Opublikowano 13 stycznia 201411 l Ten typ to ma morderczy low carb 25/dobe, 8dni w tyg. Na poczatku wszystko rosnie od samgo patrzena na sztange, a potem zeby zrobic po 44cm w lapie jakies milimetry to trzeba pic wode strukturyzowana, ktora pita w duzej ilosci rozszerze powiezie, dzieki czemu mamy wiecej miejsca w lapie na miesien ! <czarodziej> Edytowane 13 stycznia 201411 l przez wronerro
Opublikowano 14 stycznia 201411 l serio ? no nie przesadzajcie z tą masą mięśniową u tego typa, jest po prostu odtłuszczony i to chyba cały jego sukces (proste brzucha nieźle odseparowane, ale płaskie), a wy tu jakieś gadki o sterydach i genetyce jeden na milion. odtłuszczone mięśnie powiekszają optycznie sylwetke, do tego ciemniejsza skóra i profesjonalne foto z uchwyceniem kadru. gość wygląda na modela, więc spokojnie ponad 1.85 metra......dałbym mu w porywach 87 kilo. no jest wycięty, mało wody, ale płaski mięsień. w kultyrystyce chodzi o to, żeby na niskim facie zachować pełność mięśnia. no i z całym szacunkiem dla kolegi labteca, ale najlepszą separacje na tym forum ma szarku zdecydowanie Na poczatku wszystko rosnie od samgo patrzena na sztange, a potem zeby zrobic po 44cm w lapie jakies milimetry to trzeba pic zależy na jakim facie. na przeciętnym to ludzie z genem do ramion spokojnie dobijają do 45 bez niedozwolonych substancji. Edytowane 14 stycznia 201411 l przez Kazub
Opublikowano 14 stycznia 201411 l W sumie możę masz troche racji jeśli chodzi o foto. Kto wie czy klata i obręćz barkowa nie była fotoszopowana
Opublikowano 14 stycznia 201411 l barki bez szału. klate ma dobrą, tyle że nieforemną, rozciągnięta wszerz, co fajnie podkreśla dół, ale opuszcza góre (geny, nic sie nie da z tym zrobić). dobre pro oświetlenie daje efekty na miare fotoszopa. Edytowane 14 stycznia 201411 l przez Kazub
Opublikowano 14 stycznia 201411 l Sylwetki mało widzę by dokładnie ocenić ale cyce ma grube,brzuch wycięty i odstający ponad poziom brzucha a i takie okablowanie na ogół nie wyskakuje od"pomperów". Zresztą modele też walą sok,tylko mniejsze dawki niż kulturyści.
Opublikowano 14 stycznia 201411 l Nie wiem,rzadko tak grube żyły wychodzą.Ale sytuacja jest taka że albo koleś wali hgh i teścia i może sobie pozwolić na jakieś normalne żarcie raz na jakiś czas,albo to umiejętna obróbka fotki na pompie przy 3maniu michy non stop.
Opublikowano 14 stycznia 201411 l Raczej to pierwsze. Oglądałem kiedyś dokument o modelach z juesej, wala po kablach częsciej niż kulturyści
Opublikowano 14 stycznia 201411 l no niestety, ci goście muszą być tip top cały sezon, a nie tylko w okresie zawodów. ale za to im płacą i to całkiem nieźle. także maciek zrób sobie kiedyś te 10%, wyskocz pare razy na plaże, powiedz - cześć dziewczyny, załaduj pamiątkową focie na fejsbunia i wracaj do normalnego żarcia jak cywilizowani ludzie
Opublikowano 14 stycznia 201411 l barki bez szału. klate ma dobrą, tyle że nieforemną, rozciągnięta wszerz, co fajnie podkreśla dół, ale opuszcza góre (geny, nic sie nie da z tym zrobić). dobre pro oświetlenie daje efekty na miare fotoszopa. barki bez szalu :O
Opublikowano 14 stycznia 201411 l nom. jakbyś zszedł na taki fat to też byś takie miał. nawet nie wiecie jakie fajne mięśnie macie, trzebaby tylko zdjąć z nich tłuszcz.
Opublikowano 14 stycznia 201411 l W ogole chooyowo wyglada, nie ma sie co jarac. Niech pojdzie lepiej nasilownie.
Opublikowano 14 stycznia 201411 l Autor myśle że taki wygląd jest za jakiś czas jak najbardziej realny (o ile starczy czasu i hajsu) Frank Medrano ma lepsza sylwetke. Po trzech latach podciągania sie i bananach anyone dares? Lifting, umiesz tak? Gosciu by cie na klate wycisnął, obzartego bo wigilii z przywiazanymi do ciebie wszystkimi dziewczynami, ktore miales i wszystkimi ciezarami, jakie sobie tam w tym swoim świnioku podnosisz. Edytowane 14 stycznia 201411 l przez Andżej
Opublikowano 14 stycznia 201411 l od sterydów [*] ten moment, kiedy ktoś wpada z jakimś kocurem na drążku w temat o kulturystyce i pyta się umiesz tak ? on nie wygląda wcale super w ujęciu kulturystycznym. no widać mu dużo mięśni, ale jest chudziutki, nie ma parametrów do sportów sylwetkowych. ma byc zayebisty w tym co robi, a nie wyglądać. tak model lepiej wygląda.
Opublikowano 14 stycznia 201411 l Tak pier.dolisz jestem ciekaw jak ty jestes wycięty przy tych twoich stu kilo sensei
Opublikowano 14 stycznia 201411 l Andżej grubo leczy kompleksy więc chyba nawet go obrażać nie będę. Coś w stylu,jesteś kozak?Zawołam większego kumpla od ciebie,co z tego że to ja fikałem?
Opublikowano 15 stycznia 201411 l Autor Nie, poprostu sie smieje z kasztanów, co cale zycie cisną sztange,a sa sprawnosciowymi kalekami ktorzy tylko szpanuja tymi wielkimi bajsami, a byle ogarnięty chudzina by takiemu napier.dolil
Opublikowano 15 stycznia 201411 l Wpis, zawsze mam beke z tych szaf którzy sapią na treningach. A biegu na sto metrów by nie ukończyli z powodu ataku serca
Opublikowano 15 stycznia 201411 l Oni moga miec beke z Was bo nie potraficie wycisnac 120kg na 10x. Jeden lubi ogorki a drugi ogrodnika corki, takie pierd0lenie...
Opublikowano 15 stycznia 201411 l Nie, poprostu sie smieje z kasztanów, co cale zycie cisną sztange,a sa sprawnosciowymi kalekami ktorzy tylko szpanuja tymi wielkimi bajsami, a byle ogarnięty chudzina by takiemu napier.dolil No co ty powiesz.Na na 100 metrów na AWF miałem 12:30,na 1500 metrów 4:52,więc ostatni twój argument że objechałbyś mnie szybkością padł Edytowane 15 stycznia 201411 l przez Litwin81
Opublikowano 15 stycznia 201411 l Ja tez szybko biegam, mocno bije, w ogole jest swietny. Edytowane 15 stycznia 201411 l przez wronerro