanie nie było czy dietetyk jest chujowy tylko czy ten gainer jest spoko czy jakiś chiński skoro każdy jest tutaj obeznany.

Opublikowano

Czy ten dietetyk nie jest przypadkiem jakimś specjalistą z internetu ?

A co do gainera, kolejnym argumentem za tym, że jest chuyowy jest fakt, że robi się go z 500 ml mleka. Weź wypij tyle mleka na raz, w dodatku spienionego. Nie da się ruszyć potem.